Podarite dvojno veselje - kupite prigrizke in pomagajte živalim v stiski!

Podarite dvojno veselje

Živali v stiski: Vse živali si zaslužijo ustrezno nego, naklonjenost in ljubeč dom. Na žalost pa ne gre vsem živalim tako dobro kot našim ljubljenčkom! Ravno iz tega razloga v teh težkih časih podpiramo društva, ki nesebično skrbijo za te živali.

Podarite dvojno veselje: Z nakupom naših prigrizkov ne boste razveselili le vašega hišnega ljubljenčka, pač pa boste pomagali tudi živalim v stiski. Celoten znesek prodaje bo namreč namenjen društvu, ki skrbi za dobrobit živali.

Tako deluje: 100% prodajne vrednosti vsakega nakupa spodnjih prigrizkov bomo darovali v dobrodelne namene. Darovan znesek bomo še povečali, tako, da bomo za vsak prodan prigrizek dodali dodatnih 50 centov. Z majhnimi dejanji do velikega zadovoljstva naših kosmatih prijateljev!

Barkoo prigrizki za zobeBarkoo prigrizki za zobe, 7 kosovSedaj le 1 €!

Izkupiček prodaje bo namenjen v dobrodelne namene!

Kupite & pomagajte živalim v stiski >>>
Feringa Sticks 2 x 18 gFeringa Sticks, 2 x 18 gSedaj le 1 €!

Izkupiček prodaje bo namenjen v dobrodelne namene!

Kupite & pomagajte živalim v stiski >>>

Izkupiček prodaje bomo namenili:

Društvo za zaščito konj

Društvo za zaščito konj

Društvo za zaščito konj je prostovoljna in neprofitna organizacija za pomoč živalim. V društvu imajo v oskrbi kar okoli 300 živali, od tega kopitarje, kokoši, ovce, koze, race, pse, kunce in mačke. Vse te živali so bile zavržene oziroma rešene iz obupnih življenskih razmer s pomočjo inšpekcije, vsi v društvu pa se trudijo, da tem živalim omogočijo boljše življenje brez trpljenja. Več o društvu si lahko preberete tukaj.

Živalim lahko pomagate tudi tako, da darujete vaše zooTočke:

Pomagajte živalim - darujte vaše zooTočke