zoolove: pomagajte živalim v stiski!

zoolove

Na žalost smo bili primorani sprejeti težko odločitev ter se posloviti od naše znamke zoolove. V naslednjih mesecih boste opazili, da bo na voljo vedno manj izdelkov, saj smo pričeli s procesom odprodaje zadnjih izdelkov. 

zoolove je zelo posebna znamka, saj 10% prodajne cene podarjamo živalim v stiski. In vse dokler so izdelki še na voljo, se ta proces nadaljuje, kar pomeni, da lahko do zadnjega še vedno pomagate izbranemu društvu za zaščito živali.

Majhen vložek, velik učinek!

Načelo zoolove je zelo preprosto: 10% prodajne cene (brez DDV) vsakega prodanega izdelka se samodejno podari izbrani organizaciji za pomoč živalim.

Naročite izdelke znamke zoolove in podarite 10% prodajne cene živalim v stiski!

Naša ponudba:

zoolove

Trenutno pomagamo: Društvo za zaščito živali Arja

Društvo za zaščito živali ARJA smo ljubitelji živali, ki hočemo zagotoviti živalim pravico do življenja, hrane, boljših življenjskih pogojev.

Naše delovanje smo razširili na več gorenjskih občin. Društvo je povsem prostovoljna in neprofitna organizacija, ki je nastala izključno zaradi potrebe po pomoči živalim, ki same ne morejo odločati o svoji usodi in si ne morejo pomagati, saj so največkrat odvisne od tega, kako z njimi ravnamo ljudje. Na Gorenjskem smo na žalost še vedno dnevno soočeni z zanemarjenimi, zapuščenimi in kar je najhuje, mučenimi živalmi. Zato člani društva s svojim prostovoljnim delom živalim pomagamo po svojih močeh. Delujemo v skladu z Zakonom o zaščiti živali in z našim statutom.

Naše poslanstvo delovanja je seznanjanje ožje in širše javnosti s področjem zaščite živali, izobraževanjem odraslih, in dela dohodnine občanov.

photo 1
photo 2