Od vrat do vrat za 200 zooTočk gratis!

Prepustite se nostalgiji iz otroških let in pridobite do 200 zooTočk gratis!


Dragi obiskovalci, vabljeni na zoohitovo pustno pustolovščino! Se še spomnite, kako smo kot mali otroci hodili od vrat do vrat in z otroško vnemo spraševali "Imate kaj za pusta hrusta?" 🎭🥳

Prepustite se nostalgiji iz otroških let in se skupaj z nami podajte na lov za zooTočkami! Pojdite od "vrat do vrat" in odkrijte za katerimi se skrivajo čudovita presenečenja! Pridobite lahko kar do 200 zooTočk gratis! 🤩🎉

🎭 Da boste trkali na prava vrata, si preberite nekaj zanimivosti in na podlagi teh uganite za katerimi se skrivajo zooTočke:

  1. Mačke veljajo za divja in svobodna bitja. Zakaj ne bi bila takšna tudi njihova suha prehrana? Prvenstvena, takšna, ki sledi instinktu divje mačke! Veste o kateri znamki hrane govorimo?

  2. Veste katera je najljubša mokra prehrana psov, ki so največji ljubitelji mesa? Pss.. začne se na črko R!

  3. Ena stvar, katero mačke prenesejo še manj kot vodo, je obisk veterinarja. Borba s kosmatinko za pripravo na varen prevoz je zagotovo neizbežna. Že imate idejo o kateri "zloglasni" opremi govorimo?

  4. Zimski čas je lahko neizmerno pravljičen za huskije, ki uživajo v poležavanju na snegu in nizkih temperaturah, medtem pa so določene pasme, kot so čivave ali hrti, precej bolj podvržene, da jih zebe. Zaščita za te pse je vsekakor pomembna, saj kakor ljudje, tudi oni potrebujejo dodaten sloj na sebi. Veste kaj točno potrebujejo?

  5. Kakor vsa živa bitja, imajo tudi mačke svoje biološke potrebe. Predvsem notranje mačke potrebujejo svoje stranišče z ustreznim posipom. V zoohitu vam določene še posebej priporočamo. Veste kateri so ti?

  6. Ste vedeli, da imajo današji psi v svojem DNK še vedno 99% volka? Na tem dejstvu temeljijo okusni prigrizki "volka iz divjine", ki so popolno dopolnilo k dnevnemu obroku! Že poznate te prigrizke?

🎭 Želimo vam vesel & norčav pustni čas! 🎭

Prepustite se nostalgiji iz otroških let in pridobite do 200 zooTočk gratis!


Ko najdete zooTočke, jih dodajte v nakupovalno košarico kakor normalen izdelek in zooTočke se bodo avtomatsko dodale na vaš račun stranke po oddanem naročilu. Prosimo upoštevajte, da lahko zooTočke pridobite le z oddanim naročilom v minimalni vrednosti 15 € in le kot registrirana stranka. Ta posebna pustna ponudba traja do vključno 21.02.2023.