Brezplačna dostava nad €49 **

Informacije o pošiljanju in stroški

Naročila v vrednosti 49 € ali več vam v Slovenijo dostavimo brezplačno. Za naročila, ki so nižja od 49 € je potrebno plačati majhne stroške pošiljanja in sicer za naročila od 15 € do 38,99 € v vrednosti 4,99 € in za naročila od 39 € do 48,99 € v vrednosti 1,99 €. Minimalna vrednost naročila je 15,00 € (brez vključenih stroškov pošiljanja).

Maksimalna teža enega paketa znaša 31 kg. Vsa naročila, ki so težja od 31 kg moramo poslati v 2 ali več paketih (odvisno od teže). Glede na vrednost in težo vašega naročila bo zaračunan strošek storitev v vrednosti 3,99 € na dodaten paket. Le ta strošek je dodan z namenom pokritja dodatnih stroškov. 

Celotne stroške dostave lahko vidite v pregledu naročila, ko vnesete vaše podatke računa ali naslov za dostavo. 

Čas dostave:

Povprečen čas dostave je od 2-4 delovne dni. Pri času dostave lahko pride do odstopanj, odvisno od načina plačila, dostavne službe in praznikov.

Pri plačilu s predplačilom se blago odpremi šele po prejemu plačila. Prosimo upoštevajte, da nakazilo denarja traja približno 2-4 delovne dni (odvisno od banke).

 

Na območje Slovenije in Hrvaške dostavljamo po spodaj navedenem ceniku:

Država Stroški pošiljanja Brez stroškov pošiljanja za naročila nad Dostavna služba
Slovenija € 4,99 € 49,00 No preference
Hrvaška € 9,99 DPD , No preference

 

*Stroški dostave veljajo za naročila do 31 kg. 

 

  • Maksimalna teža enega paketa znaša 31 kg. Vsa naročila, ki so težja od 31 kg moramo poslati v 2 ali več paketih (odvisno od teže). Glede na vrednost in težo vašega naročila bo zaračunan strošek storitev v vrednosti 3,99 € na dodaten paket. Le ta strošek je dodan z namenom pokritja dodatnih stroškov. 
  • Celotne stroške dostave lahko vidite v pregledu naročila, ko vnesete vaše podatke računa ali naslov za dostavo. 

 

Država Strošek storitev na dodaten paket
Slovenija € 3,99
Hrvaška  € 9,99