Varno nakupovanje zagotovljeno

Varno nakupovanje zagotovljeno

Spoštovana zoohit stranka,

varovanje osebnih podatkov, ki jih pošiljate preko spletne strani zoohit.si je za nas izrednega pomena. Pri obdelavi vaših osebnih podatkov spoštujemo vašo zasebnost in upoštevamo vse zakonsko določene predpise.

Zagotavljamo vam, da so vaši podatki pri nas varovani z najvišjimi standardi. Da lahko vaše podatke optimalno zaščitimo, za varovanje že od ustanovitve zooplus pred več kot dvajsetimi leti, uporabljamo najboljšo tehnologijo na tržišču.

Varni prenosi z 128 bitno SSL enkripcijo

Pri zoohit uporabljamo 128-bitno šifriranje SSL(Secure Sockets Layer), da zagotovimo zaščito vaših osebnih podatkov. To pomeni, da vsakič, ko nam pošljete podatke, kot so vaš naslov ali podatke o kreditni kartici, so le ti šifrirani, tako, da jih nihče razen vas in zoohit ne vidi – tako je kraja podatkov s strani tretje osebe nemogoča!

Pri zoohit ste varni

Vaših osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Vaši podatki se uporabljajo za obdelavo vašega naročila. Tudi če se prijavite na naše spletne novice, boste prejeli v svoj nabiralnik potrditveno e-sporočilo, tako da se lahko prepričamo, da prijava prihaja res od vas.

Ugled, ki mu lahko zaupate

Na evropskem trgu se že več kot 20 let (in na slovenskem trgu 7 let) trudimo za zadovoljstvo hišnih ljubljenčkov ter njihovih lastnikov. Vedno želimo, da strankam zagotovimo vse, kar je potrebno za varno spletno naročanje.

V primeru, da boste kdaj imeli težave ali vprašanja z vašim naročilom ali z našo spletno trgovino, se lahko kadarkoli obrnete na našo službo za pomoč strankam z uporabo spletnega kontaktnega obrazca ali preko e-mail naslova: service@zoohit.si.

Če želite izvedeti še več o naši varnostni politiki varovanja podatkov, si lahko preberete več pod Izjavo o zasebnosti ali politiko Zasebnosti.