Praznujemo rojstni dan!

Praznujte z nami & si zagotovite izjemne ponudbe!

Posebne rojstnodnevne ponudbe za vašega ljubljenčka!

Praznujemo rojstni dan

Hip hip hura – leto je naokoli in zoohit ponovno praznuje svoj rojstni dan! 🎉

In velike zabave kot je ta ne praznuješ sam. Zato vas in vašega ljubljenčka prisrčno vabimo na našo sladko zabavo ob našem rojstnem dnevu! ​

Odkrijte sedaj vse kar potrebujete za pravo "kosmatinsko" rojstnodnevno zabavo: slastne prigrizke, okusne praznične menije in atraktivno opremo – in vse to z odličnimi popusti! 

Prejmite dvojne zooTočke za vsako naročilo nad 79€
  • Mačja hrana
  • Pasja hrana
Predstavite nam svojega ljubljenčka & mu ustvarite profilPredstavite nam svojega ljubljenčka!Profil ljubljenčka

Registrirajte svojega hišnega ljubljenčka pod "Moj hišni ljubljenček" in prejmite prilagojena priporočila, rojstnodnevna voščila in ekskluzivne promocije za svojega ljubljenčka.

Izvedite več »
Priporočite nas prijateljem in si zagotovite dodatne zooTočkePriporočite prijateljaPridobite zooTočke

Delite s svojimi prijatelji vašo presonalizirano povezavo. Vsak prijatelj, ki bo s to povezavo oddal prvo naročilo v zoohit spletni trgovini, bo prejel 10% popust na svoje naročilo!

Izvedite več »

Popusti vse do -30%!

Zagotovite si dodatne popuste vse do -30% na izbrane prigrizke in opremo!

Pet approved: mi preizkušamo za vas!

Naši ključni zaposleni preizkušajo izbrane izdelke. Preberite poročila o testiranju naših hišnih ljubljenčkov po imenu Paul, Chewy in Yoshi tukaj!

Lucy priporoča Concept for Life mokro hranoLucy preizkušaConcept for Life

V mojo skledo za hrano gredo le izbrane dobrote, saj me kot profesionalca nihče ne more preslepiti. Hrana Concept for Life Sterilised Cats je idealna za sterilizirane mačke, kot sem jaz, saj podpira moj urinarni trakt in mi pomaga ohranjati vitko linijo. 3 od 3 zvezdic!

Preizkusite sedaj ►
Yoshi priporoča Natural Paradise praskalnikYoshi preizkušaNatural Paradise

Čeprav sem dobil ime po dinozavru, sem še vedno zelo graciozen. Z zgornje ploščadi praskalnika vse zelo pozorno opazujem in se rad gugam s postelje na posteljo. Po globokem dremežu v košari si na stebričku nabrusim kremplje. To mi res zelo koristi!

Preizkusite sedaj ►
Chewy priporoča Rocco Mealtime suho hranoChewy preizkušaRocco Mealtime

Nič ne prekaša slastnega okusa mesa. Že samo ob misli na Rocco Mealtime se mi cedijo sline. Hrana vsebuje tudi svežo zelenjavo. To je za mojo človeško družino še posebej pomembno. Rekel bi, da je to prava zmagovalna situacija za oba.

Preizkusite sedaj ►