Peanut - naš majhen vseved

Peanut banner

Naši psi

Vsi psi

Vsi psi

Koby

Koby

Kate

Kate

Frodo

Frodo

Lotti

Lotti

hugo

Hugo

amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Mala

Mala

Pepe

Pepe

Bruno

Bruno

Daisy

Daisy

Ted

Ted

Chewy

Chewy

Peanut

Peanut

Balou

Balou

  • O meni
  • Moji najljubši izdelki
  • Želim si
  • Moj profil
Peanut 🥜

Peanut 🥜

Pozdravljeni, sem Peanut (čivava) in že 2 leti delam kot vodja vsebin in tester izdelkov v zoohitu. Torej v bistvu v zoohitu delam že celo življenje - star sem namreč komaj 2 leti. Zato me nihče ne more pretentati, ko se gre za prigrizke in igrače! Med odmorom ponavadi najraje jem tisto, kar je tudi drugim najbolj zanimivo.

Tudi moj mačji brat Clooney dela v zoohitu, a le v domači pisarni, zato mu vse vznemirljive zgodbe in dogodivščine iz pisarne pripovedujem doma pod odejo. Pri tem naju mama ne sme motiti, vse je velika skrivnost.

Peanut na delu

Peanut Rosies FarmSrčki za lomilca src 💘Rosie's Farm Snacks

Rosie's Farm Snacks so ravno pravšnji za mojo velikost! Poleg tega so brez žitaric in imajo visoko vsebnost mesa, na kar je moja mama še posebej pozorna. Ne glede na to, ali sem na poti ali vadim trike – tako se ne pustim dolgo motiti in sem hitro pripravljen na naslednjo avanturo!

Preizkusite sedaj
Peanut posteljaKot na oblaku ☁️Pasja postelja

Delovni dan preizkuševalca izdelkov je lahko precej naporen! Za sprostitev najraje poležavam v pasji postelji Fluffy 2v1, ki se popolnoma prilagaja moji postavi. Tako se počutim resnično varno in se v trenutku popolnoma sprostim. Tudi moji starejši živalski kolegi jo obožujejo!

Preizkusite sedaj