Vaša košarica

Vaša nakupovalna košarica je prazna!

zoohit uporablja Cookies, da omogoči pravilno delovanje strani, personalizira vsebino in oglaševanje ter analizira obisk strani. O vaši uporabi naše strani obvestimo tudi naše partnerje s področja oglaševanja in analize. Z uporabo te strani, se strinjate z uporabo piškotkov. sprejmem piškotke

Program zvestobe

Zbiranje zooTočk se izplača! Vaše točke lahko unovčite za super premije.

Kakšne so koristi od programa zvestobe
1
Zbirajte z vsakim nakupom

Kot naša registrirana stranka brezplačno, brez obveznosti in avtomatsko zbirate točke.

2
Prislužite zooTočke

Preprost izračun: 1,00 € = 1 zooTočka. Za naročila nad 49 € prejmete dvojne točke.

3
Unovčenje zooTočk

Izberite vašo premijo in jo dodajte v košarico k ostalim izdelkom.

Kratek povzetek pravil za zbiranje točk:

Za vsak 1,00 € vaše vrednosti naročila do 49 € prejmete eno točko. Pri decimalnem številu se zaokroži navzgor nad 0,50 € (npr. naročilo v vrednosti 9,30 € vam prinese 9 točk, naročilo v vrednosti 9,80 € pa vam prinese 10 točk). Za vsak € nad 49 € prejmete kar dvojne točke (pri naročilu za 100 € prejmete 48 točk za prvih 48 € naročila plus dodatne dvojne točke (2 x 52) za ostalih 52 € naročila).

Točke bodo naložene na vaš račun takrat, ko bo vaše naročilo v celoti plačano in bo plačilo pri nas poknjiženo. Zaradi tehničnih razlogov, so plačila vidna na vašem računu en dan po knjiženju.

Če se vrednost naročila in plačilo razlikujeta (npr. zaradi vračila ali napake pri dostavi), boste prejeli število točk glede na znesek, ki ste ga plačali.

Za posebne ponudbe lahko zoohit podeli dodatne točke. Akcije so prikazane na naši spletni strani in vas pripeljejo še hitreje do želene premije!