Pipa - naša princeska prigrizkov

Pipa

Naši psi

Vsi psi

Vsi psi

Koby

Koby

Kate

Kate

Frodo

Frodo

Lotti

Lotti

hugo

Hugo

amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Mala

Mala

Pepe

Pepe

Bruno

Bruno

Daisy

Daisy

Ted

Ted

Chewy

Chewy

Peanut

Peanut

Balou

Balou

  • O meni
  • Moji najljubši izdelki
  • Želim si
  • Moj profil
Pipa

Pipa

Živijo, ime mi je Pipa - imenujejo me pa tudi princeska prigrizkov! Že 2 leti delam kot vodja vsebin in preizkuševalka izdelkov. Ustvarjanje okusne vsebine je moje najljubše početje!

Nerada se spominjam časa pred zoohitom. Kot mladiček sem bil zapuščena na ulicah Madžarske.. na srečo pa so me aktivisti za pravice živali našli in rešili! Moja bistra in duhovita narava je takoj očarala mojo družino in tako sem se kmalu preselila v svoj novi dom. Bila je ljubezen na prvi pogled. Vmes sem se razvila v pravo gurmanko in v vsakem izdelku prepoznam "hov" efekt.. njami!

Pipa na delu

PipaKot sveže iz babičine kmetijeRosie's Farm

Hrana Rosie's Farm vsebuje veliko izbranega, sezonskega sadja in zelenjave ter svežega mesa – ravno prav za gurmansko princeso, kot sem jaz! Ali ga bom postregla na naslednji večerji našega podjetja? Kdo ve, bi pa s tem sigurno poskrbela za veliko mahanja z repom.

Preizkusite sedaj
PipaVsak dan nekaj dobrega ❤️zoolove Soft-Snacks

Prigrizek z dobrim namenom? zoolove mehki prigrizki so tako še boljšega okusa! Ker jih je enostavno žvečiti, jih lahko prigriznem ob vsakem času. Z nakupom pa gre 10% izkupička mojim prijateljem za zaščito živali. Vsi vemo, da je veselje najboljše deliti. 

Preizkusite sedaj