Na sprehod z 10% popustom na izbrano opremo!

10% popust na povodce, ovratnice in transportne torbe

Bi rekli, da je vaš ljubljenček zavzet popotnik, ki vselej navdušeno raziskuje tako še neodkrite kot tudi dobro poznane kotičke sveta? Vsako pohajkovanje, kratko ali dolgo, v domačem okolju ali neznanem kraju čigar ime težko izgovorimo, pa zahteva ustrezno opremo. 🐕‍🦺🐈

Zato vam v tem tednu podarjamo kar 10% popust na izbrano opremo, da boste svojemu vrlemu pustolovcu lahko zagotovili brezskrbno raziskovanje, ki se bo končalo z navdušenjem! 🤩

Vaša koda kupona: SPREHOD10

Ponudba velja od 03.05. do vključno 09.05.2022 in velja le na pasje in mačje povodce, oprsnice in ovratnice ter mačje transportne torbe. Prosimo, upoštevajte, da lahko popust prejmete le z vpisom kode kupona v polje "Kliknite tukaj za vnos kode kupona" na blagajni preden zaključite naročilo, popust bo avtomatsko obračunan. Kode kupona ni mogoče kombinirati z drugimi kodami kupona in popusti. Na eno naročilo lahko unovčite le eno kodo kupona. V kolikor potrebujete pomoč pri vnosu kode kupona, kliknite tukaj.

Pridobite 10% popust na izbrano opremo:

10% popust na povodce in ovratnice za pseZ mahajočim repkom na sprehod!Povodci & ovratnice

Preverite širok izbor kakovostnih pasjih ovratnic, oprsnic in povodcev iz različnih materialov za brezskrbne sprehode z vašim kosmatincem, sedaj s kar 10% popustom! 

K ponudbi ►
10% popust na transportne torbe, ovratnice in povodceUdobno od doma! Torbe & transport

Preverite širok izbor izdelkov za varen odhod od doma z vašo mačjo kosmatinko - od torb in boksov do ovratnic in oprsnic. Vse kar potrebujete za prijetno popotovanje, sedaj s kar 10% popustom! 

K ponudbi ►