Pomoč prizadetim v potresu v Turčiji in Siriji

Pomoč Turčiji in Siriji

Katastrofalne posledice močnih potresov v severni Siriji in Turčiji so se nas globoko dotaknile. Težko si je predstavljati položaj na tisoče ljudi in hišnih ljubljenčkov, ki so v nekaj trenutkih izgubili svoje bližnje ter ostali brez strehe nad glavo. Na prizadetih območjih so prisotne številne organizacije, ki nudijo nujno pomoč ter si prizadevajo k okrevanju preživelih. Skupaj z vami, našimi zvestimi strankami, želimo podpreti te organizacije in prispevati k pomoči, ki je nujno potrebna.

Tako lahko pomagate vi:

V marcu 2023 bodo vse vaše donirane zooTočke namenjene dobrodelni organizaciji, ki pomaga ljudem in hišnim ljubljenčkom na območjih, ki jih je prizadel potres.

Tako pomaga zoohit:

zoohit bo podvojil vse donirane zooTočke v obdobju od 01.03. do 31.03.2023. Celotna donacija bo namenjena odpravljanju posledic potresa.

Katerim organizacijam pomagamo?

Humane Society International

HSI

Humane Society International (HSI) nudi pomoč živalim na terenu, kar vključuje pomoč pri prvi pomoči poškodovanim živalim, vzpostavitev terenskih veterinarskih bolnišnic ter zagotavljanje hrane, vode in ostalih veterinarskih potrebščin. Organizacija HSI je prav tako poskrbela za napotitev veterinarjev ter vozil s potrebščinami na prizadeta območja.

UNHCR

UNHCR

UNHCR (Agencija ZN za begunce*) v sodelovanju z drugimi agencijami Organizacije združenih narodov nudi podporo tako beguncem kot skupnostim na območjih, ki so jih močno prizadeli uničujoči potresi v Turčiji in Siriji. Nujna podpora vključuje odeje, pakete hrane, kuhinjske potrebščine, vzmetnice in šotore. Zaloge prenašajo večinoma preko zračnega prometa in s konvoji. Za dosego severozahodne Sirije UNHCR prevaža pakete pomoči tudi s pomočjo čezmejnih konvojev iz Turčije, kjer je trenutno veliko število družin primorano spati na prostem pri zelo nizkih temperaturah.

Donirajte vaše zooTočke in pomagajte z nami:

Darujte 10 zooTočk
Darujte 50 zooTočk
Darujte 100 zooTočk
Darujte 150 zooTočk
Darujte 200 zooTočk
Darujte 500 zooTočk

*PMC = priporočena maloprodajna cena ** Pogoji

Dostava

  • DPD

Varnost

Sledite nam

  • Google Play
  • App Store