zoohitova kolekcija za vaš dom

zoohitova kolekcija za vaš dom

Skandinavski stil

Skandinavski stil

Mehke, naravne barve, svetel les in jasne linije – tako živijo Skandinavci. Toda pri udobju ni kompromisov!

Ta stil je brez nepotrebnih dodatkov, poleg različnih vrst lesa pa se uporabljata tudi lan in bombaž. Tako kot naravni materiali se tudi barve ustrezno prilagodijo: vedno znova se pojavljajo bela, bež in pastelne barve ter tudi poudarjene barve, kot sta črna in siva.

Najboljše pa je, da je zaradi uporabe številnih naravnih materialov ta stil tudi trajnosten!

Skandinavski dizajn

Boemski stil

Boemski stil

Boemski stil izhaja iz besede "Bohemian", ki označuje življenjski slog umetnikov in svobodnjakov iz 19. stoletja.

Neobičajen, ustvarjalen, a vseeno povezan z naravo in prijeten – za ta stil so značilna nasprotja! Pogosto uporabljeni materiali so naravni les, ratan, grobi in fini tekstil ter makrame. Barvna paleta sega od bež/rjave do oljčne/kakijeve barve in kričečih poudarjenih barv, kot so rdeča, oranžna in rumena – prav tako živahne kot ljubitelji tega stila.

Boemski stil

Minimalistični stil

Minimalistični stil

Pri minimalističnem stilu je poudarek na posebnih posameznih kosih pohištva namesto na serijskem pohištvu.

Znebite se nepotrebnega kiča: minimalistični življenjski stil je brez drobnarij in ga odlikujejo preproste linije ter brezčasna eleganca. Pogosto uporabljeni materiali so krom, nerjavno jeklo, steklo in usnje v nežnih barvah. Elegantni sivi odtenki, zlasti črno-beli, se le včasih prepletajo z bež in rjavimi toni.

S to umetnostjo opuščanja nepotrebnih kosov pohištva boste porabili manj časa za pospravljanje in se boste lahko posvetili pomembnejšim stvarem v svojem v življenju, kot je igranje in crkljanje z vašim štirinožnim prijateljem!

Minimalistični stil

Rustikalni stil

Rustikalni stil

Topla mešanica udobja in praktičnosti: rustikalni stil. Ta združuje fini tekstil s trpežnimi materiali in zastarele površine, kot je les. Ratansko pohištvo iz vrbovega protja, naravnega ali lakiranega, poudarja udobnost bivanja prostorov. Ti materiali in dizajni ne bodo prepričali le nas, temveč bodo osrečili tudi naše hišne ljubljenčke.

Rustikalni stil