Vaša košarica

Vaša nakupovalna košarica je prazna!

zoohit uporablja Cookies, da omogoči pravilno delovanje strani, personalizira vsebino in oglaševanje ter analizira obisk strani. O vaši uporabi naše strani obvestimo tudi naše partnerje s področja oglaševanja in analize. Z uporabo te strani, se strinjate z uporabo piškotkov. sprejmem piškotke

Gratis božično darilo za vašega ljubljenčka!

Gratis božično darilo za vašega ljubljenčka

In smo ga le dočakali! Tukaj je veseli december, zadnji mesec letošnjega leta in prav kmalu bomo vstopili v najlepši čas v letu - božični čas! ❤️🎄🌟

In le kaj bi bil božič brez naših prikupnih ljubljenčkov? Mačka, ki se igra z darilnimi vrečkami in iz jelke ukrade okrasek ali dva. Pes, ki na skrivaj že začne jesti božično večerjo in se nato dela najbolj nedolžnega. Ni dvoma - božič z našimi ljubljenčki je res vse prej kot dolgočasen!

Odštevajte do božiča z nami in našimi posebnimi ponudbami! Ta teden lahko vašega ljubljenčka razveselite z gratis prigrizkom oziroma božično igračo!

*Akcija traja od 01.12. do vključno 07.12.2020 oziroma do razprodaje zalog in velja le za naročila nad 39 € oziroma 59 €. Prosimo, upoštevajte, da lahko gratis izdelek prejmete le z vpisom ustrezne kode kupona v polje "Kliknite tukaj za vnos kode kupona" na blagajni preden zaključite naročilo, izdelek bo avtomatsko dodan v košarico. Kode kupona ni mogoče kombinirati z drugimi kodami kupona in popusti. Na eno naročilo lahko unovčite le eno kodo kupona. V kolikor potrebujete pomoč pri vnosu kode kupona, kliknite tukaj.

🐶 Darila za vašega psa:

Paji božični prigrizek Za naročila nad 39 € Pasji prigrizek

Posebna božična izdaja, piščanec s korenčkom, 50 g

Koda kupona: BOZIC20-PP

Pasja igrača pingvin Za naročila nad 59 € Pasja igrača

Pingvin z vrvjo, 100% poliester, mere: 33 x 11 x 9 cm

Koda kupona: BOZIC20-PI

🐱 Darila za vašo mačko:

Božični mačji prigrizek Za naročila nad 39 € Mačji prigrizek

Posebna božična izdaja, piščanec, 10 g

Koda kupona: BOZIC20-MP

Božična mačja igrača Za naročila nad 59 € Mačja igrača

Božično drevo, s tremi kroglicami, mere: 23 x 31 cm

Koda kupona: BOZIC20-MI