Gratis mehka odeja z odtisom tačk za vas!

Gratis mehka odeja z odtisom tačk za vas!

Le kdo se ne veseli obiska zimskih mož, ki prinašajo pisana darila? Naj vas razveselimo, sveti Miklavž je že na pohodu in vsem kosmatincem, ki so bili letos še posebej pridni prinaša ekstra darilo – mehko odejo z odtisom tačk! 🐾 K vsem porednim, ki so grizljali vaše najljubše čevlje, skrivali copate ali uporabili kavč za brušenje krempeljčkev, pa parkelj s šibo hiti. A priznajmo si, da se ljubkosti in prisrčnosti naših kosmatincev ne moremo upreti, zato jih dobri mož prav tako z odejo obdari! 😍

Ta teden lahko ob vsakem naročilu nad 59 € prejmete z vpisom kode kupona mehko odejo z odtisom tačk brezplačno!*

Vaša koda kupona: ODEJA21


*Akcija traja od 30.11. do vključno 06.12.2021 oziroma do razprodaje zalog in velja le za naročila nad 59 €. Prosimo, upoštevajte, da lahko gratis izdelek prejmete le z vpisom kode kupona v polje "Kliknite tukaj za vnos kode kupona" na blagajni preden zaključite naročilo, izdelek bo avtomatsko dodan v košarico. Kode kupona ni mogoče kombinirati z drugimi kodami kupona in popusti. Na eno naročilo lahko unovčite le eno kodo kupona. V kolikor potrebujete pomoč pri vnosu kode kupona, kliknite tukaj.

Prosimo, upoštevajte, da lahko trenutno zaradi povečanega števila naročil pride do zamud (do 3 dni) v dostavi vašega paketa. Za nevšečnosti se vam iskreno opravičujemo. Najlepša hvala za vaše razumevanje!

Mehka odeja z odtisom tačk

Mehka odeja z odtisom tačk

  • Živalski dizajn: z ljubkim motivom tačk
  • Nudi toploto in udobje: kot nalašč za hladno sezono
  • Lahka in praktična: popolna kot dodatek doma ali na potovanju
  • Material: 100% poliester (pliš in mikrovlakna)
  • Mere: pribl. D 100 x Š 70 x V 2 cm