Prigrizek? Izberite pravega!

Različne priložnosti, različne poslastice, isto zadovoljstvo!

Prigrizki za pse

Februar še nikoli ni bil tako okusen! Ta mesec se v celoti posvečamo prigrizkom.

Prigrizki za odganjanje dolgčasa doma ali v pisarni, prigrizki za podporo zdravju, na primer za vsakodnevno nego zob, ali preprosto zato, ker imamo radi svoje štirinožne prijatelje.

Potopite se v svet okusnih zoohit prigrizkov!

Gratis prigrizek za zobno nego za vašega ljubljenčka!
 Rocco Chings Originals prigrizki za pse
DogMio Barkis prigrizki za pse
  • Posebne ponudbe
  • Prigrizki za nagrado
  • Prigrizki za podporo zdravju
  • Prigrizki za trening
  • Miselne igrače

Več kot le prigrizek – razvajanje s priboljški naj bo zavestno!

Podpora zdravju

Prigrizki lahko pomagajo ne le pri vsakodnevni zobni negi, ampak tudi spodbujajo prebavo. Prigrizki so veliko več kot le poslastica med obroki. Zdravje svojega štirinožnega prijatelja lahko tako podprete na okusen način. Umivanje in nega zob še nikoli nista bila tako okusna.

Za večjo aktivnost

Prigrizki ne le skrajšajo čas čakanja med dolgimi sestanki, temveč tudi spodbujajo igro. Prigrizke lahko uporabite na več načinov. S prigrizki lahko vašega ljubljenčka naučite novega ukaza ali trika in poskrbite, da bo mu bo igranje še prijetnejše. Za dodatno zabavo lahko prigrizke skrijete v preprogo za vohljanje ali žogo za prigrizke. Na voljo imamo najokusnejše prigrizke za vsak namen. Tako dan vašega ljubljenčka prav nikoli ne bo dolgočasen.

Izkazovanje ljubezni

Prigrizki so odličen način, s katerimi naredimo nekaj dobrega za naše štirinožne prijatelje in jih hkrati razvajamo. Ker si to zaslužijo. Od okusnih kosti do pasjih piškotov. Na voljo imamo številne okusne prigrizke – tako za majhne kot tudi večje kosmatince. Kot pravi rek, ljubezen gre skozi želodec.

Barkoo Dental Snacks prigrizki za pseBarkoo Dental SnacksKo se cedijo sline!

Slastni prigrizki za zobe Barkoo naredijo mojo zobno nego izjemno okusno. Posebna 8 kraka zvezdasta oblika med drugim zmanjšuje nastajanje zobnih oblog in podpira mojo ustno higieno. Te prigrizke imam vedno s seboj za prijatelje v pisarni. Zobna nega in žvečljiva zabava v enem - bravo Barkoo!

K izdelku ►
Polnjene rulade iz goveje kože - prigrizek za psePolnjene rulade iz goveje kože1..2...3...rulada!

Kombinacija 3 v 1 iz goveje kože, govejih vampov in bikovke zagotavlja slasten užitek pri žvečenju. Med sestanki včasih zelo hitro žvečim, da dobim čimprej drugi kos rulade. Brez žit, brez sladkorja in odlični za krepitev zob – ti okusni prigrizki v mojih očeh kažejo "hočem še eno!"

K izdelku ►