Amigo - naš prijazen zoohit seniorček

Amigo

Naši psi

Vsi psi

Vsi psi

Koby

Koby

Kate

Kate

Frodo

Frodo

Lotti

Lotti

hugo

Hugo

amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Mala

Mala

Pepe

Pepe

Bruno

Bruno

Daisy

Daisy

Ted

Ted

Chewy

Chewy

Peanut

Peanut

Balou

Balou

  • O meni
  • Moji najljubši izdelki
  • Želim si
  • Moj profil
Amigo

Amigo

Pozdravljeni, sem Amigo in že 9 let delam v računovodstvu in kot tester izdelkov za zoohit. Pri  svojih13 letih sem že marsikaj doživel, tako da zdaj večinoma počivam.

Ampak samo počivanje bi bilo dolgočasno, zato še vedno redno hodim na sprehode s svojim prijateljem Trollijem. S Trollijem sva prava ljubitelja korenja in se na sprehodu pogosto ustaviva na korenčkovem prigrizku. V naši vasi sva znana kot kul duo seniorčkov, kjer naju tudi vedno občudujejo in pozdravljajo najini oboževalci. Ta zlata leta mi zelo ustrezajo in seveda sem zaradi službe na tekočem z najnovejšimi trendi.

Amigo na delu

AmigoGrickanje & sproščanje ☀️Snack-miks XXL

Rocco Snack-miks XXL je primeren za vse pse, ki želijo poleti narediti nekaj dobrega zase. Kakovosten piščančji file vsebuje malo maščob in je lahko prebavljiv, kar me kot seniorčka seveda zelo veseli. Namreč tudi mi starejši psi si želimo ostati fit!

Preizkusite sedaj
Amigo Divji časi še niso mimo 👴Wolf of Wilderness

Kljub temu, da sem seniorček je v meni še vedno malo volka. To je prepoznala tudi moja lastnica in smel sem preizkusiti Wolf of Wilderness Senior "Green Fields". Zelo mi je bilo všeč, zadovoljni pa so tudi moji lastniki, saj je hrana zelo podobna prvotni prehrani volka.

Preizkusite sedaj