Živali pomagajo živalim: Naši ljubljenčki na dobrodelni misiji

Naši ljubljenčki so na misiji
Društvo Reks in Mila

Na zoohit smo pripravili prav posebno dobrodelno akcijo - v naslednjih dveh tednih (21.09. - 03.10.2021) bomo 3% od vsakega vašega nakupa izdelkov znamk Wolf of Wilderness, Concept for Life in Purizon donirali v dobrodelne namene.

Komu pomagamo?

Neprofitno društvo Reks in Mila sestavljajo srčni prostovoljci, ki zadnjih 6 let vsak dan v letu predano skrbijo za živali brez strehe nad glavo in tudi za tiste, za katere lastniki iz različnih razlogov ne morejo več ustrezno skrbeti. Delujejo v okolici Ljubljane, Medvod in Vrhnike ter trenutno skupno oskrbujejo približno 200 živali.

V mesecu maju 2021 so bili tarča tatov, ki so jim iz skladišča ukradli hrano za živali in tako močno otežili njihovo pomoč živalim v stiski. Tudi na zoohitu smo bili nad groznim dogodkom šokirani in si želimo društvu Reks in Mila priskočiti na pomoč! Upamo, da jim bomo z vašo pomočjo vsaj malce olajšali prihajajoče mrzle in deževne mesece, kjer bodo živali potrebovale še več nege in oskrbe.

Concept for Life

Concept for Life

Concept for Life

Naša ljubljenčka Roosevelta in Huga razvajamo na vse možne načine z veliko dozo priboljškov in pozornosti. Vendar njuno življenje ni bilo vedno tako lepo, kot je danes. Roosevelt je bil najden kot mačji mladiček na ulicah Toronta, Hugo pa je rešenček iz ilegalne vzreje iz Španije. Zahvaljujoč zavezanosti organizacij za pomoč živali lahko oba danes na polno uživata prav vsak dan.
Prav tako individualna, kot je njuna zgodba pa je tudi njuna najljubša prehrana. Concept for Life je prehrana po meri - prilagojena velikosti, življenjskemu slogu, starosti in posebnim potrebam. Popolnoma prilagojena za življenje!

Wolf of Wilderness

Wolf of Wilderness

Wolf of Wilderness

Labradorci so znani po tem, da so izredno prijazni, empatični in ljubeznivi ter si zato zaslužijo, da jim je ta dobrota tudi povrnjena. Naša labradorka Tess je bila leta 2011 rešena iz zavetišča v Veliki Britaniji in od takrat naprej vsak dan uživa svoje pasje življenje. Kljub temu, da je stara že 12 let je še zmeraj zelo aktivna in je vedno pripravljena na igro z našimi zoohit sodelavci.
Tess obožuje prehrano znamke Wolf of Wilderness - temelji na naravni prehrani volka v naravi ter vsebuje visok delež mesa, je brez žit in obogatena z gozdnimi sadeži, koreninami & divjimi zelišči. 

Purizon

Purizon

Purizon

Čudovita mešanka Lotti je bila najdena kot mladiček na hrvaških ulicah in je bila kmalu zatem posvojena. Maček Tango je prav tako rešenček, rešila ga je organizacija "Blue Cross". Od takrat naprej sta oba del zoohit družine. Lotti in Tango zbirata s pomočjo znamke Purizon za druge živali, ki (še) niso imele te sreče, ki sta jo imela onadva.
Purizon - narava je naš navdih!