Osebnosti ljubljenčkov - kakšnega značaja je vaš pes?

Osebnosti vašega ljubljenčka

Tako kot ljudje imajo tudi psi svoj značaj. Ali bi vaš pes ves čas spal? Ali rad lovi? Ste opazili, da ima vaš kosmati prijatelj značajne lastnosti, podobne vašim? Ni pomembno, če je vaš ljubljenček neverjetno aktiven, če se obnaša kot diva, ali karkoli vmes - mi vam nudimo najboljše znamke, ki pristojijo prav vsaki osebnosti. Preverite različne pasje osebnosti in ugotovite, kateri produkti še posebej ustrezajo vašemu kosmatincu. Ne pozabite tudi na dodatke, ki se dobro skladajo z njegovim življenjskim slogom! Z vsakim naročilom dobite 

2x zooTočke*

*Promocija je veljavna od 03.10.2023 ob 00:01 do 31.10.2023 ob 23:59. Pridobite 2x zooTočke ob nakupu kateregakoli izdelka (z izjemo priboljškov in mačjega peska) naslednjih znamk: Feringa, Rosie's Farm, Purizon, Wild Freedom, Greenwoods, Concept for Life, Smilla, Cosma, Lukullus, Wolf of Wilderness, Rebel Belle, Rocco, Briantos, TIAKI, Modern Living, Natural Paradise in Kooa. zooTočke bodo podvojene samo za izdelke zgoraj omenjenih znamk, ne na celoten nakup. zooTočke bodo avtomatsko dodane na račun stranke.Gurman

Gurman

Hrana je zelo pomemben del našega življenja ... in nekateri psi so glede tega pravi eksperti. Velik delež mesa, raznoliki okusi, samo najboljše sestavine ... To potrebujejo, da so srečni. Še posebej iz lepih dekorativnih skled.

Rocco
Tiaki
ModernLiving_LP
Zaspanec

Zaspanec

Je vaš pes pravi zaspanec? Je njegov najljubši hobi ležati bodisi na kavču, na postelji ali pravzaprav v kakršnemkoli mehkem kotičku vašega doma? Počivati doma in jesti domačo hrano je verjetno njegovo najljubše početje ... Tako kot za nas!

Lukullus
Rosie's Farm
Tiaki
ModernLiving_LP
Trendy Diva

Trendy Diva

Nekateri psi so pravi modeli ... In to se vidi! Potrebujejo najboljšo lepotno nego, najmodernejše ovratnice, modne dodatke, in seveda hrano, ki je prilagojena vsem njihovih potrebam. Če bi bili ljudje, bi vsekakor bili uspešni vplivneži!

Concept_for_Life
Tiaki
kooa
divji lovec

Divji lovec

Ali ste kdaj pomislili na to, da je vaš pes podoben svojim volčjim prednikom? Ne glede na velikost, so nekateri psi pravi lovci! Tako kot divje živali, od katerih izvirajo, uživajo v lovu ... Samo da tokrat raje lovijo kakšno žogo ali igračo.

Wolf_of_Wilderness
Purizon
Tiaki
Fit Foodie

Fit Foodie

Ali ste že kdaj opazovali vašega psa pri raztezanju in pomislili, da bi bil dober v jogi? Ali je poleg tega oboževalec uravnotežene prehrane z veliko zelenjave? Bi lahko bil Instagram vplivnež z zdravim načinom življenja? Potem je zagotovo fit foodie!

Greenwoods
Briantos
RebelBelle
Tiaki