Zavijte do zoohitovega kulinaričnega tovornjaka!

Kulinarično doživetje v zoohitu

Dobrodošli - pravkar je prispel zoohitov virtualni kulinarični tovornjak, ki vašemu ljubljenčku ponuja veliko več kot le priboljške!


Ste mislili, da so prigrizki namenjeni le zabavi? So več kot to, saj prinesejo vam in vašemu ljubljenčku vsakodnevno veliko več kot si morda predstavljate! Priboljški za trening so popoln način, da svojemu kužku rečete "bravo!", ko se nauči dati tačko, priboljški za nego zob pomagajo vaši mački ohraniti zobe v brezhibnem stanju, okusni in 100 % naravni prigrizki pa so najboljši način, da svojemu ljubljenčku preprosto rečete »rad/a te imam«.

Zato obiščite naš kulinarični tovornjak še danes in odkrijte raznovrstne prigrizke, ki bodo vašega ljubljenčka nedvomno osrečili!

Poleg tega vam ob vsakem naročilu podarjamo GRATIS PRIGRIZEK - z 8 različnimi priboljški, med katerimi lahko izbirate, še nikoli ni bilo lažje pokazati vašemu ljubljenčku, koliko vam pomeni, ko zanj nakupujete v spletni trgovini zoohit!

Naše najljubše znamke pasjih prigrizkov:

Barkoo prigrizki za pse
Wolf of Wilderness prigrizki za pse
Lukullus prigrizki za pse
Rocco prigrizki za pse
Rosie's Farm prigrizki za pse
Purizon prigrizki za pse
Greenwoods
Briantos prigrizki za pse
DogMio prigrizki za pse

Naše najljubše znamke mačjih prigrizkov:

Cosma prigrizki za mačke
Smilla prigrizki za mačke
Catessy prigrizki za mačke
Feringa prigrizki za mačke
Tigeria prigrizki za mačke
Wild Freedom prigrizki za mačke
Purizon prigrizki za mačke
My Star prigrizki za mačke
Concept for Life prigrizki za mačke

🦷 Prigrizki za nego zob 🦷

Prigrizki za zobno nego

Prigrizki za nego zob so popolna kombinacija med slastnim priboljškom in zdravim dopolnilom! Naši okusni prigrizki za zobno nego so zasnovani tako, da pomagajo skrbeti za ustno higieno vašega ljubljenčka in spodbujajo svež zadah. Medtem ko vaš pes ali mačka uživata v svojih posebnih dobrotah, hkrati skrbita za svoje zobe – zmaga tako za zobe kot čisti užitek! 

Barkoo prigrizek za zobe Barkoo prigrizki za zobe (7 kosov)Gratis darilo za vas

Koda kupona: DENTAL-1

Slasten prigrizek za pse, ki podpira zobno higieno! Edinstvena oblika in posebna konsistenca zmanjšujeta nastanek zobnih oblog. Za srednje velike pse (11 - 25 kg).

*Koda kupona velja za vsa naročila nad 19 € in velja do vključno 26.06.2022 oziroma do razprodaje zalog. 

🐶 Prigrizki za nego zob ►
Smilla Dental Care Snacks ToothiesSmilla Toothies 125gGratis darilo za vas

Koda kupona: DENTAL-2

Okusen prigrizek za ustno nego s posebno strukturo površine, ki zagotavlja učinkovit vpliv na površino zob. S pomembnimi vitamini in omega 3 maščobnimi kislinami!

*Koda kupona velja za vsa naročila nad 19 € in velja do vključno 26.06.2022 oziroma do razprodaje zalog. 

🐱 Prigrizki za nego zob ►

🏆 Prigrizki za trening 🏆

Prigrizki za trening

Treniranje vašega ljubljenčka ni lahka naloga, a majhen prigrizek lahko veliko doprinese k priučitvi novega trika ali vedenja! Priboljški so lahko popoln način, da ohranite zanimanje vašega ljubljenčka med treningom in ga nagradite za njegovo najboljše vedenje. Med treningom priporočamo nagrajevanje z okusnimi mehkimi prigrizki – vaš ljubljenček lahko tako hitro uživa v priboljšku, ne da bi ga pri tem zmotilo intenzivno žvečenje.

Wolf of Wilderness Wild Bites prigrizek za pseWolf of Wilderness Wild Bites 180gGratis darilo za vas

Koda kupona: REWARD-1

Slasten prigrizek z veliko svežega piščančjega mesa in oplemeniten z divjimi zelišči. Ta vrsti primeren prigrizek brez žitaric je popolna nagrada za vsakega psa!

*Koda kupona velja za vsa naročila nad 29 € in velja do vključno 26.06.2022 oziroma do razprodaje zalog.

🐶 Prigrizki za trening ►
Tigeria palčke mešan paket Tigeria palčke mešan paket 10 x 5 gGratis darilo za vas

Koda kupona: REWARD-2

Sočne mesne palčke z visokim deležem mesa ali rib in kakovostno drobovino, brez žitaric. Mešani paket štirih izvrstnih okusov, samo odlomite del in nagradite svojo mačko!

*Koda kupona velja za vsa naročila nad 19 € in velja do vključno 26.06.2022 oziroma do razprodaje zalog. 

🐱 Prigrizki za trening ►

🌱 Naravni prigrizki 🌱

Naravni prigrizki

Povsem naravni prigrizki so lahko za vašega ljubljenčka pravi užitek! Ti prigrizki so hranljivi in brez aditivov, zato so odlično dopolnilo k dobro uravnoteženi prehrani. Ne glede na to, ali iščete hrustljave kosti iz surove kože, zamrznjeno posušene kose rib ali 100 % veganske prigrizke, ti povsem naravni prigrizki so popolna zdrava poslastica za vašega ljubljenčka!

Dog Snagger piščančje nogice Piščančje nogice (5 kosov)Gratis darilo za vas

Koda kupona: NATURAL-1

Hrustljave in hrustančaste, ki poskrbijo pri psih za zdravo ter zabavno žvečenje. Dobavljajo dragocene beljakovine in pomembne maščobne kisline poskrbijo za sijočo dlako.

*Koda kupona velja za vsa naročila nad 19 € in velja do vključno 26.06.2022 oziroma do razprodaje zalog. 

🐶 Naravni prigrizki ►
Cosma Snackies XXL koščki z okusom tuneCosma Snackies XXL koščki tuna 25gGratis darilo za vas

Koda kupona: NATURAL-2

Naraven prigrizek iz finega tuninega fileja, brez umetnih dodatkov in z visoko sprejemljivostjo. Sušeni z zamrzovanjem za še polnejši okus! 

*Koda kupona velja za vsa naročila nad 29 € in velja do vključno 26.06.2022 oziroma do razprodaje zalog. 

🐱 Naravni prigrizki ►

⚙️ Funkcionalni prigrizki ⚙️

Funkcionalni prigrizki

Čeprav so prigrizki za zobno nego najbolj znana vrsta funkcionalnih poslastic, obstajajo še druge vrste funkcionalnih prigrizkov, ki podpirajo veliko več kot le ustno nego! Odkrijte hrustljave kosti, obogatene z glukozaminom, ki pomaga ohranjati zdrave sklepe in kosti vašega psa, odlične dietne prigrizke, ki ne žrtvujejo okusa in so hkrati primerni za ljubljenčke s prekomerno težo, do prigrizkov, obogatenih s sladom, ki preprečuje nastanek sprimkov dlak... S tem, ko razvajate svojega ljubljenčka z okusnim funkcionalnim prigrizkom mu hkrati pomagate, da ostane zdrav!

Briantos "FitBites" losos z rižem in bučkamiBriantos FitBites losos 150gGratis darilo za vas

Koda kupona: FUNCTIONAL-1

Ta funkcionalni prigrizek brez glutena je okusno lahek in obogaten z rižem, bogatim z ogljikovimi hidrati. Z lososom kot edinim virom beljakovin za sijoč kožuh!

*Koda kupona velja za vsa naročila nad 19 € in velja do vključno 26.06.2022 oziroma do razprodaje zalog. 

🐶 Funkcionalni prigrizki ►
Catessy hrustljavi prigrizki Antihairball z govedino & sladom Catessy Antihairball prigrizek 65gGratis darilo za vas

Koda kupona: FUNCTIONAL-2

Okusni prigrizek, pripravljen iz krepke govedine za prave ljubitelje mesa! S sladom, ki podpira naravno gibanje pogoltnjenih dlak in pomaga preprečevati sprimke dlak.

*Koda kupona velja za vsa naročila nad 19 € in velja do vključno 26.06.2022 oziroma do razprodaje zalog. 

🐱 Funckionalni prigrizki ►

Prosimo, upoštevajte: kosti, priboljški in prigrizki so na voljo v različnih vrstah in velikostih, zato se prosim prepričajte, da izberete prigrizek primerne velikosti in oblike za vašega ljubljenčka. Zaradi njihove varnosti jih nadzirajte, ko uživajo priboljšek ali kost.

Kodo kupona lahko kombinirate z vašim Varčevalnim načrtom. Na eno naročilo je mogoče unovčiti samo eno kodo kupona.

Moj ljubljenček ne mara priboljškov. Kaj naj naredim?

Priboljški niso popolna hrana, zato ni treba, da jih ponujamo svojim ljubljenčkom. Po drugi strani pa imajo lahko priboljški tudi dragocene sestavine ali ugoden učinek na dobro zdravje in počutje živali. Uporabljajo se lahko tudi za zabavo in nagrado med treningi, ki so prav tako pomembni za zdravje hišnih ljubljenčkov in doseganja občutka dosežka. 

Med različnimi vrstami priboljškov, kot so naravni in ekološki priboljški ter priboljški za zobno in ustno nego ali okusni priboljški, bomo zagotovo našli nekaj, kar je primerno tudi za najbolj izbirčne gurmane na štirih tačkah. Preizkusimo lahko različne velikosti, oblike in končne teksture priboljška, da najdemo najboljši izdelek za svojega štirinožnega prijatelja.

Nočem, da se moj ljubljenček navadi na prigrizke in začne zavračati ostalo hrano

Le kdo ne mara priboljškov in sladkarij? Vsi jih obožujemo, zato moramo z njimi ravnati razumno. 

Ker pa priboljški niso popolna hrana, temveč le dodatek, jih moramo uporabljati primerno med običajnimi obroki. Priboljški za pse naj ne bi presegli 10–15 % dnevnega obroka psa, priboljški za mačke pa naj ne bi presegli 10 % dnevnega obroka mačke. Pri obeh pa moramo količino ponujenih priboljškov odšteti od splošne dnevne količine hrane.

Kot nagrado pri treningu, zabavo, okusno sladico ali dodatek za zdravje oz. lepoto lahko uporabimo različne vrste priboljškov. Vse priboljške lahko varno ponudimo svojim ljubljenčkom, priporočljivo pa je upoštevati priporočene količine na embalaži izdelka. 

Svojemu ljubljenčku ne ponujam priboljškov zaradi zdravstvenih težav

Vse vrste patologije zahtevajo posebno nego in zdravljenje. Vedno se je treba posvetovati z veterinarjem.

Kljub temu obstajajo posebni priboljški, ki so lahko koristni pri določenih patologijah. V primeru težav z debelostjo lahko najdemo posebne lahke/dietne priboljške, ki so primerni za našega ljubljenčka. Vendar ne pozabite, da jih je treba vedno odšteti od dnevnega obroka. 

Pri težavah s prebavili lahko poskusimo s priboljški z eno vrsto beljakovin, pri vseh vrstah alergij pa so primerni 100 % naravni priboljški. Izberemo lahko z zamrzovanjem sušene oz. liofilizirane mesne priboljške, ki so naravni izdelek iz ene sestavine. Za ustno nego in higieno naših štirinožnih prijateljev je lahko primeren in prijeten priboljšek za nego zob.

Ne poznam sestavin. Kaj vsebujejo prigrizki?

Etiketa je najpomembnejši in najbolj uporabljen vir informacij ter komunikacije s kupcem, zato je polna veliko pomembnih informacij. V skladu z evropskim minimalnim standardom morajo vsi izdelki podati jasne informacije o tem, kaj se nahaja znotraj embalaže in katere sestavine so bile uporabljene za proizvodnji izdelka. 

Dobra praksa je, se navedejo v recepturi uporabljene sestavine od največje količine do najmanjše. Poln seznam sestavin je običajno na zadnji etiketi skupaj s hranilnimi vrednostmi in priporočili za hranjenje.