Prigrizek? Izberite pravega!

Različne priložnosti, različne poslastice, isto zadovoljstvo!

Mačji prigrizki

Februar še nikoli ni bil tako okusen! Ta mesec se v celoti posvečamo prigrizkom.

Prigrizki za odganjanje dolgčasa doma ali v pisarni, prigrizki za podporo zdravju, na primer za vsakodnevno nego zob, ali preprosto zato, ker imamo radi svoje štirinožne prijatelje.

Potopite se v svet okusnih zoohit prigrizkov!

Gratis prigrizek za zobno nego za vašega ljubljenčka!
Cosma prigrizki po posebni ceni
Tigeria Smoothie prigrizek za mačke po posebni ceni
  • Posebne ponudbe
  • Prigrizki za nagrado
  • Prigrizki za podporo zdravju
  • Inteligentne igrače

Več kot le prigrizek – razvajanje s priboljški naj bo zavestno!

Podpora zdravju

Prigrizki lahko pomagajo ne le pri vsakodnevni zobni negi, ampak tudi spodbujajo prebavo. Prigrizki so veliko več kot le poslastica med obroki. Zdravje svojega štirinožnega prijatelja lahko tako podprete na okusen način. Umivanje in nega zob še nikoli nista bila tako okusna.

Za večjo aktivnost

Prigrizki ne le skrajšajo čas čakanja med dolgimi sestanki, temveč tudi spodbujajo igro. Prigrizke lahko uporabite na več načinov - na primer, poskrbite da bo igranje vašega ljubljenčka bolj okusno. Da bo igra še posebej zabavna, lahko prigrizke skrijete v preprogo za vohljanje ali žogo za prigrizke. Na voljo imamo najokusnejše prigrizke za vsak namen. Tako dan vašega ljubljenčka prav nikoli ne bo dolgočasen.

Izkazovanje ljubezni

Prigrizki so odličen način, s katerimi naredimo nekaj dobrega za naše štirinožne prijatelje in jih hkrati razvajamo. Ker si to zaslužijo. Od okusne žvečljive palice do paste. Na voljo imamo številne okusne prigrizke – tako za majhne kot tudi večje kosmatince. Kot pravi rek, ljubezen gre skozi želodec.

Smilla Malt mačja pasta - okusen prigrizek za mačkeSmilla Malt mačja pastaIztisni iz tube!

Slastni Smilla mačji pasti se preprosto ni mogoče upreti. Skrb za moj kožušček mi je izredno pomembna, vendar so sprimki dlak izjemno neprijetni. Ta pasta spodbujen prehod zaužite dlake skozi črevesje. In to brez dodanega sladkorja. Zdaj mora moja človeška družina le še iztisniti pasto iz tube! 

K izdelku ►
Purizon Snack raca z ribo - okusen prigrizek brez žit za mačkePurizon Snack raca z riboSlastno!

Okusni prigrizki brez žitaric? Tukaj so! Purizon Snack s svežimi račjimi prsmi, ribami in jetri, nežno sušeni z zamrzovanjem. Zaradi tega neustavljivega okusa moje zahtevno gurmansko srce bije hitreje. Z obrokom race je dan lepši! 

K izdelku ►