Božična darila za pse

bozicna-darila-za-pse

Ho ho ho! Božič je pred vrati in tudi naši psi se veselijo vznemirljivih božičnih daril. Vaš štirinožni prijatelj je ožji član vaše družine. Naj bo to pasja odeja ali igrača - vaš pes vam bo hvaležen za vsakršno darilo. Psi svojega lastnika obdarujejo vsak dan s svojo ljubeznijo in zvestobo. Če zelo radi zavijate darila in obdarujete druge, si preberite nekaj odličnih daril za vašega psa.

Zimska moda in dodatki za pse

Če hočete na udoben sprehod z vašim psom, bo vaš spremljevalec potreboval čvrsto ovratnico oz. oprsnico. Če iščete moderno darilo za vašega psa, je eleganten komplet ovratnice in povodca prava izbira. Če ne veste točno, kako velik je vaš pes, ga lahko z merilnikom dolžine hrbta izmerite, da se mu bodo prilegala vsa naknadna darila.

Ovratnice, povodci in oprsnice so elegantna dodatna oprema za sprehode. Tako veliki kot majhni psi potrebujejo med sprehodom dobro prilegajočo ovratnico in čvrst povodec. Ustrezna oprsnica psu nudi udobje in varnost. Povodci, ovratnice in oprsnice so na voljo v različnih oblikah in barvah – tako bo vaš pes prejel popolno darilo za božič.

Prijetno topli božični puloverji za vašega psa

Božični puloverji za pse so vedno dobra zamisel za božično darilo, saj vašega štirinožnega prijatelja ščitijo pred mrazom. Puloverji za pse so na voljo v različnih barvah, materialih in velikostih. Še posebej pomembna je zaščita predela trebuha, ki je v zimskih dneh najbližje hladnim tlom.

Zimski božični pulover je moderna zamisel za božično obdarovanje. Božični pulover Rudi je udoben pulover z visokim ovratnikom za pse, ki s svojim srčkanim motivom jelenčka in živo rdečo barvo vašega psa ovije v pravo božično vzdušje. S svojimi barvitimi pompomi je pulover pravi božični kos oblačila. Tkanina puloverja je zelo raztegljiva in bo lepo grela trebuh vašega psa - prava paša za oči med božičnimi darili za pse!

bozicni-pulover-za-pse

Zanimive božične zamisli za vašega psa

Za pse, ki se zelo radi crkljajo, pa obstajajo srčkane plišaste živali. Vaš pes se bo svoje nove plišaste živali zelo razveselil. Zagotovo mu bo namenil častno mesto v svoji postelji.

Igračka za vlečenje v obliki jelenčka za igrive pse

Psi se radi igrajo - bodisi sami, z drugimi psi ali z lastnikom. Če imate doma razigranega psa, zagotovo poznate njegovo veselo mahanje z repom, ko iz omare vzamete njegovo najljubšo igračko.

igraca-za-pse-bozicno-drevo

O, božično drevo! Zimska zabava za vašega psa

Igračke se skozi dolge ure igranja počasi obrabijo, zato lahko za božič zalogo igračk nadgradite. Psi imajo radi svoje igrače in se jim nočejo odreči. Zato je lepo, če psu podarimo igračko, ki je primerna tudi za zimski čas. Zimska igračka bo v vaš dom prinesla obilico veselja, tudi ko je zunaj hladno in neprijetno. Mehko plišasto igračko lahko uporabite za urice igranja na prostem in jo hkrati uporabite za crkljanje.

Mehka odeja v božičnem izgledu

Nekateri psi se ne počutijo ravno najbolje v božičnem vrvežu. Z mehko božično odejo boste psu omogočili, da se lahko kadarkoli umakne. Vaš pes bo tako lahko mirno zaspal pod božičnim drevesom. Debele in mehke odeje bodo psa ščitile pred hladnimi tlemi. Tako boste poskrbeli, da mu bo toplo in prijetno. Odeje Vetbed® so poleg tega higienske in hipoalergene. Psa bodo naravnost vabile, da sanjajo na njih. Čudovito božično darilo za vašega psa!

Pripomočki usposabljanje za pridno novo leto

Poleg igračk in modnih dodatkov pa se bo vaš pes prav tako veselil športnih božičnih daril.

Po božičnih praznikih kaj kmalu pride novo leto. Če se v novem letu želite več ukvarjati s športom, se lahko posvetite treningu vašega psa. Svojega psa obdarite s športno opremo, ki jo bosta lahko kasneje skupaj preizkusila. Na voljo imate raznoliko športno opremo in pripomočke za trening. S športnim božičnim darilom boste živahno vstopili v novo leto.

Je vaš pes pravi športnik ali ima rad miselne igre?

Pa naj bo to agility, inteligentne igračke, pripomočki za trening, za tek ipd. – z dobro opremo se boste lažje posvetili treningu in se hitreje podali na športne dogodivščine. Na novoletne zaobljube vam ni treba čakati do januarja. Psi so željni učenja in radovedni, zato lahko s treningom pričnete takoj. Prava oprema za trening vam lahko pomaga doseči zastavljene cilje in ostati motivirani.

Kdor želi svojega psa dobro trenirati, lahko svojo željo uresniči že s primernim božičnim darilom.

Še več razburljivih božičnih daril za vašega psa

Poleg posebnih božičnih ponudb za pse obstaja še veliko različnih zamisli za darila:

Članki, ki so jih ostali uporabniki ocenili kot najbolj uporabne

Srečen pes: 10 glavnih znakov

Kako veste, ali je pes s svojim življenjem zadovoljen in se počuti udobno? Na kakšen način vam bo pes povedal, da je z vami srečen? Opisujemo 10 znakov, ki pomenijo, da je pes srečen.

10 nasvetov za popolno fotografijo s psom

„Siiir!“ Psa pripraviti do tega, da se v lepi svetlobi k vam obrne s svojim najlepšim profilom ni ravno tako preprosto. Izvedeli boste, kako psa lahko pravilno motivirate za fotografiranje in katere nasvete strokovnjakov morate upoštevati za uspešno fotografijo. Spodaj je 10 nasvetov za popolno fotografijo s psom.

Sprehod med karanteno

Pandemija koronavirusa nam je močno posegla v vsakdanje življenje, ki vpliva tudi na naše ljubljenčke. Kako s psom na sprehod med karanteno? Lahko sploh stopimo iz stanovanja in kam lahko gremo?