Hvala za vaše razumevanje!

Hvala za razumevanje

Dragi ljubitelji živali,

Zavedamo se, da ste razočarani, ker eden ali več izdelkov vaše najljubše znamke trenutno ni na voljo. Čeprav se po najboljših močeh trudimo, da bi ves čas zagotavljali zadostne zaloge, v določenih primerih zaradi težav v dobavni verigi nekaterih izdelkov ne moremo ponuditi kot običajno.

Zagotavljamo vam, da si močno prizadevamo, da bi bili izdelki čim prej spet na zalogi.

Ker se trenutne težave lahko nadaljujejo še nekaj časa, vas pozivamo, da preverite alternativne izdelke. Na zoohit imamo zelo široko ponudbo izdelkov in zagotovo obstajajo ustrezne alternative za vas in vaše ljubljenčke. Na strani posameznih izdelkov boste našli naša priporočila za izdelke, ki so podobni temu, ki ga želite.

Obvestilo o zalogi

V kolikor vseeno ne najdete ustreznega nadomestnega izdelka, se lahko prijavite na obvestilo o zalogi. Tako boste samodejno obveščeni, takoj, ko bo vaš želeni izdelek spet na voljo. Samo kliknite simbol z zvoncem poleg želene različice izdelka in vnesite svoj e-mail naslov.

Vsi izdelki v naši spletni trgovini, ki so prikazani kot dostopni, so pa seveda še vedno na zalogi in jih lahko normalno naročite.

Za nevšečnosti se vam iskreno opravičujemo.

Lep pozdrav,

vaša zoohit ekipa