Vaša košarica

Vaša nakupovalna košarica je prazna!

zoohit uporablja Cookies, da omogoči pravilno delovanje strani, personalizira vsebino in oglaševanje ter analizira obisk strani. O vaši uporabi naše strani obvestimo tudi naše partnerje s področja oglaševanja in analize. Z uporabo te strani, se strinjate z uporabo piškotkov. sprejmem piškotke

Brezplačna dostava nad €49 **

Splošni pogoji za zoohitov Varčevalni načrt

zoohitov Varčevalni načrt („Varčevalni načrt“) temelji na sledečih splošnih pogojih, ki zavezujejo kupca in zooplus AG (zooplus) od trenutka sklenitve pogodbe:

1. Sodelovanje

Ponudba za varčevalni načrt je namenjena izbranim strankam, ki so opravilno sposobne in registrirane v spletni trgovini www.zoohit.si („spletna trgovina“) s slovenskim naslovom za dostavo. Ob registraciji je stranka odgovorna za navedbo pravilnih in popolnih osebnih podatkov. Stranka je dolžna dostop do osebnih podatkov obravnavati zaupno in jih ne sme posredovati nepooblaščeni tretji osebi.

Izbor strank za Varčevalni načrt opravi zooplus izključno po lastni presoji.

2. Sklenitev pogodbe

Ponudba za Varčevalni načrt, ki se nahaja pri postopku naročila „Pregled“, je nezavezujoča. Šele po izboru ene od ponujenih opcij Varčevalnega načrta in klika na gumb „Naroči“, stranka odda zavezujočo ponudbo. Stranka nato prejme avtomatsko potrditev naročila na e-naslov (potrditev naročila). Ta avtomatska potrditev naročila še ne pomeni sprejema ponudbe.

Pogodba za Varčevalni načrt z zooplus stopi v veljavo šele, ko zooplus z drugim e-sporočilom potrdi aktivacijo naročenega Varčevalnega načrta (potrditev Varčevalnega načrta).

V primeru izbire plačila po predračunu stopi pogodba v veljavo, ko zooplus pošlje informacijo glede plačila. Ta informacija se stranki pošlje v roku 24 ur od prejema naročila.

3. Varčevalni načrt

3.1 Splošno

Pri Varčevalnem načrtu gre za plačljiv program s popustom, ki se lahko zaključi samo skupaj z nakupom blaga. Nakup Varčevalnega načrta omogoča stranki, da za omejeno časovno obdobje koristi določen popust na naročila v spletni trgovini.

Varčevalni načrt je namenjen izključno fizičnim osebam za pokrivanje osebnih potreb. Tako lahko stranka z Varčevalnim načrtom na leto kupi blago v vrednosti 2.000,00 EUR (brez stroškov pošiljanja in pred odbitkom morebitnih popustov). Uporaba za komercialne namene je prepovedana.

Izbrani Varčevalni načrt se nanaša le na tisti uporabniški račun kupca, za katerega je naročen. Varčevalni načrt se ne more prenesti na drugi uporabniški račun kupca. Poleg tega Varčevalni načrt ne velja za dobavo izven Slovenije.

3.2 Popust, izključitev popustov

Popust, odvisen od izbranega Varčevalnega načrta, se bo odštel od vsote naročila v spletni trgovini. Popust se odšteje pred obračunom stroškov pošiljanja.

Varčevalnega načrta ni možno kombinirati z drugimi popusti, ki so naloženi na račun stranke.

Gotovinsko izplačilo Varčevalnega popusta je izključeno.

Popust ne velja za izdelke, ki so označeni kot izključeni iz Varčevalnega načrta. zooplus si pridržuje pravico, da brez navedbe vzroka izdelek izključi iz popusta.

3.3 Trajanje

Varčevalni načrt avtomatično preneha veljati glede na izbrano opcijo Varčevalnega načrta. Podaljšanje je možno le v primeru, če stranka prejme ponudbo s strani zooplus. Ugovor na to ni možen.

3.4 Cene in stroški pošiljanja

Veljajo cene v času naročila. Vse cene vsebujejo zakonsko določen DDV.

Za Varčevalni načrt sam ni stroškov pošiljanja.

3.5 Plačilo, zapadlost, zamuda

Za Varčevalni načrt velja vrsta plačila, ki ste jo izbrali za nakup blaga.

Plačilo Varčevalnega načrta je tako možno s kreditno kartico, po predračunu in PayPal. zooplus si pridržuje pravico, da v posameznih primerih sprejme le določene načine plačila.

 

 

 

Bančni podatki:

zooplus AG
Sonnenstraße 15, 80331 München
UNICREDIT BANKA SLOVENIJA D.D., LJUBLJANA
TRR: 2900 0007 0053 451
IBAN: SI56 2900 0007 0053 451
SWIFT (BIC): BACXSI22

Prosimo preberite našo Politiko zasebnosti in varnosti in Informacije o pošiljanju in stroški.

3.6 Informacije o stanju Varčevalnega načrta

Informacije o vašem Varčevalnem načrtu si lahko kadarkoli ogledate na „moj zoohit“.

 • Plačilo s kreditno kartico

   

  Pri plačilu s kreditno kartico sledi bremenitev v roku enega tedna po odpremi blaga (sprejemamo MasterCard in Visa).

 • Plačilo preko PayPal računa

   

  V primeru plačila blaga preko PayPal računa se zaračuna dodatnih 0,59 EUR provizije.

 • Plačilo po predračunu

   

  Pri plačilu po predračunu mora biti plačilo v celoti poravnano v roku 7 dni od prejema informacije o načinu plačila. Blago se smatra kot plačano, ko je znesek plačila zabeležen na spodaj navedenem bančnem računu zooplus. Če v roku 7 dni ni evidentiranega plačila, se naročilo stranke avtomatsko prekliče.

 • Na e-naslov, ki ste ga uporabili ob naročilu Varčevalnega načrta, boste redno prejemali informacije o statusu vašega Varčevalnega načrta.

  4. Pravica do odpovedi

  Stranka, ki je končni potrošnik, ima pravico, da v 14 dneh pisno sporoči, da odstopa od pogodbe. Končni potrošnik je vsaka fizična oseba, ki sklene posel za namen, ki ga ni mogoče pripisati poslovni oz. poklicni dejavnosti. Za odstop od pogodbe obstajajo spodaj navedena pravila. Za dodatne informacije o preklicu pogodbe, se lahko kupec obrne na zoohitov oddelek za pomoč strankam.

   

  Pogoji odpovedi

  Stranka ima pravico, da v roku 14 dni brez navedbe razloga odstopi od pogodbe. Rok prične teči po prejemu te informacije v pisni obliki po pošti ali e-pošti (na trajnem nosilcu podatkov), vendar ne pred sklenitvijo pogodbe in tudi ne izpolnitvijo naših informacijskih obveznosti v skladu z drugim odstavkom 246. člena v povezavi s prvim odstavkom 248. člena točk 7 do 12 in 19 EGBGB (civilnega zakonika). Za upoštevanje odpovednega roka je dovolj, da obvestilo o odpovedi pošljete pred iztekom roka pravice do odpovedi po pošti ali e-pošti (service@zoohit.si).

  Odpoved pošljite na:

  zooplus AG
  Sonnenstraße 15
  80331 München

  Potek odpovedi

  V primeru nesporne odpovedi, sta ob stranki upravičeni do vračila prejete ugodnosti. V kolikor ste izrecno zahtevali, da pričnemo z izvedbo protistoritev pred iztekom odpovednega roka, ste dolžni plačati odškodnino za storitve, ki so bile opravljene do preklica. Vaša pravica do odpovedi bo predčasno potekla, če je pogodba sklenjena na vašo izrecno zahtevo, preden ste uveljavili vašo pravico do odpovedi. Obveznosti iz naslova vračila denarja morajo biti izvršene v roku 30 dni. Rok za stranko prične teči z dnem oddaje pisne odpovedi, za zooplus pa z dnem, ko odpoved prejme.

  Zaključek poteka odpovedi

  5. Zaščita podatkov

  Prosimo preberite si celotno izjavo o Zaščiti podatkov.

  6. Odpoved

  a. Varčevalni načrt lahko kadarkoli prekinete. Odpoved lahko pošljete na service@zoohit.si ali po pošti. Enkratno plačilo Varčevalnega načrta se ne povrne.

  b. zooplus ima pravico, da brez odpovednega roka iz utemeljenga razloga prekine Varčevalni načrt. Utemeljeni vzroki za prekinitev so, če stranka

  • krši te oziroma druge pogodbene pogoje,

  • navede nepopolne ali napačne informacije.

  Odpoved mora biti v pisni obliki. Varčevalni načrt se prekine, ko zooplus stranki pošlje odpoved.

  Za to uporabite naš Kontaktni obrazec.

  7. Sprememba Določil in pogojev

  zooplus lahko prekine Varčevalni načrt ali enostransko spremeni oz. doda Določila in pogoje, kjer je to potrebno, npr. da odstrani kršitve načela enakovrednosti, ki so se pojavile ali da se prilagodi spremenjenim okvirnim pogojem, vključno s pogoji, ki so pravne ali tehnične narave in kupec ni v slabšem položaju v nasprotju z dobro vero in poštenim ravnanjem.

  zooplus bo stranko obvestil o vseh morebitnih spremembah preko e-maila. V kolikor se stranka v roku dveh tednov od prejetja obvestila o spremembi ne pritoži v pisni obliki, postane sprememba del pogodbe.

  8. Vodstvo spletne trgovine

  zooplus AG
  Sonnenstraße 15
  80331 München

  Zastopniki:
  Dr. Cornelius Patt
  Andreas Grandinger
  Florian Welz
  Dr. Mischa Ritter

  Sedež podjetja: München
  Okrožno sodišče München, HRB 125080

  ID za DDV: SI62204785

  9. Kontakt našega oddelka za pomoč strankam

  Naš oddelek za pomoč strankam je dosegljiv preko

  kontaktnega obrazca
   

  10. Končna določila

  V primeru, da določila teh splošnih pogojev poslovanja postanejo delno ali v celoti neizvršljiva, ostaja pogodba v veljavi. Na mestu neveljavnih ali manjkajočih določil, nastopijo v veljavo zakonsko predpisana določila.

  Velja nemško pravo z izključenostjo konvencije Združenih narodov o pogodbah o mednarodni prodaji blaga (CISG). Izbrano pravo velja le toliko, dokler ni v nasprotju z aktualnimi veljavnimi zakonskimi določbami prava države, v kateri ima potrošnik v času njegovega naročila stalno prebivališče.

  11. Tiskana verzija splošnih pogojev

  S klikom na povezavo Pogoji poslovanja imate kot stranka možnost pridobiti tiskano verzijo teh splošnih pogojev poslovanja. Te lahko po želji natisnete ali shranite.

 

Posodobljeno: 01.12.2018