10% popust na vse igrače za pse in mačke!

Izkoristite 10% popust na vse pasje in mačje igrače

Bi rekli, da je vaš ljubljenček pravi razigranček neustavljive energije? Vso odvečno energijo pa se najbolje porabi ob radoživi igri. 🏀 Zato vam v tem tednu ponujamo kar 10% popust na celotno ponudbo igrač za vašega kosmatinca! 🐶🐱😍

Vaša koda kupona: IGRAJMO-SE

Ponudba velja od 28.06. do vključno 04.07.2022 oziroma do razprodaje zalog in velja le na pasje in mačje igrače. Prosimo, upoštevajte, da lahko popust prejmete le z vpisom kode kupona v polje "Kliknite tukaj za vnos kode kupona" na blagajni preden zaključite naročilo, popust bo avtomatsko upoštevan. Kode kupona ni mogoče kombinirati z drugimi kodami kupona in popusti. Na eno naročilo lahko unovčite le eno kodo kupona. V kolikor potrebujete pomoč pri vnosu kode kupona, kliknite tukaj.

🐶 Igrače za pse

Igrače za pse

Od kotalečih se žog, pisanih vrvi, mehkih plišastih živali do igrač za vsakodnevno stimulacijo možganov, vseh oblik, velikosti in materialov - sedaj 10% ugodneje! 


🐱 Igrače za mačke

Igrače za mačke

Šumeči tuneli, praskalne podloge, ropotajoče žoge, mavrične palice, zmuzljivi laser in mnogo, mnogo več -  sedaj 10% ugodneje!