Ted - naš ljubitelj blata

Ted banner

Naši psi

Vsi psi

Vsi psi

Koby

Koby

Kate

Kate

Frodo

Frodo

Lotti

Lotti

hugo

Hugo

amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Mala

Mala

Pepe

Pepe

Bruno

Bruno

Daisy

Daisy

Ted

Ted

Chewy

Chewy

Peanut

Peanut

Balou

Balou

  • O meni
  • Moji najljubši izdelki
  • Želim si
  • Moj profil
Ted 🐽

Ted 🐽

Že skoraj dve leti delam kot preizkuševalec izdelkov in vodja vsebine pri zoohitu na Nizozemskem. Pri 3 letih sem že razvil res dober gurmanski želodec. Obožujem vse, kar je na tleh. Prigrizki, žvečilni gumiji, majhne veje, vse – nikoli mi ni dovolj. Ko ne razvijam svojih brbončic, najraje skačem po vodi, vlačim velike veje po gozdu ali se kotalim v dišeči blatni mlaki.

Moja najljubša hrana je očitno "veliko in daj mi še malo". Moja najljubša igrača: vse, kar mi ni več treba prinesti nazaj. 

Ted na delu

Ted WOWNa kosilu z manoWolf of Wilderness

Ena tačka na levi, druga na desni – samo tako je kosilo okusno! Mokra hrana Wolf of Wilderness Green Fields vsebuje samo en vir beljakovin (jagnjetina) ter je dopolnjena s koreninami in zelišči. Takoj začutim, da v njej ni konzervansov ali barvil – vem, da je zelo zdrava zame!

Preizkusite sedaj
Ted kooaSpa day 🛁kooa šampon

Moja vadba valjanja po blatu je bila zaman, saj se je tako enostavno znebiti umazanije. Zdaj sta moja koža in dlaka popolna, ravno pravšnja za naslednjo blatno kopel – vseeno mi je, kaj pravi moja lastnica. In samo za informacijo, kooa Sensitive šampon pomaga tudi proti srbečici!

Preizkusite sedaj
Sleepy TimeČas za počitek 💤Pasja postelja

1 prigrizek, 2 prigrizka, 3... spet sem lačen. V pasji postelji Sleepy Time lahko natančno opazujem svoj teritorij iz balkona. Zaradi ekstra debele blazine včasih pri tem zaspim in sanjam o prašičjih ušesih. Ne glede na to, ali je mrzlo ali dežuje, je vodoodbojna toplotna prevleka pravi blagoslov.

Preizkusite sedaj