Betty - naša popotnica ✈️

Betty

Naši psi

Vsi psi

Vsi psi

Koby

Koby

Kate

Kate

Frodo

Frodo

Lotti

Lotti

hugo

Hugo

amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Mala

Mala

Pepe

Pepe

Bruno

Bruno

Daisy

Daisy

Ted

Ted

Chewy

Chewy

Peanut

Peanut

Balou

Balou

  • O meni
  • Moji najljubši izdelki
  • Želim si
  • Moj profil
Betty

Betty

Pozdravljeni, sem Betty in že eno leto delam v zoohitu kot vodja ekipe v omrežnem nadzornem stolpu in preizkuševalka izdelkov. Pri mojih 6 letih sem že veliko potovala in živela v različnih krajih. Lani sem se iz Ukrajine preselila na Poljsko. Na žalost je veliko mojih prijateljev še vedno v Ukrajini, vendar upam, da jih bom lahko kmalu spet obiskala.

Zelo rada imam svoje pasje sodelavce, še raje pa imam ljudi - vedno vržejo mojo žogico zelo daleč, saj so mi najljubše igre prinašanja. V prostem času zelo rada potujem skozi pasjo svetovno zgodovino in ovohavam nove kraje.

Betty na delu

BettyNa izletih sem žejna - na zdravje 🧃Potovalna steklenica

Ker sem na potovanjih in sprehodih vedno žejna, je zelo koristno imeti s seboj steklenico za vodo. Iz tega razloga sem stekleničko za pitje z dozirnikom za vodo takoj preizkusila na izletu v naravo. Jaz sem navdušena in tudi moja lastnica je zelo zadovoljna!

Preizkusite sedaj
Betty dog activity flip boardTreniramo možgančkeInteligentna igrača

Aktivna pa nisem samo fizično, zelo rada treniram tudi svoje možgane. Pri tem mi pomaga Trixie pasja igrača Dog Activity Flip Board - s to zabavno igračo bi se lahko igrala ure in ure. Najboljše od vsega pa je, da med igranjem vedno znova odkrivam tudi slastne prigrizke. Njami!

Preizkusite sedaj