Skupaj za živali v stiski! 💚

Svetovni dan živali - skupaj za živali v stiski!


Vsako leto 4. oktobra praznujemo svetovni dan živali. Ker si želimo, da bi vsak ljubljenček lahko užival v skrbi in pozornosti ljubeče družine, je bil ta dan za nas še dodatna priložnost, da smo pomagali živalim v stiski in izboljšali njihovo življenje. Med 04. in 09. oktobrom 2022 smo za vsako naročilo podarili 20 zooTočk in jih pretvorili v finančno donacijo izbranemu društvu za pomoč živalim v stiski. 

Ob tej priložnosti smo skupaj z vami zbrali 531,18 € za zavod SVSP (Slovenian Vets for Stray Pets oz. Skupina veterinarjev sterilizira potepuhe).

Hvala za vašo pomoč!

Zavod SVSP

Zavod SVSP (Slovenian Vets for Stray Pets oz. Skupina veterinarjev sterilizira potepuhe) sestavlja majhna skupina prostovoljcev veterinarjev, ki se trudijo izboljšati problematiko zapuščenih in prostoživečih psov in mačk. S projekti brezplačnih veterinarskih posegov sterilizacij in kastracij ter nudenja veterinarske oskrbe pomagajo živalim, predvsem psom in mačkam, občasno pa tudi konjem, oslom, kozam ... ki nimajo lastnikov in potrebujejo veterinarsko pomoč.

Prav tako pomagajo tudi z nudenjem oskrbe zapuščenim mačkam, prve pomoči prostoživečim živalim, z donacijami pomagajo slovenskim zavetiščem ter v zadnjih mesecih nudijo brezplačno pomoč pri registraciji živali ukrajinskih beguncev - do sedaj so pomagali  že več kot 350 živalim, ki so k nam pribežali iz vojne. Ker so v celoti odvisni od donacij, bodo izjemno veseli kakršnekoli pomoči. 

Izvedite več o svetovnem dnevu živali

Ostali projekti za pomoč živalim

Skupaj pomagamo živalim v stiski

*PMC = priporočena maloprodajna cena ** Pogoji

Dostava

  • DPD

Varnost

Sledite nam

  • Google Play
  • App Store