Mala - naša enooka piratka

Mala

Naši psi

Vsi psi

Vsi psi

Koby

Koby

Kate

Kate

Frodo

Frodo

Lotti

Lotti

hugo

Hugo

amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Mala

Mala

Pepe

Pepe

Bruno

Bruno

Daisy

Daisy

Ted

Ted

Chewy

Chewy

Peanut

Peanut

Balou

Balou

  • O meni
  • Moji najljubši izdelki
  • Želim si
  • Moj profil
Mala ☠️

Mala ☠️

Pozdravljeni, sem Mala - enooka piratka in delam v zoohitu kot vodja zalog in preizkuševalka izdelkov. Skotila sem se na ulici v Grčiji in imela hudo vnetje oči, zato imam sedaj samo eno oko. Toda to eno oko je moje skrivno orožje in prav nič mi ne manjka. 

V pisarni sem vedno na preži za zakladi in prigrizki, kot se za pravo piratko tudi spodobi. Seveda sem na svojih misijah vedno uspešna, svoj plen pa z veseljem delim tudi s svojimi pasjimi prijatelji. Še vedno pa sem malo sumničava do mačjih kolegov, mislim, da bo na tem področju potrebnih še nekaj team buildingov.

Mala na delu

raw snacksRaaawrr - prigrizki za prave pirate 🏴‍☠️Wolf of Wilderness

100 % meso, ribe in drobovina – to imajo pirati najraje, arrr! Wolf of Wilderness - RAW Snacks so nežno sušeni z zamrzovanjem ter popolnoma brez žitaric, sladkorja in glutena. V posodici, ki jo je mogoče enostavno zapreti, jih rada vzamem s seboj na odprto morje.

Preizkusite sedaj
preprogaNaj se lov na zaklade začne 🔍Preproga: vohljanje

Moj voh je izjemno močan: vedno lahko najdem dobrote, skrite v zoolove preprogi za vohljanje, ne glede na to, kako dolgo traja. Mesta za skrivanje so res pametna - zanke, črte, žepi, zavihki ... kar resnično upočasni stvari. Zahvaljujoč nedrseči podlagi pa nikoli ničesar ne zamudim!

Preizkusite sedaj