Gratis božično darilo za vašega ljubljenčka!

Gratis božično darilo za vašega ljubljenčka

In smo ga le dočakali! Tukaj je veseli december, zadnji mesec letošnjega leta in prav kmalu bomo vstopili v najlepši čas v letu - božični čas! ❤️🎄🌟

In le kaj bi bil božič brez naših prikupnih ljubljenčkov? Mačka, ki se igra z darilnimi vrečkami in iz jelke ukrade okrasek ali dva. Pes, ki na skrivaj že začne jesti božično večerjo in se nato dela najbolj nedolžnega. Ni dvoma - božič z našimi ljubljenčki je res vse prej kot dolgočasen!

Odštevajte do božiča z nami in našimi posebnimi ponudbami! Ta teden lahko vašega ljubljenčka razveselite z gratis prigrizkom oziroma božično igračo!

*Akcija traja od 01.12. do vključno 07.12.2020 oziroma do razprodaje zalog in velja le za naročila nad 39 € oziroma 59 €. Prosimo, upoštevajte, da lahko gratis izdelek prejmete le z vpisom ustrezne kode kupona v polje "Kliknite tukaj za vnos kode kupona" na blagajni preden zaključite naročilo, izdelek bo avtomatsko dodan v košarico. Kode kupona ni mogoče kombinirati z drugimi kodami kupona in popusti. Na eno naročilo lahko unovčite le eno kodo kupona. V kolikor potrebujete pomoč pri vnosu kode kupona, kliknite tukaj.

🐶 Darila za vašega psa:

Paji božični prigrizekZa naročila nad 39 €Pasji prigrizek

Posebna božična izdaja, piščanec s korenčkom, 50 g

Koda kupona: BOZIC20-PP

Pasja igrača pingvinZa naročila nad 59 €Pasja igrača

Pingvin z vrvjo, 100% poliester, mere: 33 x 11 x 9 cm

Koda kupona: BOZIC20-PI

🐱 Darila za vašo mačko:

Božični mačji prigrizekZa naročila nad 39 €Mačji prigrizek

Posebna božična izdaja, piščanec, 10 g

Koda kupona: BOZIC20-MP

Božična mačja igračaZa naročila nad 59 €Mačja igrača

Božično drevo, s tremi kroglicami, mere: 23 x 31 cm

Koda kupona: BOZIC20-MI