Osebnosti ljubljenčkov - kakšnega značaja je vaša mačka?

Osebnosti vašega ljubljenčka

Tako kot ljudje imajo tudi mačke svoj značaj. Ali bi vaša mačka ves čas spala? Ali rada lovi? Ste opazili, da ima vaša kosmata prijateljica značajne lastnosti, podobne vašim? Ni pomembno, če je vaš ljubljenček neverjetno aktiven, če se obnaša kot diva, ali karkoli vmes - mi vam nudimo najboljše znamke, ki pristojijo prav vsaki osebnosti. Preverite različne mačje osebnosti in ugotovite, kateri produkti še posebej ustrezajo vaši mački. Ne pozabite tudi na dodatke, ki se dobro skladajo z njenim življenjskim slogom! Z vsakim naročilom dobite

2x zooTočke*

*Promocija je veljavna od 03.10.2023 ob 00:01 do 31.10.2023 ob 23:59. Pridobite 2x zooTočke ob nakupu kateregakoli izdelka (z izjemo priboljškov in mačjega peska) naslednjih znamk: Feringa, Rosie's Farm, Purizon, Wild Freedom, Greenwoods, Concept for Life, Smilla, Cosma, Lukullus, Wolf of Wilderness, Rebel Belle, Rocco, Briantos, TIAKI, Modern Living, Natural Paradise in Kooa. zooTočke bodo podvojene samo za izdelke zgoraj omenjenih znamk, ne na celoten nakup. zooTočke bodo avtomatsko dodane na račun stranke.

gurmanka

Gurmanka

Hrana je zelo pomemben del našega življenja ... in nekatere mačke so glede tega pravi eksperti. Velik delež mesa, raznoliki okusi, samo najboljše sestavine ... To potrebujejo, da so srečne. Še posebej iz lepih dekorativnih skled.

Cosma
Tiaki
ModernLiving_LP
NaturalParadise
Zaspanka

Zaspanka

Je vaša mačka prava zaspanka? Je njen najljubši hobi ležati bodisi na kavču, na postelji ali pravzaprav v kakršnemkoli mehkem kotičku vašega doma? Počivati doma in jesti domačo hrano je verjetno njeno najljubše početje ... Tako kot za nas!

Feringa
Rosie's Farm
ModernLiving_LP
Tiaki
Trendy Diva

Trendy Diva

Nekatere mačke so pravi modeli ... In to se vidi! Potrebujejo najboljšo lepotno nego, najmodernejše ovratnice, modne dodatke, in seveda hrano, ki je prilagojena vsem njihovih potrebam. Če bi bile ljudje, bi vsekakor bile uspešne vplivnice!

Concept_for_Life
Smilla
kooa
Tiaki
divja lovka

Divja lovka

Ali ste kdaj pomislili na to, da je vaša mačka podobna svojim prednikom? Ne glede na velikost, so nekatere mačke prave lovke! Tako kot divje živali, od katerih izvirajo, uživajo v lovu ... Samo da tokrat raje lovijo kakšno žogo ali igračo.

Wild_Freedom
Purizon
NaturalParadise
ModernLiving_LP
Fit Foodie

Fit Foodie

Ali ste že kdaj opazovali vašo mačko pri raztezanju in pomislili, da bi bila dobra v jogi? Ali je poleg tega oboževalka uravnotežene prehrane z veliko zelenjave? Bi lahko bila Instagram vplivnica z zdravim načinom življenja? Potem je zagotovo fit foodie!

Greenwoods
NaturalParadise
ModernLiving_LP
Tiaki
Pesek za vsako osebnost!

*Promocija je veljavna od 03.10.2023 ob 00:01 do 31.10.2023 ob 23:59.