Božična dobrodelna akcija

Božič s srcem

V okviru božiča smo letos imeli kopico dobrodelnih akcij, ki bodo pomagala društvom za zaščito živali. Pomagali bomo naslednjim društvom za zaščito živali: Društvu proti mučenju živali Koroške, Zavodu Bernijev živalski raj, Društvu za lepše mačje življenje Vojnik in Društvu Mačja preja.

Društvo proti mučenju živali Koroške

DPMŽ Koroške

Društvu proti mučenju živali Koroške ste lahko pomagali z nakupom dobrodelnih prigrizkov,  nakupom izdelkov znamk Concept for Life, Purizon, Wolf of Wilderness in Wild Freedom ter z nakupom izdelkov iz našega čarobnega izbora daril.

Društvo proti mučenju živali Koroške je prostovoljna organizacija, ki je bila ustanovljena leta 2001. Prizadevajo si predvsem izboljšanje stanja na področju zaščite in dobrobiti živali.

Izvajajo terenske oglede in opozarjajo lastnike na odgovoren odnos do živali. Živalim zagotavljajo prevoze, namestitev, varstvo, nego in oskrbo na domovih posameznih članov društva, saj Koroška še vedno nima zavetišča. Vsaki živali zagotovijo veterinarsko oskrbo, pogosto pa pomoč nudijo tudi prostoživečim živalim. Posebej ponosni so na to, da so imeli leta 2020 v varstvu kar 104 mačke in da so finančno skrbeli za zdravstveno stanje dveh psov.

Zavod Bernijev živalski raj - za zaščito, pomoč in dobrobit živali

Zavod Bernijev živalski raj

Društvu Bernijev živalski raj lahko pomagate z nakupom izdelkov znamke zoolove. Preverite več tukaj!

Na njihovi mini kmetiji, ki so jo poimenovali "Bernijev živalski raj", je v vseh teh letih našlo dom na stotine rešenih živali, ki so se znašle v stiski, so ljudem postale odveč, ali so se uspele izviti iz krempljev smrti, nekatere pa bi celo končale na krožniku.

Njihova živalska družina trenutno šteje preko 80 članov. Pri njih so našle svojo srečo odslužene kokoške, kar 9 zavrženih kužkov, vietnamske pujse, golobi, papagaji, muce, činčile, koze, dva ponija, ovčke, kunčki, morski prašički, račke… Veliko jih je prišlo v groznem stanju ali pa so trpele hudo pomanjkanje in je trajalo mesece, tudi leta, da so si opomogle. Sedaj živijo pod svobodnim soncem, obkrožene z ljubeznijo in so srečne!

Društvo za lepše mačje življenje Vojnik

Društvo za lepše mačje življenje Vojnik

Društvu za lepše mačje življenje Vojnik ste pomagali z donacijo vaših zooTočk v mesecu oktobru in novembru.

Društvo je bilo ustanovljeno v mesecu maju 2020. Z aktivnostmi kot so odlov pomoči potrebnih mačk, njihova sterilizacija in kastracija, razglistenje in razbolhanje, testiranje in cepljenje proti kužnim boleznim ter čipiranje, iskanje začasne namestitve do odhoda v varen in skrben dom, se trudijo za lepše mačje življenje. Zavzemajo se za ustrezno veterinarsko oskrbo bolnih in poškodovanih mačk.

Kot aktivni prostovoljci so že pred ustanovitvijo društva hranili in skrbeli za zdravstveno stanje velikega števila prostoživečih mačk na različnih lokacijah v centru in okolici Celja, Zvodnem, Konjskem, Šmartnem v Rožni dolini in Kalobju. S temi aktivnostmi nadaljujejo tudi v okviru društva. Trenutno skrbijo že za preko 100 prostoživečih mačk, skoraj vsak dan pa se jim pridružujejo nove in nove. Njihov moto je : STERILIZIRAJ, KASTRIRAJ IN POSVAJAJ!

Mačja preja - društvo za pomoč obalnim mačkam in drugim živalim

Društvo Mačja preja

Društvu Mačja preja lahko pomagate z donacijo vaših zooTočk v mesecu decembru in januarju. Preverite več tukaj!

Društvo Mačja preja je majhno društvo, ki pomaga mačkam na Obali. Poleg osveščanja o pereči problematiki zavrženih in prostoživečih mačk ter o pomembnosti sterilizacije/kastracije, se vsakodnevno trudijo prispevati k izboljšanju življenja nikogaršnjih muc z nameščamnjem muc pod začasno skrbništvo, hranjenjem na posamičnih lokacijah, odlovi za sterilizacijo/kastracijo ali zdravljenje in z iskanjem najboljših domov. V oskrbi imajo od najmlajših dudarčkov, ki potrebujejo stalno pozornost skrbnice, do starih mačk in tudi precej bolnih mačk, katere potrebujejo redne veterinarske obiske. Mačke oddajajo cepljene in sterilizirane/kastrirane, saj je to edini način, da se prekine začaran krog nezaželjenih mačk. 

*PMC = priporočena maloprodajna cena ** Pogoji

333zooTočk ob prijavi!
Ne zamudite personaliziranih ponudb, popustov in kuponov!
Ne zamudite personaliziranih ponudb, popustov in kuponov!
Izberite svojega hišnega ljubljenčka

Dostava

  • DPD

Varnost

Sledite nam

  • Google Play
  • App Store