Osveženo v pomlad z 10% popustom na vse izdelke za nego!

10% popust na vse izdelke za pasjo in mačjo nego

Ste z vašim ljubljenčkom že pripravljeni na pomlad? Še je čas, da zakorakate v spomladanski čas z novo preobleko! S sijočo dlako, pristriženimi krempljčki, blestečim nasmehom in lahkotnim korakom. Pojdite v pomlad osveženi z 10% popustom na vse izdelke za nego! Naj vaš ljubljenček očara vse okoli sebe! 🌻😍

Vaša koda kupona: POMLAD10

Ponudba velja od 29.03. do vključno 04.04.2022 oziroma do razprodaje zalog in velja le na izdelke za pasjo in mačjo nego, razen na pesek. Prosimo, upoštevajte, da lahko popust prejmete le z vpisom kode kupona v polje "Kliknite tukaj za vnos kode kupona" na blagajni preden zaključite naročilo, popust bo avtomatsko upoštevan. Kode kupona ni mogoče kombinirati z drugimi kodami kupona in popusti. Na eno naročilo lahko unovčite le eno kodo kupona. V kolikor potrebujete pomoč pri vnosu kode kupona, kliknite tukaj.

Izberite ustrezen izdelek za nego vašega kosmatinca in prihranite 10%!

10% popust na vse izdelke za nego psaV pomlad z novo preobleko!Vse za nego psa

Nega od glave do pet – vse kar potrebujete za celovito nego svojega kosmatinca. Preverite našo široko ponudbo strižnikov, škarij, šamponov, krtač in še mnogo več - ker je negovan pes, srečen pes!

K ponudbi
10% popust na vse izdelke za nego mačkePomlad je čas za nov izgled!Vse za nego mačke

Nega od ušes do repka - vse kar potebujete za prvovrstno nego vaše kosmatinke. Vse od strižnikov, škarij, šamponov in krtač do mačjih stranišč. Izberite ustrezen izdelek za nego vaše ljubljenke in prihranite!

K ponudbi

Vas zanima več o spomladanski negi dlake?

Vse kar morate vedeti o negi dlake vašega ljubljenčka

Pomlad je čas, ko naši ljubljenčki začno postopoma menjavati dlako, saj z naraščajočimi temperaturami zimska dlaka postaja odveč. In v tem času je nega dlake naših kosmatincev še posebej pomembna. Preberite si več o negi dlake in o izbiri ustreznih pripomočkov.