Impresum - o nas

Podatki o ponudniku na podlagi 5. člena TMG (Nemškega zakona o telekomunikacijskih storitvah)

zooplus AG
Sonnenstraße 15
80331 München

Sedež podjetja: München
Registrsko sodišče: Okrožno sodišče München
pod registrsko številko: HRB 125080

zoohit.si je tržno ime zooplus AG
ID za DDV: SI62204785

Bančni podatki za slovenske stranke:

UNICREDIT BANKA SLOVENIJA D.D., LJUBLJANA
TRR: SI56 2900 0007 0053 451
IBAN: SI56 2900 0007 0053 451
SWIFT (BIC): BACXSI22

Izvršilni odbor

Dr. Cornelius Patt
Andreas Maueröder
Dr. Mischa Ritter

Predsednik nadzornega sveta:
Karl-Heinz Holland

Izdaja in vračilo blaga

zooplus AG
Versandzentrum
Marktal 3
D-99880 Hoerselgau

Uredniška vsebina

zooplus AG
Online-Redaktion
80331 München

Konktakt:

E-pošta: service@zoohit.si

Kontaktni obrazec

Telefonska številka: +386 1 227 6049

Za vse fotografije, risbe ali besedila, ki jih iz kakršnegakoli razloga pošljete na naš naslov in niso bile zahtevane s strani zooplus AG-ea, uredništvo ne prevzema nobene odgovornosti. Prosimo vas za razumevanje, da zooplus AG tovrstnih pošiljk ne more vračati.

Pošiljatelj slik, besedil ali drugih del se strinja z uredniško obdelavo. S pošiljanjem daje pošiljatelj zooplus AG pravico do objave besedila ali fotografije (tudi brez navedbe imena) na spletu in v javnih publikacijah ter se strinja z nadaljnjo uporabo s strani uredništva zooplus AG. Pošiljatelj zagotavlja, da objava ne krši pravic tretje osebe ali zakona.

Zooplus ne prevzema odgovornosti za objavo fotografij tretjih oseb.

Vsi nasveti in mnenja so skrbno preučeni in preverjeni s strani urednikov in podjetja, vendar garancija za te nasvete in mnenja s strani zooplus AG ni zagotovljena. Prav tako je izključena odgovornost avtorja ali podjetja zooplus AG in njegovih zastopnikov, za osebno, predmetno ali premoženjsko škodo, ki bi jo kdorkoli na podlagi teh vsebin utrpel. Prav tako ni nujno, da pri imensko označenih člankih mnenje avtorja odraža mnenje uredništva in izdajatelja.

Zooplus ne prevzema odgovornosti za vsebino tujih spletnih strani, ki je s spletnih strani zooplus AG dostopna s pomočjo hiperpovezav.

Koncept in oblikovanje

zooplus AG

Programiranje

zooplus AG

Copyright

Znak "zooplus" je blagovno zaščiten.

Celotna vsebina spletne strani je zaščitena. Uporaba slik, besedil ali delov iz tiskanih ali spletnih publikacij ni dovoljeno brez predhodnega pisnega dovoljenja zooplus AG.

Celotna vsebina spletne strani je avtorsko zaščitena. Brez privolitve lastnika avtorskih pravic ni dovoljena kakršnakoli nadaljnja komercialna ali nekomercialna uporaba spletne strani; še posebej shranjevanje v podatkovne baze, objave, podvajanje in vsaka oblika uporabe za marketinške namene, kot tudi posredovanje tretjim osebam – tudi po delih v predelani obliki. Za vsebino so odgovorni avtorji, ki so navedeni kot vir. Uporaba logotipov izdelkov in imen blagovnih znamk, ki se nahajajo predvsem v opisih izdelkov v nakupovalnem območju spletne strani so v lasti njihovih lastnikov. Na spletni strani je brez predhodne odobritve zooplus AG prepovedana uporaba avtomatičnih mehanizmov (iskalniki, roboti, pajki), na primer za ponudbo izdelkov ali iskalnikov cen, kot tudi tehnologij za globoko povezovanje na vsebine (Deep-Linking) ali ravni izdelkov, kot tudi prikazi zooplus vsebine spletne strani v območju iFrame strani.

zooplus je za prodajo bio prehranskih izdelkov za živali bi preverjen in prejel certifikat od:

Prüfgesellschaft ökologischer Landbau mbH
Bahnhofstrasse 9
76137 Karlsruhe
DE-Öko-007

Oddelek za pomoč strankam

Spletno reševanje sporov za potrošnika

Uradno spletno mesto Evropske komisije za spletno reševanje sporov je na voljo na naslovu www.ec.europa.eu/consumers/odr. Nekateri trgovci so po zakonu zavezani k sodelovanju, vendar to ne velja za zooplus. Zooplus ni niti dolžan niti pripravljen sodelovati v shemi za reševanje sporov.