Brezplačna dostava ob vseh naročilih izdelkov Wolf of Wilderness, Purizon ali Wild Freedom 🚚

Brezplačna dostava ob nakupu izdelkov Wolf of Wilderness, Purizon ali Wild Freedom

 🌾 Odkrijte prednosti prehrane brez žitaric! 🌾

Ob nakupu izdelkov izbranih znamk brez žitaric vam ponujamo brezplačno dostavo!*


✂️ Vaša koda kupona: WILD-SI ✂️


Ponudba velja od 26.07. do vključno 08.08.2022 in velja le na suho in mokro hrano ter prigrizke znamk Wolf of Wilderness, Purizon in Wild Freedom. Ne velja na opremo. Minimalna vrednost naročila za brezplačno poštnino: 10 €. Opravite nakup izdelkov teh znamk v vrednosti najmanj 10 € in z vpisom kode kupona v ustrezno polje boste prejeli brezplačno poštnino. V vednost, minimalna vrednost naročila v spletni trgovini zoohit je 15 €.

Kode kupona ni mogoče kombinirati z drugimi kodami kupona in popusti. Na eno naročilo lahko unovčite le eno kodo kupona. V kolikor potrebujete pomoč pri vnosu kode kupona, kliknite tukaj.

🐶 Wolf of Wilderness hrana za pse

Wolf of Wilderness
Wolf of Wilderness - pristna iz divjine!

Wolf of Wilderness hrana za pse temelji na naravnih prehranjevalnih navadah psov in bo prebudila naravne nagone vašega psa. Ta okusna hrana temelji na naravni prehrani volkov in je pripravljena iz samo najboljših sestavin. Vse vrste Wolf of Wilderness hrane za pse vsebujejo vsaj 41% delež svežega mesa, ki je odličen vir lahko prebavljivih beljakovin vrhunske kakovosti. Brez žitaric in z majhno vrednostjo ogljikovih hidratov. Ponudba izdelkov Wolf of Wilderness vključuje suho in mokro hrano ter naravne prigrizke, ki vašemu ljubljenčku zagotavljajo uravnotežen vnos hranil.

🐶 Purizon hrana za pse

Purizon
Purizon - narava je naš navdih!

Purizon je vrhunska hrana za pse, ki temelji na naravni mesojedi prehrani psov. Naši recepti so tako raznoliki kot narava sama in vsebujejo veliko okusnega mesa ter z vitamini bogatega sadja in zelenjave. Vašemu psu zagotavlja okusen obrok z veliko beljakovinami in popolnoma brez žitaric.

🐱 Wild Freedom hrana za mačke

Wild Freedom
Wild Freedom - divja in izvirna!

Wild Freedom je visokokakovostna hrana za mačke brez žitaric, ki temelji na prehranjevalnih navadah divjih mačk. Tako kot njeni divji predniki je tudi udomačena mačka mesojeda. Da bi ostala zdrava, mora jesti meso. Ta hranljiva, vrsti primerna hrana je na voljo v obliki mokre in suhe hrane ter okusnih priboljškov. Vsa hrana je pripravljena iz visokega deleža svežega mesa, ki je bogato s pomembnimi živalskimi beljakovinami in hranilnimi snovmi, ki so ključnega pomena za zdravje vaše mačke. Wild Freedom hrana za mačke temelji na naravnih instinktih vaše mačke.

🐱 Purizon hrana za mačke

Purizon
Purizon – narava je naš navdih!

Purizon je vrhunska ponudba suhe in mokre hrane ter priboljškov za mačke. Ta okusna mačja hrana, pripravljena po edinstvenem receptu, se zgleduje po naravni mesojedi prehrani mačk. Hrana za mačke Purizon je popolnoma brez žit, namesto njih pa je obogatena z vrhunskim sadjem, zelenjavo in zelišči. Skrbna in nežna priprava zagotavlja, da so vitalne hranilne snovi zaščitene in pomaga ohraniti naravni okus hrane.