Vaša košarica

Vaša nakupovalna košarica je prazna!

zoohit uporablja Cookies, da omogoči pravilno delovanje strani, personalizira vsebino in oglaševanje ter analizira obisk strani. O vaši uporabi naše strani obvestimo tudi naše partnerje s področja oglaševanja in analize. Z uporabo te strani, se strinjate z uporabo piškotkov. sprejmem piškotke

Brezplačna dostava nad €39 **

Pomoč zavetiščem

Pomagajte izbranemu zavetišču!

Na žalost imamo v Sloveniji vse več živali, ki so ali izgubile svoj dom ali pa ga nikoli niso imele. V tej skoraj brezizhodni situaciji pomagajo tem živalim številne organizacije in društva ter zavetišča. Ta seveda niso navdušena nad situacijo teh živali ter jim nudijo toplo zavetje in skušajo najti nov, varen in topel dom. Sedaj imate tudi vi možnost, da jih podprete!

V maju, juniju in juliju 2019 lahko donirate svoje zooHit točke za Zavetišče Ljubljana

Opis zavetišča:

Zavetišče za zapuščene živali Ljubljana je bilo ustanovljeno 4. oktobra 2002, na svetovni dan živali. Ustanovila ga je Mestna občina Ljubljana za lastne potrebe oskrbe zapuščenih živali.V zavetišču je zapuščenim in izgubljenim živalim zagotovljena pomoč, oskrba in začasna namestitev, dokler se jim ne najde starega ali novega lastnika. Namen zavetišča pa ni samo nameščanje živali, skrbijo namreč tudi za zdravstveno varstvo tako imenovane populacije prostoživečih domačih mačk. Do sedaj so oskrbeli že več kot 30.000 zapuščenih živali.

Zavetišče opravlja naslednje naloge:

 • sprejema prijave o zapuščenih živalih;
 • zagotavlja potrebno veterinarsko pomoč in oskrbo zapuščenim živalim;
 • zagotavlja ulov, prevoz, namestitev in oskrbo zapuščenih živali v zavetišču;
 • skrbi za iskanje skrbnikov teh živali oziroma za oddajo živali novim posvojiteljem;
 • skrbi za ažurno vodenje vse potrebne dokumentacije in registrov ter redno oddaja poročila pristojnim službam


Kako lahko pomagate?

Zelo preprosto! Brez dodatnih registriranj, popolnoma prostovoljno in brez obveznosti. Donirajte vaše zooHit točke in pomagajte!

Bonus točke se zbirajo avtomatsko pri vsakem nakupu v naši zoohit trgovini. Vsak 1 € = 1 zooHit točka. Le te lahko izkoristite v naši trgovini s premijami, kjer imate široko paleto različnih izdelkov. Zbrane točke pa lahko uporabite tudi drugače. Med premijami enostavno izberite koliko zooHit točk želite donirati in s tem pomagajte izbranemu zavetišču.

Za vnaprej določeno časovno obdobje bomo zbrane točke preoblikovali v pestro ponudbo izdelkov in hrane ter jih poslali kosmatinčkom v izbrano zavetišče. Tako enostavno, vendar zelo učinkovito, lahko vsak pomaga živalim v stiski!

Kako deluje?

 1. Po tem, ko dodate vse želene izdelke v košarico, nadaljujete “k naročanju/blagajna”
 2. Če ste že naša stranka, se prijavite v vaš "moj zoohit" račun z ustreznimi podatki. V primeru, da še niste naša stranka se enostavno registrirajte
 3. V vašem zoohit računu kliknite na levem meniju na "Pregled Premij" in med vsemi izdelki izberite koliko točk želite donirati. Na izbiro imate: 10, 50, 100, 150, 200 ali 500 točk
 4. Ko ste se odločili koliko točk želite donirati, dodajte le te k ostalim izdelkom v nakupovalno košarico
 5. Nadaljujte s postopkom nakupa. Po zaključku vašega naročila bodo zooHit točke, ki ste jih donirali dodane na poseben varčevalni račun za zavetišča

Prosimo upoštevajte, da kot nova stranka pri prvem naročilu v naši spletni trgovini, točk še ne morete darovati, saj se avtomatsko zbirajo z vsakim nakupom. Od drugega naročila naprej jih lahko darujete ob vsakem oddanem naročilu. 

Na koncu vsake kampanje bomo na naši Faceebok strani objavili slike, kjer boste lahko videli katere izdelke smo skupaj namenili za zavetišča. 

Poslani paketi hrane in opreme

V preteklosti smo že zbirali točke za:

 • V maju, juniju in juliju 2017 smo zbirali točke za Zavetišče Horjul.
 • V avgustu, septembru in oktobru 2017 smo zbirali točke za Društvo za zaščito živali Kranj.
 • V novembru, decembru 2017 in januarju 2018 smo zbirali točke za Zavetišče za živali Maribor.
 • V februarju, marcu in aprilu 2018 smo zbirali točke za Društvo proti mučenju živali Celje.
 • V maju, juniju in juliju 2018 smo zbirali točke za Zavetišče za zapuščene živali Ljubljana.
 • V avgustu, septembru in oktobru 2018 smo zbirali točke za Zavod Muri.
 • V novembru, decembru 2018 in januarju 2019 smo zbirali točke za Društvo proti mučenju živali Celje.
 • V februarju, marcu in aprilu 2019 smo zbirali točke za Društvo za pomoč in zaščito mačk.