Pomoč zavetiščem

Pomagajte zavetiščem

Na žalost imamo v Sloveniji še vedno veliko živali, ki so ali izgubile svoj dom ali pa ga nikoli niso imele. V tej skoraj brezizhodni situaciji pomagajo tem živalim številne organizacije in društva ter zavetišča. Ta jim nudijo toplo zavetje in skušajo najti nov, varen in topel dom. Sedaj imate tudi vi možnost, da jih podprete!

V februarju in marcu 2023 lahko donirate svoje zooTočke za Društvo Mujcekov domek, za pomoč in zaščito mačk Celje


Opis društva
:

V društvu Mujcekov domek, so varovanci predvsem mačke s posebnimi potrebami, ki potrebujejo posebno nego in pristop. Največkrat v našo oskrbo prejmejo mačke, ki so bile deležne negativnih okoliščin in so posledično izgubile zaupanje v človeka.

Velikokrat so pri njih mladički, ki so bili prezgodaj odvzeti materam. Starejši varovanci pa so bili najdeni pozabljeni od vseh v kleteh, garažah, hlevih, …. prepuščeni sami sebi in odvisni od ulova hrane. Ponavadi nimajo niti osnovne oskrbe – vode. Mačke v teh primerih seveda niso veterinarsko oskrbljene in se nekontrolirano razmnožujejo. Pri takšnih mačkah tudi velikokrat pride do sporov, ki se končajo s poškodbami, do prometnih nesreč, ipd.

Prav tako ti varovanci največkrat niso socializirani, saj zaradi nekontroliranega razmnoževanja in posledično velikega števila mačk na določeni lokaciji, le te ne pridejo pogosto v stik s človekom, velikokrat pa so tudi preganjane.

Društvo v skladu z nameni in cilji izvaja naslednje naloge:

 • pomoč pri iskanju začasnih namestitev, oskrbi in iskanju novega doma za zapuščene in zavržene mačke,
 • preprečevanje nekontroliranega razmnoževanja prostoživečih mačk,
 • informiranje javnosti in posameznikov o pomenu humanega ter odgovornega odnosa do živali v skladu z Zakonom o zaščiti živali in Pravilnikom o zaščiti hišnih živali,
 • obveščanje javnosti in posameznikov o delu društva


Kako lahko pomagate?

Zelo preprosto! Brez dodatnih registriranj, popolnoma prostovoljno in brez obveznosti. Donirajte vaše zooTočke in pomagajte!

zooTočke se zbirajo avtomatsko pri vsakem nakupu v naši zoohit trgovini. Le te lahko izkoristite v naši trgovini s premijami, kjer imate široko paleto različnih izdelkov. Zbrane točke pa lahko uporabite tudi drugače. Med premijami enostavno izberite koliko zooTočk želite donirati in s tem pomagajte izbranemu zavetišču.

V preteklosti smo vse donirane zooTočke preoblikovali v pestro ponudbo izdelkov ter jih poslali kosmatinčkom v izbrano zavetišče. V želji, da čim bolj zadovoljimo potrebe živali v društvih in zavetiščih, smo se odločili, da prilagodimo način darovanja. Tako od februarja 2021 naprej doniramo denarni znesek, ki je zbran na podlagi vaših doniranih zooTočk, na bančni račun izbranega zavetišča oziroma društva.

Tako enostavno, vendar zelo učinkovito, lahko prav vsak pomaga živalim v stiski!

Kako deluje?

 1. Po tem, ko dodate vse želene izdelke v košarico, nadaljujete “k naročanju/blagajna”
 2. Če ste že naša stranka, se prijavite v vaš "moj zoohit" račun z ustreznimi podatki. V primeru, da še niste naša stranka se enostavno registrirajte.
 3. V vašem zoohit računu kliknite na levem meniju na "Pregled Premij" in med vsemi izdelki izberite koliko točk želite donirati. Na izbiro imate: 10, 50, 100, 150, 200 ali 500 točk
 4. Ko ste se odločili koliko točk želite donirati, dodajte le te k ostalim izdelkom v nakupovalno košarico kakor normalen izdelek
 5. Nadaljujte s postopkom nakupa. Po zaključku vašega naročila bodo zooTočke, ki ste jih donirali dodane na poseben varčevalni račun za zavetišča.

Prosimo upoštevajte, da kot nova stranka pri prvem naročilu v naši spletni trgovini, točk še ne morete darovati, saj se avtomatsko zbirajo z vsakim nakupom. Od drugega naročila naprej jih lahko kot registrirana stranka darujete ob vsakem oddanem naročilu.

V preteklosti smo že zbirali zooTočke za:

 • Zavetišče za živali Maribor
 • Društvo proti mučenju živali Celje
 • Zavetišče za živali Ljubljana
 • Zavod Muri
 • Društvo za pomoč in zaščito mačk
 • Društvo za zaščito konj
 • Društvo za lepše mačje življenje Vojnik
 • Društvo Klic živali
 • Društvo za zaščito živali Kočevje
 • Društvo za zaščito živali Posavje

Tako skupaj pomagamo živalim v stiski:

Zbiranje zooTočk za zavetišča Zbiranje zooTočk za zavetišča Zbiranje zooTočk za zavetišča Zbiranje zooTočk za zavetišča Zbiranje zooTočk za zavetišča Zbiranje točk za zavetišča

Naročite izdelke zoolove in podarite 10% cene živalim v stiski!

zoolove

Majhen vložek, velik učinek!

Načelo zoolove je zelo preprosto: 10% prodajne cene (brez DDV) vsakega prodanega izdelka se samodejno podari izbrani organizaciji za pomoč živalim.

Tako enostavno lahko sedaj pomagate živalim!

V ponudbi zoolove boste našli visoko kakovostno mokro hrano, priboljške ter vrhunsko opremo! Preverite sedaj!


*PMC = priporočena maloprodajna cena ** Pogoji

Dostava

 • DPD

Varnost

Sledite nam

 • Google Play
 • App Store