Kako oddam naročilo?

1.korak: poiščite željene izdelke

Izberite željene izdelke iz naše ponudbe. Brskate lahko po kategorijah ali pa vpišite izdelek, ki ga iščete v naš iskalnik na vrhu strani.

Kako naročim

2.korak: izberite željeno količino

Ko ste našli izdelek, ki ste ga iskali, najprej izberite količino, ki jo želite naročiti. To storite tako, da kliknete na plus znak. Z večkratnim klikom na plus znak izberete željeno količino izdelka. Če ste po nesreči izbrali večjo količino izdelkov, lahko s klikom na minus znak količino zmanjšate.

Kako naročiti

3.korak: dodajte izbrane izdelke v košarico

Ko ste izbrali željeno količino, dodajte izdelek v košarico tako, da kliknete na gumb z znakom nakupovalnega vozička. Enak postopek ponovite pri vsakem izdelku, ki ga želite naročiti. Ko ste z izbranimi izdelki zadovoljni, kliknite na gumb "h košarici".

Kako naročim na zoohit

4.korak: preverite vaše naročilo in dodajte morebitno kodo kupona

V vaši nakupovalni košarici vidite celoten pregled vašega naročila in vse izdelke, ki jih želite naročiti. Vidite lahko tudi morebitne kupone ali popuste, ki vam pripadajo. V kolikor imate kodo kupona, ki jo želite unovčiti, kliknite na "Kliknite tukaj za vnos kode kupona" in jo vpišite. Če potrebujete dodatno pomoč pri vnosu kode kupona, kliknite tukaj.

Vidite tudi morebitne stroške dostave in obdelave ter skupni znesek, ki ga boste morali plačati. Če ste zadovoljni z vašim naročilom, nadaljujte tako, da kliknete na gumb "K naročanju/blagajna".

Nakupovalna košarica
Kako oddam naročilo

5.korak: registracija / vpis e-mail naslova

V tem koraku imate dve možnosti: naročilo lahko nadaljujete kot gost brez registracije ali pa si pri nas ustvarite račun in s tem dostopate do številnih prednosti.

Registracija: obkljukajte vrstico "Registrirajte se in uživajte v prednostih" in vpišite vaš email naslov in željeno geslo, ki ga boste uporabljali za vpis v vaš račun stranke.

Naročilo kot gost: enostavno odstranite kljukico iz vrstice "Registrirajte se in uživajte v prednostih" in vpišite le vaš email naslov.

Za nadaljevanje kliknite na gumb "Nadaljuj k naslovu za dostavo".


Naročilo na zoohit

6.korak: Naslov za dostavo, plačilo in oddaja naročila

V tem koraku vpišite vaše podatke in naslov, na katerega želite prejeti paket. Nato nadaljujete s klikom na gumb "Nadaljuj k plačilu" in izpolnite podatke o načinu plačila. Na voljo imate plačilo s kreditno kartico, plačilo po predračunu, plačilo po povzetju in plačilo s PayPal-om. Nadaljujete s klikom na gumb "Shrani & nadaljuj". V zadnjem koraku še enkrat preverite pravilnost podatkov in potrdite naročilo s klikom na gumb "Naroči".

Po oddanem naročilu boste vse nadaljne informacije v zvezi z dostavo vašega paketa prejeli na vaš e-mail naslov.

V kolikor imate dodatna vprašanja, se prosimo obrnite na naš oddelek za pomoč strankam, ki je dostopen preko kontaktnega obrazca, e-mail naslova: service@zoohit.si ali telefonske številke: +386 1 227 6049.

Z izbranimi izdelki želimo vam in vašim ljubljenčkom veliko zabave! Hvala, ker nam zaupate!