Vaša košarica

Vaša nakupovalna košarica je prazna!

zoohit uporablja Cookies, da omogoči pravilno delovanje strani, personalizira vsebino in oglaševanje ter analizira obisk strani. O vaši uporabi naše strani obvestimo tudi naše partnerje s področja oglaševanja in analize. Z uporabo te strani, se strinjate z uporabo piškotkov. sprejmem piškotke

Brezplačna dostava nad €39 **

O nas

Najboljše za vas in vašega hišnega ljubljenčka

Na zoohit, ki je del mednarodne spletne trgovine zooplus, je na voljo bogata izbira hrane in opreme za vaše hišne ljubljenčke. Več kot 8.000 vrhunskih izdelkov je vedno na zalogi. zooplus ima več kot 15 let izkušenj na področju prodaje izdelkov za hišne ljubljenčke: nudimo vrhunske znamke in kvalitetne izdelke po posebno ugodnih cenah.

Kot spletna trgovina se lahko popolnoma osredotočimo na to, da vam olajšamo nakupovanje: želene izdelke enostavno naročite na naši spletni strani in dostavili vam jih bomo na dom. Skrbno pripravljeni opisi in fotografije izdelkov, dopolnjeni z ocenami naših strank, vam bodo pomagli pri izbiri pravega izdelka za vašega ljubljenčka.

V naših pisarnah v Münchnu (Nemčija), Strasbourgu (Francija), Oxfordu (Anglija), Genovi (Italija), Madridu (Španija), Krakovu (Poljska) in Instanbulu (Turčija), člani naše ekipe različnih narodnosti vsak dan sodelujejo in si prizadevajo k izboljšanju storitev. Ponosni smo, da vam lahko nudimo najboljšo storitev – 365 dni v letu.

Izkušnje, ki jim lahko zaupate

zooplus razveseljuje hišne ljubljenčke in njihove lastnike že več kot 15 let. Od naše ustanovitve leta 1999, smo razposlali v različne evropske države več kot 48 milijonov paketov.

Za pošiljanje izdelkov v 28 različnih držav sodelujemo s številnimi dostavnimi partnerskimi podjetji po celi Evropi. Naše stranke, od Finske do Italije in Španije pa vse do Slovaške, želijo le najboljše za svoje hišne ljubljenčke!

Varno nakupovanje

Vaših osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam ali oglaševalskim podjetjem. Vaši podatki so izključno namenjeni obdelavi vašega naročila.

Ob nakupu so vaši podatki optimalno varovani, saj uporabljamo za vse transakcije 128-bitno SSL šifriranje (secure sockets layer protocol). Z vaše strani posredovani podatki (kot npr. naslov ali podatki o kreditni kartici) so šifrirani tako, da jih tretja oseba ne more videti.

Več o varovanju podatkov in pravilnik o zasebnosti podatkov na zoohit najdete na povezavi tukaj.

Naš servis za vas


Novi sistemi za hitro pakiranje.


več kot 8000 najboljših izdelkov na zalogi

Zelo si prizadevamo, da je vaše naročilo izvršeno v čim krajšem možnem času. Najboljša tehnologija in predano osebje zagotavljata, da bo vaš paket skrbno pripravljen in odposlan.

V primeru kakršnihkoli vprašanj vam bo naš oddelek za pomoč strankam z veseljem pomagal!

Kontakt:
Spletni kontaktni center ( pon - pet: 8:00 - 17:00)

Naša glavna pisarna:
zooplus AG
Sonnenstraße 15
80331 München

Naše skladišče in center za vračila:
zooplus AG
Zooplus Returns Center
Marktal 3
99880 Hoerselgau
Nemčija