Gratis 5 v 1 USB kabel za vas!

USB kabel gratis!

V Cyber mesecu raznovrstnih ponudb za vašega ljubljenčka bi pri zoohitu radi obdarili tudi vas – s praktičnim zoohit 5-v-1 USB kablom! 📱 - Da boste vedno imeli napolnjen telefon in z njim v objektiv ujeli tako vsakdanje kot tudi praznične trenutke z vašim ljubljenčkom. 😻 


Ta teden lahko ob vsakem naročilu nad 59 € prejmete z vpisom kode kupona 5 v 1 USB kabel brezplačno!*

Vaša koda kupona: USB-KABEL

Se vam zdi odveč, s seboj nositi več različnih kablov, ko se odpravite na potovanje? Potem je zoohit 5-v-1 USB kabel prava stvar za vas! Ta praktičen kabel ima 5 različnih priključkov: USB 3.0, Mini-USB, USB Micro, Typ C in Lightning. Lahko ga uporabljate za polnjenje pametnega telefona, tablice in različnih naprav.

*Akcija traja od 15.11. do vključno 20.11.2023 oziroma do razprodaje zalog in velja le za naročila nad 59 €. Prosimo, upoštevajte, da lahko gratis izdelek prejmete le z vpisom kode kupona v polje "Kliknite tukaj za vnos kode kupona" na blagajni preden zaključite naročilo, izdelek bo avtomatsko dodan v košarico. Kode kupona ni mogoče kombinirati z drugimi kodami kupona in popusti. Na eno naročilo lahko unovčite le eno kodo kupona. V kolikor potrebujete pomoč pri vnosu kode kupona, kliknite tukaj.


USB kabel gratis!

Praktični večnamenski habel s 5 USB priključki:

  • USB 3.0
  • Mini USB
  • USB Micro
  • Type C
  • Lightning

Majhen in priročen, z možnostjo pritrditve na obesek za ključe, v zoohit zeleni barvi, ki vam olajša iskanje!