Božična darila za pse

Božična darila za pse

Ho ho ho! Božič je pred vrati in tudi naši psi se veselijo vznemirljivih božičnih daril. Vaš štirinožni prijatelj je ožji član vaše družine. Naj bo to pasja postelja ali igrača – vaš pes vam bo hvaležen za vsakršno darilo. Psi svojega lastnika obdarujejo vsak dan s svojo ljubeznijo in zvestobo. Če zelo radi zavijate darila in obdarujete druge, si preberite nekaj odličnih zamisli za božična darila za pse!

Zimska moda in dodatki za pse

Če hočete na udoben sprehod z vašim psom, bo vaš spremljevalec potreboval čvrsto ovratnico oz. oprsnico. Če iščete moderna božična darila za pse, je eleganten komplet ovratnice in povodca prava izbira. Če ne veste točno, kako velik je vaš pes, ga lahko z merilnikom dolžine hrbta izmerite, da se mu bodo prilegala vsa naknadna darila.

Ovratnice, povodci in oprsnice so elegantna dodatna oprema za nepozaben sprehod. Tako veliki kot majhni psi potrebujejo med sprehodom dobro prilegajočo ovratnico in čvrst povodec. Ustrezna oprsnica psu nudi udobje in varnost.

Povodci, ovratnice in oprsnice so na voljo v različnih oblikah in barvah – tako bo vaš pes prejel popolno darilo za božič.

Prijetno topli božični puloverji za vašega psa

Božični puloverji za pse so vedno dobra zamisel za božično darilo, saj vašega štirinožnega prijatelja ščitijo pred mrazom. Puloverji za pse so na voljo v različnih barvah, materialih in velikostih. Še posebej pomembna je zaščita predela trebuha, ki je v zimskih dneh najbližje hladnim tlom.

Zimski božični pulover je moderna zamisel za božično obdarovanje. Božični pulover ”Klaus” je udoben pleten pulover za pse. Je elegantne sive barve in je okrašen z barvnimi vezenimi motivi ter pompom kroglicami.

Pleteni pulover za pse ima visok ovratnik, tako da je predel vratu dobro zaščiten. Raztegljiv material zagotavlja visoko udobje nošenja, ugoden kroj pa omogoča enostavno oblačenje in slačenje.

Božična darila za pse

Pasji plašč za božične dni

Da bo tudi vaš pes primerno oblečen za praznike, vam priporočamo naslednji zimski plašč za pse. S tem plaščem bo pritegnil vso pozornost.

Božična darila za pse

Srčkan Božičkov kostum za vašega psa je iz rdečega plašča s kapuco iz mehkega flisa ter mehkim plišastim robom.

Zadrga vam omogoča preprosto oblačenje plašča, ki ga lahko prilagodite obliki telesa svojega psa. Raztegljiv material vašemu psu zagotavlja popolno svobodo gibanja.

Naj gre za praznično zabavo ali popolno božično sliko –vaš mali ljubljenček bo najlepši Božiček na svetu!

Zanimive božične zamisli za vašega psa

Za pse, ki se zelo radi crkljajo, pa obstajajo srčkane plišaste živali. Vaš pes se bo svoje nove plišaste živali zelo razveselil. Zagotovo mu bo namenil častno mesto v svoji postelji.

Božična darila za pse

Zima je čas za igro! Igračke se skozi dolge ure igranja počasi obrabijo, zato lahko za božič zalogo igračk nadgradite. Psi imajo radi svoje igrače in se jim nočejo odreči. Zato je lepo, če psu podarimo igračko, ki je primerna tudi za zimski čas. To božično drevo bo v vaš dom prinesla obilico veselja, tudi ko je zunaj hladno in neprijetno. Mehko plišasto igračko lahko uporabite za urice igranja na prostem in jo hkrati uporabite za crkljanje.

Mehka odeja v božičnem izgledu

Postelja za pse snežinka si je svoje ime dobro zaslužila. Zaradi izredno mehkega oblazinjenja je zelo udobna in vaš pes se bo na njej počutil povsem varno. To gnezdece je kot nalašč za starejše in bolne pse, ki imajo težave s sklepi in mišično-skeletna obolenja.

Opremljena je s kakovostnim polnilom iz kosmov viskoelastične spominske pene, ki se odlično prilega telesu. Rob je oblazinjen z ločeno blazino, tako da je postelja v celoti oblazinjena in poskrbi, da pes ne zdrsne z nje.

Božična darila za pse
Božična darila za pse

Podloga Vetbed® Non Slip Snowman Edition vaši živali ponuja praznični prostor za spanje in pripravi tako vas kot vašo žival na praznike.

Posebej debela in mehka podlog deluje kot izolacijski sloj proti mrazu iz tal in poskrbi za toploto ter udobje v hladni sezoni. Poleg tega je higienska in antialergena. Mehka podloga lahko zaradi odpornih vlaken razrežete na poljubno velikost, brez da bi vplivali na njeno trpežnost. Zato je odlično mesto za spanje za občutljive pse.

Je vaš pes pravi športnik ali ima rad miselne igre?

Pa naj bo to agility, inteligentne igračke, pripomočki za trening, za tek ipd. – z dobro opremo se boste lažje posvetili treningu in se hitreje podali na športne dogodivščine. Na novoletne zaobljube vam ni treba čakati do januarja. Psi so željni učenja in radovedni, zato lahko s treningom pričnete takoj. Prava oprema za trening vam lahko pomaga doseči zastavljene cilje in ostati motivirani.

Če želite psa dobro natrenirati, boste morda v naslednji kategoriji našli primerno božično darilo za pse.

Še več razburljivih božičnih daril za vašega psa

Poleg posebnih božičnih ponudb za pse obstaja še veliko različnih zamisli za darila:

Članki, ki so jih ostali uporabniki ocenili kot najbolj uporabne
5 min

Srečen pes: 10 glavnih znakov

Kako veste, ali je pes s svojim življenjem zadovoljen in se počuti udobno? Na kakšen način vam bo pes povedal, da je z vami srečen? Opisujemo 10 znakov, ki pomenijo, da je pes srečen.
11 min

Božič s psom: Nasveti za varno praznovanje

Polomljeni kristalni okraski, zažgan adventni venček, prevrnjeno božično drevo in težko prebavljiva praznična hrana: Božič ne prinaša določenih nevarnosti samo za nas, temveč tudi za naše štirinožne prijatelje. Pokazali vam bomo, kje tičijo nevarnosti za vašega psa, kako se jim lahko izognete in kako lahko v nujnih primerih nudite primerno pomoč. Spodaj preberite nasvete za varen božič s psom.