Koronavirus (COVID-19) - pogosto zastavljena vprašanja

Spoštovane stranke,

širjenje koronavirusa (COVID-19) je prizadelo tudi naše podjetje in vpliva na naše običajno poslovanje. Celotna skupina zooplus, kamor spada zoohit, in vsi naši partnerji se po svojih najboljših močeh trudimo, da bi vam v trenutnih izrednih razmerah svoje storitve zagotavljali na najvišji možni ravni.

V trenutnih razmerah je na prvem mestu zdravje naših strank in njihovih hišnih ljubljenčkov ter seveda zdravje naših zaposlenih. V naših pisarnah in logističnih centrih smo sprejeli obsežne zaščitne ukrepe, da bi pomagali upočasniti širjenje koronavirusa. Hkrati si prizadevamo, da bo vaše naročilo zanesljivo in varno prispelo na vaš naslov.

Dostava

Mačji junak Skladišče
Tukaj smo za vas...

Več informacij o koronavirusu Covid-19

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in se veselimo, da bomo vas in vaše hišne ljubljenčke še naprej oskrbovali s svojimi izdelki zoohit. Vam in vašemu hišnemu ljubljenčku želimo veliko zdravja!

Skupaj skozi vsakdanje življenje: rutina s štirinožnim prijateljem

Vsakdanje življenje z ljubljenčkom

Trenutna situacija ne spreminja samo naša življenja, pač pa tudi življenja naših štirinožnih prijateljev. Veliko ljudi, ki so sicer ves dan v gibanju, je danes vsak dan doma, tam delajo in preživljajo prosti čas - to pomeni, da je tudi življenje z našimi ljubljenčki trenutno drugačno. Kako vam uspe v teh časih produktivno delati, hkrati pa izkoristiti čas tudi s svojim ljubljenčkom? Navdih za vsak dan poln igre, zabave in raznolikosti z vašim ljubljenčkom najdete tukaj v naših nasvetih za dnevno rutino!

Dnevna rutina z vašim psom

Jutranja rutina Dobro jutro! Vitalen začetek

Kadar veliko časa preživimo doma, se pogosto začnemo počutiti utrujene in brez energije. Začnite dan z jogo, ki vas bo prebudila in se nato nagradite z okusnim zajtrkom - seveda ga ne pozabite pripraviti tudi za vašega štirinožnega prijatelja!

Popoldanski odmor Odmor za kosilo Gremo ven!

Delo od doma pomeni tudi večjo prilagodljivost. Popoln dodatek odmoru za kosilo so pasji šport in igre na sprehodu. Tako vaš ljubljenček ne bo samo fizično, ampak tudi psihično zaposlen. Če imate tudi svoj vrt pa še toliko boljše - naj se zabava začne!

Pasje igre Popoldanske dejavnosti Petminutni trening

Večina ljudi, ki dela za računalnikom, doživlja trenutke manjše produktivnosti. Vadite preproste trike, kot je "dajanje šape" s svojim psom. Ali vaš štirinožni prijatelj ni navdušen nad triki? Uporabite stanovanje za igre iskanja ali pa se lotite osnovne poslušnosti. Vaje redno menjajte.

Pasji keksi Sproščeni večeri Čas za kreativnost

Večer je kot nalašč za igranje kakšne inteligentne igre. Svoje ljubljenčke lahko še posebej razveselite z okusnimi pasjimi keksi. Tako ni časa za dolgočas in vaši ljubljenčki se bodo sigurno veselili poslastice. Potem pa hitro na kavč!

Naši najljubši izdelki za vsakdanje življenje z vašim psom

Dnevna rutina z vašo mačko

Mačje igre Odmerek zabave zjutraj Začnite dan pravilno

Igre, kot je na primer mačji agility, razblinijo slabo razpoloženje zjutraj in pospešijo krvni obtok. Alternativno lahko tudi poiščete najljubšo igračo vašega štirinožnega prijatelja in si vzemite čas pred zajtrkom, da se malo razmigate po stanovanju!

Odmor za kosilo Odmor za kosilo Čas za svež zrak

Tudi če delate od doma, si morate vzeti oddih za telo in um. Ne glede na to, ali imate stanovanje z vrtom ali balkonom - pogosto je dovolj že, da odprete okna in se prepustite nekaj toplim sončnim žarkom ter uživate v svežem zraku.

Igra z mačko Popoldanske aktivnosti Čas za igro

Kdor se želi popolnoma skoncentrirati na delo, potrebuje mir. Kaj pa, če bi se vaša ljubljenka raje igrala? In to zdaj! V tem primeru obstaja izbor različnih iger za zaposlitev mačke, s katerimi lahko vaša mačka preživi čas z vašo pozornostjo ali brez.

Fotografiranje mačke Sproščeni večeri Kosmati fotomodeli

Po dolgem dnevu za računalnikom, vas večer vabi k temu, da se sprostite. Kratka fotografska seansa je kot nalašč za to - s preprostimi nasveti in triki lahko dobite najboljše posnetke svojih ljubljenih živali. Bolje kot katerikoli televizijski program, kajne?

Naši najljubši izdelki za vsakdanje življenje z vašo mačko

*PMC = priporočena maloprodajna cena ** Pogoji

Dostava

  • DPD

Varnost

Sledite nam

  • Google Play
  • App Store