Bruno - naš zoohit mentor

Bruno

Naši psi

Vsi psi

Vsi psi

Koby

Koby

Kate

Kate

Frodo

Frodo

Lotti

Lotti

hugo

Hugo

amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Mala

Mala

Pepe

Pepe

Bruno

Bruno

Daisy

Daisy

Ted

Ted

Chewy

Chewy

Peanut

Peanut

Balou

Balou

  • O meni
  • Moji najljubši izdelki
  • Želim si
  • Moj profil
Bruno 🎓

Bruno 🎓

Pozdravljeni, sem Bruno in že 3 leta delam kot direktor prodaje za regijo DACH, FR & BE. To je zelo praktično, saj sem se na svojih potovanjih naučil lajati v številnih jezikih. Rad hodim v naravo in nabiram vse pohodne palice, ki jih najdem. Čeprav sem imel že nekaj operacij kolena, sem še vedno izjemno dober pohodniški prijatelj.

Ko nisem na pohodu ali v službi, ljubeče pazim na svojega pasjega bratca in mu pokažem, kako lepo je lahko pasje življenje.Še veliko se mora naučiti, a skupaj nama bo uspelo.

Bruno na delu

OvcaOvca, Bruno, ovca 🐑Pasja igrača

Po napornem sprehodu se najraje sproščam v svoji košari z igračo Trixie ovca in čakam, da pride čas za kosilo. Zahvaljujoč izjemno dolgim ​​in podloženim nogam te igrače jo lahko nosim s sabo tudi povsod drugam. Za raznolikost in še večjo zabavo pa zagotovo poskrbi piska!

Preizkusite sedaj
Wild SnackTri, štiri, zdaj... prigrizek! 🏁Wild Snack

Prigrizki Wolf of Wilderness – Wild Bites so idealni, ko postaneš malo lačen med obroki – in to je pri meni kar pogosto! Prigrizki so pridelani v Nemčiji ter pripravljeni iz svežih zelišč in enega vira beljakovin. Popolnoma brez žit! Zaradi tega so še posebej okusni in lahko prebavljivi.

Preizkusite sedaj