O nas: zoohit se predstavlja

zoohit se predstavlja

O nas – spoznajte zoohit!

Svoje hišne ljubljenčke imate najraje in ne mine dan, ko ne bi poskrbeli za dobo počutje in zadovoljstvo vaše živali? Za nas ni pomembnejšega kot, da vam in vašemu ljubljenemu hišnemu ljubljenčku izpolnjujemo želje – in to na evropskem trgu že 23 let in v Sloveniji 10 let!

Bodisi ptice ali kosmate tačke – nobena potreba ni tako pomembna, kot ta od vašega hišnega ljubljenčka. In ker iz svojih izkušenj vemo, kako naporno je lahko iskanje prave hrane in pravih pripomočkov ter igrač za naše kosmatinčke, vam dobavljamo vse, kar potrebuje vaš hišni ljubljenček na popolnoma enostaven način pred vaša hišna vrata. Bodisi vrečke s hrano, pakiranja sena in stelje, vse z najbolj udobno dostavo. Tako se lahko poslovite od težkega prinašanja iz trgovine in brez kompromisov skrbite za vašega ljubljenčka!

Velika ponudba okusne hrane

Naša ponudba okusne hrane povzroča hitrejše bitje srca vašega ljubljenčka:

  • Suha hrana: suha hrana za mačke ali pse v obliki briketov ali piškotov. Prilagojena je individualnim potrebam vaše živali in predstavlja osnovo za uravnoteženo prehrano z užitkom žvečenja.
  • Mokra hrana: okusna mokra hrana za mačke ali pse kot polnovredna hrana ali dopolnitev z visoko vsebnostjo vode, za uravnoteženo prehrano vašega ljubljenčka – poskrbi za optimalno oskrbo z vsemi pomembnimi hranili in uravnoteženo vsebnostjo vode.
  • Prigrizki: bodisi za preganjanje dolgega časa ali za vzgojo in trening vašega ljubljenčka, naši prigrizki ponujajo neprimerljivo zabavo pri žvečenju za pse, mačke in male živali. Posebno naši mali prigrizki so idealni kot nagrada pri treningu.
  • Prehranska dopolnila: za uravnavanje primanjkljajev v prehrani vašega ljubljenčka skrbijo naša prehranska dopolnila za pokrivanje vseh vitaminov in hranil, da vašemu ljubljenčku ne manjka nobenih osnovnih sestavin, potrebnih za zdravje.
Ponudba opreme

Pripomočki za raznoliko in zabavno življenje hišnega ljubljenčka!

Poleg hrane za živali in prigrizkov seveda ne smemo pozabiti na zaposlitev vaše hišne živali v prostem času. Udoben prostor za spanje, posode za hrano in zanimive igrače za vaše pse ali mačke so bistvene za srečno življenje hišnega ljubljenčka in jih pri optimalni oskrbi vaše hišne živali ne smete pozabiti. Zato najdete na zoohit za vsako potrebo vašega ljubljenčka raznoliko izbiro zanimivih izdelkov, s katerimi vašega ljubljenčka ne le prevažate temveč tudi vzgajate in trenirate. Da pa ne izpustimo zabavnega dela, so vam na voljo tudi številne zabavne igrače, s katerimi se lahko vaš ljubljenček razposajeno igra in zabava. Bodisi mladi ali stari – pri našem izboru pripomočkov je za vsako starostno skupino nekaj!

Ali ste vedeli, da..

  • se v preko 13 državah z več kot 600 sodelavci dnevno trudimo zadovoljevati vaše zahteve
  • da imamo skoraj v vsakem nadstropju na našem sedežu podjetja v Münchnu ljubke pse v pisarnah, ki nam polepšajo vsakdan
  • da zaposlujemo sodelavce z več kot 60 različnimi narodnostmi
Podpiramo zaščito živali

zoohit podpira zaščito živali

Za nas so redne donacije zavetiščem za živali posebna priložnost, da tudi živalim v stiski zagotovimo podporo, ki je zaradi tega, ker nimajo lastnika, ne morejo prejeti. Organizacije za zaščito živali se zato kljub pomanjkanju finančnih zmogljivosti po vsem svetu trudijo rešiti živali, ki so v stiski in omogočajo lepo življenje pod nadzorom zavetišč za živali. zoohit je vedno sodeloval pri podpori teh organizacij za dobro počutje živali in poleg osnovnih živil dobavlja tudi vznemirljive igrače in potrebne dodatke za živali. Skupaj z vami smo storili že veliko dobrega!

Posebna zahvala gre vsem našim strankam, ki redno darujete vaše zooTočke za izbrana zavetišča in društva za pomoč in proti mučenju živali!

zooTočke za dober namen

Darujte zoohit točke zavetiščem

Z vašimi preostalimi zooTočkami lahko napravite kaj dobrega in jih preoblikujete v donacije za dobrodelne namene za združenja, ki skrbijo za dobro počutje živali. Ob koncu vsake akcije zbiranja za zavetišče bomo mi vaše darovane točke preoblikovali v pakete hrane in opreme, ki jih tovrstna društva najbolj potrebujejo. Za vas v tem primeru ni dodatnih stroškov!

zoolove

zoolove

Želite ob vsakem nakupu pri nas narediti nekaj dobrega za živali v stiski? Potem preverite izdelke znamke zoolove. Načelo zoolove je zelo preprosto: 10% prodajne cene (brez DDV) vsakega prodanega izdelka se samodejno podari izbrani organizaciji za pomoč živalim. Tako enostavno lahko sedaj pomagate živalim! V ponudbi zoolove boste našli visoko kakovostno mokro hrano, priboljške ter vrhunsko opremo! Preverite sedaj!

Popusti za vzreditelje

Popust za vzreditelje

Vedno več vzrediteljev pride finančno do svojih meja, kajti novoskotene živali je treba optimalno hraniti in oskrbeti. In ker so nam zdravi in srečni mladički pomembni, prejmejo vzreditelji živali ekskluzivno pri zoohit popust za vzreditelje in rejce v višini 10% na vsa izvršena naročila nad 79 €. Da bodo vaši mladički srečni in zdravi – ne pozabite na igrače in pripomočke.

Popust za zavetišča

Popust za zavetišča

Za podporo zavetišč, želi zoohit aktivno sodelovati z ekskluzivnim popustom za zavetišča. Kajti kljub velikemu primanjkljaju finančnih sredstev v zavetiščih, je potrebno zagotoviti osnovne možnosti za lepo življenje za vsako žival, da se lahko kasneje zdrave predajo v roke novemu lastniku.

Vaše prednosti ob vsakem nakupu


zoohit spletne novice

Spletne novice

Informirajte se o naših ugodnih ponudbah, novostih in neustavljivo privlačnih poskusnih ponudbah. Prijavite se sedaj na naše 100% brezplačne in neobvezne spletne novice in ostanite na tekočem. Ne zamudite naših tedenskih ponudb z najboljšimi cenami! Pri prijavi na spletne novice lahko takoj zberete 333 zooTočk, ki jih lahko unovčite v našem zoohitovem programu zvestobe.

Zbirajte točke in si zagotovite premije!

Program zvestobe

Zbirajte zooTočke z našim zoohitovim programom zvestobe in prejmite v naši trgovini s premijami izdelke pri unovčenju vaših točk! Kako to deluje? Za vsak plačan evro prejmete eno zooTočko. zooTočke se vam po izvedenem plačilu knjižijo in se lahko unovčijo v trgovini s premijami za vaš želeni izdelek. Na tak način za vas ne nastanejo dodatni stroški, kajti program zvestobe je popolnoma brezplačen in brez obveznosti.

Priporočite prijatelju in prejmite nagrado!

Priporoči prijatelju

Če vam je zoohit tako všeč kot nam, se ne obotavljajte in nas priporočite prijateljem! Z vsakim vnovčenim 10% kuponom dobrodošlice s strani vaših prijateljev in znancev prejmete v zahvalo 350 zooTočk na vaš račun.

zoohit magazin in naša skupnost

zoohit magazin

Odkrijte naš zoohit magazin za aktualne informacije in zanimivosti o hišnih ljubljenčkih. Bodisi za pse ali mačke, v zoohitovem magazinu lahko najdete za vsako vrsto nekaj in vam nudi brezplačne strokovne informacije za nadaljnje izobraževanje. Da ste vedno optimalno informirani in si vaše znanje o vašem štirinožcu dnevno dopolnjujete in zahteve vašega ljubljenčka še bolje izpolnjujete.

Bodite tudi del naše skupnosti na družabnih omrežjih in stopite v kontakt z drugimi ljubitelji živali. Delite vaše zanimive fotografije živali na naši facebook strani in napravite iz vašega ljubljenčka majhno spletno senzacijo. Sodelujte že danes brezplačno z nami in bodite prvi seznanjeni z našimi nagradnimi igrami ali natečaji.

Želite postati del naše družine?

We need your power