Vaša košarica

Vaša nakupovalna košarica je prazna!

zoohit uporablja Cookies, da omogoči pravilno delovanje strani, personalizira vsebino in oglaševanje ter analizira obisk strani. O vaši uporabi naše strani obvestimo tudi naše partnerje s področja oglaševanja in analize. Z uporabo te strani, se strinjate z uporabo piškotkov. sprejmem piškotke

Brezplačna dostava nad €49 **

Izjava o zasebnosti

Spoštovane zoohit stranke in obiskovalci našega spletnega mesta!

Ker cenimo vaše zaupanje, je varovanje vaših podatkov ter spoštovanje vaše pravice do zasebnosti in informacijske neodvisnosti pri zbiranju, obdelavi in uporabi vaših osebnih podatkov za nas zelo pomembno. Naslednje informacije pojasnjujejo katere podatke o vas zbiramo in obdelujemo v povezavi z vašo uporabo našega spletnega mesta. Kratek pregled lahko najdete v naši Zasebnost strnjena na eni strani.

zooplus AG, Sonnenstraße 15, 80331 München, ki ga predstavljajo člani upravnega odbora dr. Cornelius Patt, g. Andreas Maueröder in dr. Mischa Ritter je odgovoren za varovanje podatkov na tem spletnem mestu. Kontaktirate nas lahko preko spletnega obrazca pod "Kontaktirajte nas" ali nam pišete na elektronski naslov service@zoohit.si. Naš pooblaščenec za varstvo podatkov, g. Philipp Herrmann, je dosegljiv na HWData GmbH, Leonrodstr. 54, 80636 München; elektronska pošta: ph@hwdata.de.

1. Tematika te izjave o zasebnosti

Tematika te izjave o zasebnosti so informacije, ki pojasnjujejo kateri osebni podatki se na spletnih straneh zoohit zbirajo in s kakšnim namenom se obdelujejo. V kolikor imamo povezave na druge strani, pa nimamo niti vpliva ali nadzora nad povezano vsebino ali zadevnimi predpisi o varovanju podatkov. Priporočamo vam, da preverite pravilnike o zasebnosti na povezanih spletnih straneh, da ugotovite ali in do kakšne mere se osebni podatki zbirajo, obdelujejo, uporabljajo in so dostopni tretjim osebam.

2. Opredelitve in pogoji

Spodaj je podan izbor nekaterih pravnih opredelitev, ki vam bodo pomagale pri razumevanju izjave o zasebnosti. Polno besedilo Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) skupaj z nadaljnjimi opredelitvami in pogoji lahko najdete tukaj.

Osebni podatki

Vse informacije povezane z določeno ali določljivo fizično osebo («zadevna oseba«). Fizična oseba velja za določljivo, če se to osebo lahko posredno ali neposredno identificira, zlasti z navedbo identifikatorja, kot je ime, identifikacijska številka, podatki o lokaciji, spletni identifikator, ali z navedbo enega ali več dejavnikov, ki so značilni za fizično, fiziološko, genetsko, duševno, gospodarsko, kulturno ali družbeno identiteto tega posameznika.

Obdelava

Vsak postopek ali niz postopkov, izveden z ali brez pomoči avtomatiziranih postopkov, povezanih z osebnimi podatki, kakršno je zbiranje, beleženje, urejanje, arhiviranje, shranjevanje, prilagajanje, predelava, branje, poizvedovanje, uporaba, razkritje s predložitvijo, distribucija ali kakršno drugo zagotavljanje, popravljanje, povezovanje, omejevanje, izbris ali uničenje.

Odgovorna oseba

Se nanaša na fizično ali pravno osebo, javni organ, agencijo ali kateri drug organ, ki sam ali skupaj z drugimi odloča o namenih in sredstvih obdelave osebnih podatkov. Če so nameni in sredstva obdelave predpisani v skladu s pravom EU ali zakonodajo držav članic, se lahko odgovorna oseba ali določeni kriteriji za določitev odgovorne osebe predvidijo v skladu s pravom EU ali zakonodajo držav članic.

Prejemnik

Se nanaša na fizično ali pravno osebo, javni organ, agencijo ali drug organ, kateremu se lahko razkrijejo javni podatki, ne glede na to ali je to tretja oseba ali ne. Organi lahko pridobijo osebne podatke v okviru določene preiskave v skladu s pravom EU ali zakonodajo držav članic, vendar se ne smatrajo za prejemnike. Obdelava teh podatkov s strani imenovanih organov se izvede v skladu z ustreznimi predpisi o varstvu podatkov in v skladu z nameni obdelave.

Tretja oseba

To je fizična ali pravna oseba, javni organ, agencija ali drug organ, z izjemo zadevne osebe, odgovorna oseba, obdelovalec naročil in osebe, ki so pod neposredno pristojnostjo odgovorne osebe ali obdelovalca naročil, pooblaščene za obdelavo osebnih podatkov.

3. Kategorije osebnih podatkov, ki se obdelujejo na našem spletnem mestu

Zadevno področje: Obisk spletnega mesta, ustvarjanje dnevniških datotek

Osebni podatki: Naslov IP, identifikator piškotkov

Opis in namen obdelave podatkov

Ko prikličete spletno mesto zoohit, zoohit zbere t. i. podatke o dostopih, vključno z naslovom IP, in jih shrani v dnevniško datoteko. Dnevniška datoteka shranjuje tudi ime spletnega mesta, ki ste ga zahtevali, priklicano datoteko, datum in čas priklica, količino prenesenih podatkov, obvestilo o uspešnem priklicu, tip in različico brskalnika, operacijski sistem, tako imenovani referrer URL (predhodno obiskana stran), kot tudi ponudnika, ki izvaja zahtevo. Vendar pa na podlagi teh podatkov ne morete biti identificirani.

Ko obiščete naše spletno mesto se piškotki shranijo tudi na vaši končni napravi (prenosnik, tablica, pametni telefon ali osebni računalnik). Za podrobnosti o piškotkih, uporabljenih na tem spletnem mestu, njihovem določenem namenu in načinu, kako jih izbrišete, si oglejte Informacije o pravici do nasprotovanja do obdelave podatkov.

Da bi uporabnikom zagotovili brezhibno povezavo in udobno uporabo našega spletnega mesta, zbiramo podatke o dnevniških datotekah, vključno z naslovom IP. Dnevniška datoteka se uporablja za analizo za ocenjevanje varnosti in stabilnosti sistema, kot tudi za administrativne namene. Piškotki nam tudi pomagajo narediti naše storitve in spletno mesto bolj uporabnikom prijazno, tako da nam pomagajo ugotoviti ali ste, npr. že obiskali stran na našem spletnem mestu. S pomočjo identifikatorja piškotkov, prejemamo tudi informacije o vedenju uporabnikov na našem spletnem mestu in iskalne poizvedbe, ki vas pripeljejo na našo stran, tako, da lahko prilagodimo svojo ponudbo uporabnikovim interesom za obiske v prihodnje.

Interes pri obdelavi podatkov

Dnevniške datoteke, vključno z naslovom IP, služijo le optimizaciji tehnologije in konfiguracije našega spletnega mesta ter varnosti naših sistemov (npr. v kontekstu vdora v informacijski sistem ali varnostnega incidenta). Pri priklicu našega spletnega mesta, ni možno iz dnevniških datotek dobiti nobenih osebnih podatkov, vključno z naslovom IP. Osebna referenca se pojavi le, ko se prijavite v vaš uporabniški račun stranke ob istem času. V tem primeru, lahko povežemo vaš naslov IP neposredno z vami. S pomočjo identifikatorja piškotkov izvemo, na primer, ali in do kakšne mere ste že obiskali naša spletna mesta, ali ste se že registrirali pri nas z določeno identifikacijsko oznako in kdaj ste k tej identifikacijski oznaki vrnili. Z podrobnosti in informacije o tem kako izbrisati piškotke, si oglejte Informacije o pravici do nasprotovanja do obdelave podatkov.

Prejemnik in obdelovalec podatkov

Naše spletno mesto in spletna trgovina gostujeta tako pri našem lastnem podatkovnem središču, kot tudi pri zunanjih ponudnikih storitev.

Ponudnik

Namen obdelave podatkov

Podrobnosti o ponudniku in pravilnik o zasebnosti

Amazon Webservices

Inc., 410 Terry Drive Ave North, WA 98109-5210 Seattle, ZDA

Gostovanje in varnostno kopiranje

Obdelava podatkov poteka izključno v podatkovnih središčih Amazon Web Services, ki se nahajajo v Evropi. 

https://aws.amazon.com/de/data-protection/

https://aws.amazon.com/de/compliance/eu-data-protection/

https://aws.amazon.com/de/compliance/data-center/data-centers/

Zasebnostni ščit

 

Obdobje shranjevanja podatkov: Dnevniške datoteke, vključno z naslovi IP, se dva (2) meseca po zbiranju samodejno izbrišejo. Pred tem je naslov IP anonimiziran in shranjen le za administrativne (tehnične) namene.

Pravna podlaga: 6 (1 f). člen Splošne uredbe o varstvu podatkov

Predvideno ali zahtevano zagotavljanje podatkov: Zagotavljanje predhodno omenjenih osebnih podatkov ni niti zakonsko niti pogodbeno zahtevano. Vendar pa brez naslova IP ali identifikatorja piškotkov, storitev in funkcionalnost našega spletnega mesta ni zagotovljena in posamezne aplikacije ter storitve morda niso na voljo ali so omejene.

Zadevno področje: Obisk spletnega mesta, spletne analitike

Osebni podatki: Naslov IP, identifikator piškotkov

Opis in namen obdelave podatkov

Na našem spletnem mestu uporabljamo t. i. sledilna orodja in orodja spletne analitike. Opisano je zbiranje podatkov o dostopih na naše spletno mesto in ocena vedenja naših obiskovalcev z namenom optimizacije naših ponudb.

S temi orodji je možno raziskati od kod izvirajo obiskovalci, kako so dostopali do našega spletnega mesta, katera področja spletnega mesta so pogosteje obiskana ter kako pogosto in za koliko časa se ogledujejo katere podstrani in kategorije. Določimo lahko tudi katere iskalne pojme in spletna mesta je vnesel uporabnik in ocenimo koliko uporabnikov skupno obišče naše strani skupno in po katerih informacijah ali ponudbah je največ povpraševanja. Cilj je uporabiti to pridobljeno znanje kot pomoč pri oblikovanju naših ponudb in spletnega mesta na uporabnikom prijazen način.

Interes pri obdelavi podatkov

S statističnim analiziranjem uporabniških profilov lahko izpeljemo informacije o delovanju in uspehu našega spletnega mesta, kot so, kako pogosto se prikličejo informacijske strani za določene skupine izdelkov in koliko obiskovalcev je kliknilo na določeno ponudbo. S pomočjo sledilnih orodij lahko bolje ciljno usmerimo naše ponudbe na naše stranke, obiskovalce in zainteresirane osebe. Podrobnosti o ponudniku in funkcionalnosti, kot tudi informacije o tem kako izbrisati uporabljene piškotke in preprečiti sledenje lahko najdete na Informacije o pravici do nasprotovanja do obdelave podatkov.

Prejemnik in obdelovalec podatkov

Sledeči ponudniki sledilnih orodij in orodij spletne analitike obdelujejo podatke o dostopih v našem imenu, z namenom analize uporabnikov in statistične obdelave. Da lahko to izvedemo, smo z dobavitelji sklenili ustrezne pogodbe o obdelavi naročil. Za nadaljnje podrobnosti o tehničnem delovanju orodij, kot tudi informacije o tem kako preprečiti prenos podatkov (sledenje), si oglejte Informacije o pravici do nasprotovanja do obdelave podatkov.

Pomudnik

Orodje

Podrobnosti o ponudniku in pravilnik o zasebnosti

Google Inc.
1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA

Google Analytics

 

//www.google.com/policies/

https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de

Zasebnostni ščit

Adobe Systems Software Ireland Limited,
4-6 Riverwalk, Citywest Business Campus, Dublin 24, Irska

Omniture (Adobe Analytics)

https://www.adobe.com/de/privacy.html

Zasebnostni ščit

Optimizely, Inc.,
San Francisco, 631 Howard Street, Suite 100. San Francisco, California 94105 (ZDA)

Optimizely

https://www.optimizely.com/de/privacy/

https://www.optimizely.com/de/security/

Zasebnostni ščit

Hotjar Ltd.,
Level 2, St Julian's Business Centre, 3, Elia Zammit Street, St Julian's STJ 1000, Malta

Hotjar

https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy

 

Obdobje shranjevanja podatkov: Podrobnosti o piškotkih in tehnologijah, uporabljenih v okviru teh sledilnih orodij, obdobje njihovega shranjevanja, kot tudi o informacijah o tem kako lahko izbrišete te podatke, lahko najdete na Informacije o pravici do nasprotovanja do obdelave podatkov.

Pravna podlaga: 6 (1 f). člen Splošne uredbe o varstvu podatkov

Predvideno ali zahtevano zagotavljanje podatkovd: Zagotavljanje predhodno omenjenih osebnih podatkov ni niti zakonsko niti pogodbeno zahtevano.

Profiliranje

S pomočjo teh sledilnih orodij, lahko ocenimo in analiziramo interese in vedenja obiskovalcev spletnega mesta. Da bi to lahko storili, ustvarimo psevdonimen uporabniški profil. Dodatno, ko se s svojimi uporabniškimi podatki prijavite v »moj zoohit«, lahko ta profil uporabimo, da ugotovimo vašo identiteto.

Zadevno področje: Obisk spletnega mesta, oglaševanje

Osebni podatki: Naslov IP, identifikator piškotkov, oznaka naročila

Opis in namen obdelave podatkov

Spletno mesto uporablja t. i. orodja za sledenje oglaševanju. S pomočjo teh orodij za sledenje oglaševanju lahko prikažemo ali uredimo prikaz posameznih oglasov na naših spletnih mestih, ki so izbrani (avtomatizirano) glede na obiskovalčeve preference. Tehnično, je sledenj oglaševanju običajno izvedeno preko oglaševalskih identifikacijskih oznak preko katerih so piškotki, med drugimi, uporabljeni s strani ponudnikov oglaševalskega omrežja za ustvarjanje uporabniških profilov in prikazujejo oglas na podlagi profilov piškotka, ko je spletno mesto priklicano. Z uporabo sledilnih pikslov na različnih spletnih mestih, oglaševalski partnerji shranijo piškotke na uporabnikovo končno napravo, prvič ko uporabnik obišče spletno mesto oglaševalskega partnerja. Preko takšnih ponudb ponovnega trženja, se lahko uporabniku »sledi« skozi internet in se mu prikaže posebno privlačne ponudbe (načeloma). V veliko primerih se sledenje izvaja preko t. . prstnih odtisov brskalnika, ki uporablja informacije, kot so posamezna nastavitev resolucije zaslona, globina barve, časovni pas in nameščeni vtičniki, da prepozna uporabnika in uporabniške skupine.

Preko t. i. partnerskih omrežij oglašujemo svoje izdelke na spletnih mestih tretjih oseb. S klikom na te oglase, boste preusmerjeni k ustreznemu izdelku v naši spletni trgovini. Zadevni ponudnik tretje stranke prejme oznako naročila le za obračun provizije, v primeru, da je obiskovalec opravil nakup.

Interes pri obdelavi podatkov             

S pomočjo oglaševalskih sledilnih orodij lahko bolje ciljno usmerimo naše ponudbe na naše stranke, obiskovalce in zainteresirane osebe. Orodja za sledenje oglaševanju in povezane oglaševalske kampanje nam ali tretji osebi tudi omogočajo, da z oglasi ustvarimo dobiček. Poleg tega nam vedenje uporabnikov pomaga ugotoviti katera področja naših spletnih strani so potencialno posebno zanimiva obiskovalcem, tako da lahko selektivno prikazujemo oglase. Oglasi so prikazani v skladu s tematsko orientacijo spletnega mesta in sorodnega iskalnega vedenja uporabnikov. Kot rezultat, lahko orodja za sledenje oglaševanju ugotovijo od kod izvirajo obiskovalci in katera področja spletne strani so bila obiskana, kako pogosto in za koliko časa so bile podstrani in kategorije v ogledovanju. Skupne metode oglaševanja vključujejo kampanje ponovnega ciljanja in trženja, v katerih lahko uporabnike ponovno nagovorimo ob drugih časih in krajih na internetu, na primer, z oglaševanjem potencialno zanimivih izdelkov iz spletnih mest, ki jih je uporabnik predhodno obiskal. Za podrobnosti in druge informacije o ponudnikih teh orodij, si oglejte Informacije o pravici do nasprotovanja do obdelave podatkov.

Prejemniki zgoraj omenjenih podatkov

Sledeči ponudniki orodij spletne analitike obdelujejo podatke o dostopih v našem imenu, z namenom analize vedenja uporabnikov in prilagojenega oglaševanja. Da lahko to izvedemo, smo z dobavitelji sklenili ustrezne pogodbe o obdelavi naročil. Nadaljnje podrobnosti o tehničnem delovanju orodij in informacije o tem kako preprečiti prenos podatkov (sledenje), si oglejte Informacije o pravici do nasprotovanja do obdelave podatkov.

Ponudnik

Orodje

Podrobnosti o ponudniku in pravilnik o zasebnosti

Adobe Systems Software Ireland Limited
4–6 Riverwalk, Citywest Business Campus, Dublin 24, Irska

Adobe Audience Manager

Adobe Dynamic Targeting

https://www.adobe.com/de/privacy.html

https://www.adobe.com/de/privacy/opt-out.html

Zasebnostni ščit

Certona Inc.
10431 Wateridge Circle, Suite 200
San Diego, CA 92121 (ZDA)

Certona

//www.certona.com/privacy/

 

CLICKPOINT SRL
Via Fabio Filzi 5, I-20124 Milano (MI)

Clickpoint

//site.clickpoint.com/privacy/

Criteo SA

32 Rue Blanche, 75009 Pariz

Criteo

https://www.criteo.com/de/privacy/

ETARGET SE

Pribinova 25 811 09 Bratislava

etarget

https://www.etarget.sk/privacy.php 

Facebook, Inc.

1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, ZDA

Facebook Connect

https://www.facebook.com/about/privacy/.

https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

Facebook, Inc.

1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, ZDA

Facebook Custom Audiences

Facebook Pixel

https://www.facebook.com/about/privacy/.

https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

Google Inc. (Google)

1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA

DoubleClick

Google Adwords Remarketing

Google AdWords User Lists

Google Dynamic Remarketing

Google Analytics Audiences

//www.google.com/settings/ads

//www.google.com/privacy/ads/.

//www.google.com/policies/

//www.google.com/policies/technologies/ads/

Zasebnostni ščit

Kairion GmbH

Gutleutstraße 30
60329 Frankfurt am Main

Kairion

https://kairion.de/datenschutz

sociomantic labs GmbH

Paul-Lincke-Ufer 39/40
10999 Berlin

Sociomatic

https://www.sociomantic.com/privacy/en/

Obdobje shranjevanja podatkov: Podrobnosti o piškotkih, ki so uporabljeni v okviru teh sledilni orodij in tehnologijah, obdobje njihovega shranjevanja in informacije o tem kako lahko izbrišete te piškotke, lahko najdete na Informacije o pravici do nasprotovanja do obdelave podatkov.

Pravna podlaga: 6 (1 f). člen Splošne uredbe o varstvu podatkov

Predvideno ali zahtevano zagotavljanje podatkov: Zagotavljanje predhodno omenjenih osebnih podatkov ni niti zakonsko niti pogodbeno zahtevano.

Profiliranje

S pomočjo teh sledilnih orodij, lahko ocenimo in analiziramo interese in vedenja obiskovalcev spletnega mesta. Da bi to lahko storili, ustvarimo mi ali zgoraj omenjeni oglaševalski partnerji psevdonimen uporabniški profil.

Zadevno področje: Spletna trgovina, naročilo

Osebni podatki: E-poštni naslov, naziv, ime in priimek, naslov prejemnika, naslov plačnika računa, podatki o plačilu (brez podatkov o kreditni kartici!), podatki za prijavo (v primeru registriranih strank), naslov IP, identifikator piškotkov

Opis in namen obdelave podatkov

Podatke obdelujemo v okviru prvotnega naročila ali, če ste že obstoječa stranka, z namenom, da vam zagotavljamo vaš uporabniški račun stranke pri »moj zoohit«. S pomočjo danih podatkov, lahko vnesemo vaše naročilo, prilagodimo izbor izdelkov glede na vaš okus in preference ter vam na ta način ponudimo priporočila. Podatki se nato uporabijo za obdelavo, obravnavo in dostavo vaših naročenih izdelkov vam. Če imate ustvarjen uporabniški račun stranko, bomo potrebovali vaše podatke za prijavo, da preverimo vaš račun.

S pomočjo analitičnih in sledilnih orodij uporabljenih v okviru vašega naročila ali postopka izbora (iskanje v spletni trgovini), lahko za vas prilagodimo našo ponudbo s posebnimi predlogi izdelkov.

Prejemnik in obdelovalec podatkov

Vaše podatke delimo s prejemnikom izključno na podlagi pogodb, ki se nanašajo na obdelavo naročila in le kolikor je potrebno za izpolnjevanje pogodbenih določil storitve (npr. v primeru logističnih podjetij). Ob plačilu računa izvedemo kreditno poizvedbo, preden odobrimo vaše naročilo. S tem namenom, se navedeni podatki posredujejo posebej določenim ponudnikom storitev, da bi jim zagotovili informacije o vaši zgodovini plačil in kreditne informacije na podlagi matematično-statističnega postopka ocenjevanja. Ta obdelava se izvaja izključno na podlagi vašega ločenega dovoljenja (6(1a). člen Splošne uredbe o varstvu podatkov).

Odvisno od vašega izbranega načina plačila, se vaši podatki o plačilo prenesejo ustreznemu ponudniku plačilnih storitev. Odgovornost za vaše plačilne podatke nosi ponudnik plačilnih storitev. Informacije, posebno o odgovornih organih ponudnikov plačilnih storitev, kontaktne informacije za pooblaščenca za varstvo podatkov ponudnika plačilnih storitev in kategorije osebnih podatkov, ki jih bo ponudnik plačilnih storitev obdelal lahko najdete na www.zoohit.si/content/terms#payment.

Ponudniki dostavnih storitev

Ponudniki plačilnih storitev

  • • Namen obdelave podatkov: Poravnava plačila s kreditno kartico (za več podrobnosti, se obrnite na ustreznega ponudnika plačilnih storitev  //www.zoohit.si/content/terms#payment)

Obdobje shranjevanja podatkov

Račune in potrditve naročil obdelujemo in/ali izbrišemo glede na primerna davčna in poslovna obdobja hrambe, razen če ste dali izrecno soglasje za nadaljnjo uporabo vaših podatkov. Dodatno, hranimo vaše podatke za obdobje zastaralnega roka za zahtevke za stvari z napako (običajno 2 leti po nakupu). Ko imate uporabniški račun stranke, hranimo hkrati tudi vaše podatke za obdobje obstoja vašega uporabniškega računa stranke. Izbris vašega uporabniškega računa stranke je možen kadar koli in ga lahko zahtevate tako, da pošljete sporočilo na enega izmed kontaktnih možnosti, navedenih spodaj.

Pravna podlaga: 6 (1 a, b, f). člen Splošne uredbe o varstvu podatkov

Predvideno ali zahtevano zagotavljanje podatkov: Zagotavljanje predhodno omenjenih osebnih podatkov za trgovino je pogodbeno zahtevano. V nasprotnem primeru naročila ni možno izvesti.

Zadevna področja: moj zoohit, Facebook Connect

Osebni podatki

Facebook Connect je storitev, ki omogoča uporabnikom družabnega omrežja Facebook prijavo v naše spletno mesto s svojim Facebook profilom, brez potrebe po ustvarjanju ločenega računa. Obiskovalci spletnega mesta potrebujejo Facebook račun za uporabo vtičnika Facebook Connect. Pri uporabi tega orodja je do našega računa povezano vsaj polno ime uporabnika. Nadaljnje podrobnosti se uporabniku prikažejo v pojavnem oknu. Na dejavnosti zbiranja in obdelave podatkov nimamo vpliva, niti ne poznamo polnega obsega zbiranja podatkov, namena obdelave ali obdobja shranjevanja. Hkrati tudi nimamo nobenih informacij o izbrisu podatkov, ki jih je ponudnik vtičnika zbral. Družabnemu omrežju prenesemo vaše podatke za prijavo in vaš naslov IP.

Opis in namen obdelave podatkov

Če se odločite za registracijo s Facebook Connect in kliknete na gumb »Prijava preko Facebooka«/«Poveži se preko Facebooka« vas samodejno preusmeri na platformo aplikacije Facebook. Tu se lahko prijavite s svojimi uporabniškimi podatki. Po uspešni potrditvi pristnosti se med Facebook profilom in našim spletnim mestom vzpostavi povezava, preko katere se lahko prenašajo podatki. Sedaj lahko uporabljate storitve našega spletnega mesta, ne da bi vam bilo treba ustvariti ločeni profil s svojimi osebnimi podatki. Prosimo upoštevajte, da Facebook preko Facebook Connect prejema informacije o aplikaciji in spletnem mestu, kar vključuje tudi dejanja, ki jih izvedete. Da bi personaliziral postopke odgovora, lahko Facebook v nekaterih primerih že prejme omejeno količino informacij še preden se izvede potrditev pristnosti aplikacije ali spletnega mesta. Za več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov, nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Facebook, vaših pravicah v tem pogledu in možnostih konfiguracije za varovanje vaše zasebnosti, si oglejte izjavo o zasebnosti na //www.facebook.com/policy.php.

Interes pri obdelavi podatkov

Facebook Connect uporabljamo za pridobivanje informacij o naših strankah glede njihovih interesov, ki se nanašajo na naše ponudbe in storitve. Še pomembneje, s samodejnim posodabljanjem podatkov preko Facebook profila, prejemamo vse tekoče podatke in lahko tako registriramo večje število strank, zaradi poenostavljenega postopka prijave. Več strank ustvarja več uporabniških računov strank, če jim zato ni potrebno ustvariti novega, dodatnega računa.

Obdobje shranjevanja podatkov 

Vaši osebni podatki v vašem računu so na voljo toliko časa, kolikor časa obstaja vaš račun pri nas in so med tem časom pri nas shranjeni. Osebni podatki se izbrišejo, ko sami izbrišete posamezne podatke ali zahtevate, da to storimo za vas. Razen tega, za našo spletno trgovino veljajo roki za izbris in shranjevanje.

Pravna podlaga: 6 (1 b). člen Splošne uredbe o varstvu podatkov

Predvideno ali zahtevano zagotavljanje podatkov: Zagotavljanje predhodno omenjenih osebnih podatkov ni niti zakonsko niti pogodbeno zahtevano. Vendar pa uporaba storitve Facebok Connect ni možna brez posredovanja podatkov za prijavo.

Profiliranje : Sledilna orodja nam pomagajo oceniti vedenja obiskovalcev spletnega mesta in analizirati njihove interese. Podrobnosti in druge informacije o ponudnikih, si oglejte na Informacije o pravici do nasprotovanja do obdelave podatkov.

Zadevna področja: moj zoohit, uporabniški račun stranke

Osebni podatki: E-poštni naslov, številka stranke, ime in priimek, naslov prejemnika, naslov plačnika računa, podatki za prijavo, zgodovina naročil

Opis in namen obdelave podatkov

Vaše podatke obdelujemo, ker vam želimo ponuditi uporabniški račun stranke (moj zoohit), preko katerega lahko upravljate z vašimi naročili kot tudi s številnimi aplikacijami in storitvami, ki jih ponuja zoohit. To vključuje možnosti za nastavitev dostave, plačila in spletnih novic, ogled zgodovine naročil in dostop do Programa zvestobe. Podatki za prijavo služijo za preverjanje vašega uporabniškega računa stranke.

Obdobje shranjevanja podatkov

Vaše »moj zoohit« podatke hranimo za obdobje obstoja vašega uporabniškega računa stranke ali dokler nas ne zaprosite, da jih izbrišemo. Obdobje hrambe velja tudi na področju »Spletna trgovina«. Vaše soglasje za obdelavo podatkov lahko kadar koli prekličete. Zakonitost obdelave podatkov, ki temelji na vašem predhodnem soglasju, ostane s preklicem tega soglasja nespremenjena.

Pravna podlaga: 6 (1 a). člen Splošne uredbe o varstvu podatkov

Predvideno ali zahtevano zagotavljanje podatkov: Zagotavljanje predhodno omenjenih osebnih podatkov ni zahtevano. Vendar pa uporaba uporabniškega računa stranke ni možna brez obdelave vaših podatkov.

Zadevno področje: Spletne novice, novice in posebne ponudbe

Osebni podatki: E-poštni naslov, naziv, ime in priimek, zgodovina naročil

Opis in namen obdelave podatkov

Ko se naročite na naše elektronske spletne novice, vam bomo pošiljali periodične informacije o naših ponudbah in promocijah, kot tudi novice o zoohit. Informacije, ki so potrebne za prejemanje spletnih novic so vaš e-poštni naslov in vaše ime, tako da jih lahko naslovimo na vas osebno. Spletne novice pošiljamo z uporabo t. i. dvojnega prijavnega postopka. To pomeni, da vam bomo poslali novice preko e-pošte le, ko nam boste dali izrecno potrditev, da se strinjate s prejemanjem spletnih novic. Poslali vam bomo potrditveno elektronsko pošto, v kateri boste morali klikniti na povezavo, da želite prejemati spletne novice v prihodnje. Le z aktivacijo te potrditvene povezave potrjujete uporabo vaših osebnih podatkov. Podatki se bodo uporabljali izrecno za promocijske namene s pomočjo spletnih novic.

S pošiljanjem spletnih novic tudi samodejno ocenimo vaše vedenje uporabnika. Da bi lahko izvedli to oceno, poslana elektronska pošta vsebuje spletni svetilnik ali sledilni piksel, ki nam pomaga določiti ali ste prejeli in odprli spletne novice ter kliknili na katero izmed povezav v novicah. S pomočjo zbranih podatkov, lahko ustvarimo profil uporabnika, s čimer prilagodimo spletne novice vašim individualnim interesom. V nekaterih okoliščinah, povežemo te podatke z vašimi dejavnostmi na našem spletnem mestu s pomočjo sledenja.

Prejemnik in obdelovalec podatkov

Sledeči ponudnik orodja za spletne novice pripravi, v našem imenu, podatke z namenom pošiljanja in statistične analize, kot tudi izvede uporabniško analizo. Da bi to zagotovili, smo s ponudnikom sklenili ustrezno pogodbo o obdelavi naročil.

Dobavitelj

Orodje

Podrobnosti o načinu delovanja/Informacije o varstvu podatkov/Zaščita zasebnosti

Episerver AB
Regeringsgatan 67, Box 7007, 103 86 Stockholm (Švedska)

Optivo

https://www.episerver.com/legal/privacy-statement/

Zasebnostni ščit

 

Obdobje shranjevanja podatkov: Kadar koli lahko nasprotujete prejemanju spletnih novic, vključno z obdelavo prej omenjenih podatkov za namene oglaševanja preko elektronske pošte. Če elektronske pošte ne želite več prejemati, lahko kliknete na povezavo »odjavi se«, ki jo najdete v vsaki elektronski pošti ali nas kontaktirate na service@zooplus.de. Da bi to storili, nastanejo samo stroški prenosa v skladu z osnovnimi tarifami. Zakonitost obdelave podatkov, ki temelji na vašem soglasju, ostane nespremenjena dokler ne prekličete tega soglasja. Kadar koli mate lahko nasprotujete temu sledenju tako, da kliknete na ločeno povezavo posredovano v vsaki elektronski pošti ali nas obvestite preko drugih kontaktnih možnosti. S tem se boste tudi istočasno odjavili od spletnih novic. Do takrat, bodo vaši podatki, za čas vaše naročnine na spletne novice, shranjeni. Potem ko se odjavite od spletnih novic, hranimo podatke le za statistične namene na anonimni podlagi.

Pravna podlaga: 6 (1 a). člen Splošne uredbe o varstvu podatkov

Predvideno ali zahtevano zagotavljanje podatkov: Zagotavljanje omenjenih osebnih podatkov ni niti zakonsko niti pogodbeno zahtevano. Vendar pa odpošiljanje, kot tudi prejemanje spletnih novic ni možno brez zagotavljanja e-poštnega naslova.

Zadevno področje: Kontakt, storitve za stranke

Osebni podatki: E-poštni naslov, ime in priimek, datum, čas, komentar (zahteva/težava)

Opis in namen obdelave podatkov

Kontaktne funkcije na našem spletnem mestu uporabljamo za izmenjavo idej z našimi strankami in zainteresiranimi osebami ter, da vam odgovorimo na vaše zahteve in povpraševanja. Povpraševanja in poslane informacije v zvezi s tem obdelamo, da bi odgovorili na vaše povpraševanje in vas kontaktirali. Istočasno, se podatki uporabijo za izvedbo ujemanja vašega profila, v primeru da ste se vi, kot stranka, registrirali z istimi podatki.

Uporabljamo storitev reCAPTCHA service podjetja Google v obsegu naših kontaktnih možnosti. Uporaba storitve reCAPTCHA služi pri razlikovanju vnosa, ki ga je opravil človek ali pa je bil izveden nepravilno, s pomočjo avtomatizirane, mehanske obdelave. Poizvedba vključuje pošiljanje naslova IP in drugih dodatnih podatkov v podjetju Google, ki jih le-ta potrebuje za storitev reCAPTCHA. Za ta namen bo vaš vnos posredovan podjetju Google in analiziran. Razlog za uporabo tega orodja je naš interes za pravilnost podanih podatkov, izogibanje avtomatskim registracijam, povpraševanjem, ki jih izvajajo tako imenovani boti ter ekonomično delovanje naših spletnih ponudb (6 (1 f). člen Splošne uredbe o varstvu podatkov). Za certifikat Zasebnostni ščit, glejte zgoraj. Obiščite naslednje povezave za več informacij o storitvi reCAPTCHA podjetja Google in Pravilnik o zasebnosti podjetja Google.

Obdobje shranjevanja podatkov: Podatke uporabljamo dokler se ustrezna komunikacija z vami ne konča. Komunikacija se konča, ko je iz okoliščin možno sklepati, da so bila pomembna dejstva dokončno razjasnjena. Dodatno, hranimo komunikacijo za obdobje trajanja pogodbenega razmerja z vami ali dokler se vaš uporabniški račun stranke ne prekine, vendar ne kasneje od zahteve, da izbrišemo komunikacijo. Vaše soglasje za obdelavo podatkov lahko kadar koli prekličete brez, da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki je bila izvedena na podlagi vašega soglasja, dokler niste preklicali tega soglasja.

Pravna podlaga: 6 (1 a). člen Splošne uredbe o varstvu podatkov

Predvideno ali zahtevano zagotavljanje podatkov: Zagotavljanje omenjenih osebnih podatkov ni niti zakonsko niti pogodbeno zahtevano. Vendar pa obdelava zahteve ni možna brez zagotavljanja teh podatkov.

Zadevno področje: Javne storitve, zooblog!

Osebni podatki: Oglejte si Zasebnost strnjena na eni strani za vrste osebnih podatkov.

Opis in namen obdelave podatkov: Namen obdelave podatkov je opisan v Zasebnost strnjena na eni strani.

Obdobje shranjevanja podatkov: Te podatke uporabljamo, dokler nas ne zaprosite, da jih izbrišemo. Vaše soglasje za obdelavo podatkov lahko kadar koli prekličete brez, da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki je do preklica bila izvedena na podlagi vašega soglasja.

Pravna podlaga: 6 (1 a). člen Splošne uredbe o varstvu podatkov

Predvideno ali zahtevano zagotavljanje podatkov: Zagotavljanje omenjenih osebnih podatkov ni niti zakonsko niti pogodbeno zahtevano. Vendar pa ni možno uporabljati javnih storitev brez razkritja teh podatkov.

Zadevno področje: Oglaševalski partnerji, program oglaševalskih partnerjev

Osebni podtaki: Oglejte si Zasebnost strnjena na eni strani za vrste osebnih podatkov.

Opis in namen obdelave podatkov: Namen obdelave podatkov je opisan v Zasebnost strnjena na eni strani.

Obdobje shranjevanja podatkov: Podatki so izbrisani/shranjeni skladno s tržnimi in davčnimi zahtevami (10 let za podatke o računih) in vsaj za časa obstoja vašega partnerskega računa, ali trajanja pogodbenega razmerja, ali dokler nismo naprošeni, da izbrišemo podatke.

Pravna podlaga: 6 (1 b). člen Splošne uredbe o varstvu podatkov

Predvideno ali zahtevano zagotavljanje podatkov: Zagotavljanje omenjenih osebnih podatkov ni niti zakonsko niti pogodbeno zahtevano. Vendar pa brez teh podatkov sodelovanje v programu oglaševalskih partnerjev ni možno.

Zadevno področje: Portal prijav za zaposlitev, prijave

Osebni podatki: Naziv, ime in priimek, telefonska številka, e-poštni naslov, dokumenti za prijavo

Opis in namen obdelave podatkov

Zainteresirane osebe lahko preko spleta pošljejo svojo prijavo na zoohit. Ti podatki bodo uporabljeni izrecno za oceno strokovne usposobljenosti in za kontaktiranje kandidatov. Če soglašate, bomo shranili vaše podatke v našem skupnem fondu kandidatov, in vas bomo, če je to ustrezno, kontaktirali za zapolnitev drugega položaja.

Prejemnik in obdelovalec podatkov

Za naš postopek prijave uporabljamo programsko opremo za kadrovsko upravljanje Recruitee, s čigar pomočjo lahko upravljamo in nadzorujemo proces prijav in objave zaposlitev. Da bi to dosegli, smo s ponudnikom sklenili ustrezno pogodbo o obdelavi naročil.

Anbieter

Orodje

Podrobnosti o načinu delovanja/Informacije o varstvu podatkov/Zaščita zasebnosti

Recruitee B.V. (63881829), Johan Huizingalaan 763A, 1066VH, Amsterdam (Nizozemska)

Recruitee

https://recruitee.com/gdpr-recruitment

https://recruitee.com/privacy

 

 

Obdobje shranjevanja podatkov: V primeru zaposlitve, hranimo vaše podatke vsaj za čas trajanja vaše zaposlitve pri zoohit Ko je kandidat zavrnjen, se prijava samodejno izbriše šest (6) mesecev po obvestilu o odločitvi, razen če izrecno soglašate s hranjenjem dokumentov za prijavo za daljše obdobje (npr. za skupni fond kandidatov).

Pravna podlaga: 26. člen BDSG, 6 (1a). člen Splošne uredbe o varstvu podatkov

Predvideno ali zahtevano zagotavljanje podatkov: Zagotavljanje omenjenih osebnih podatkov ni niti zakonsko niti pogodbeno zahtevano. Vendar pa prijave ni možno obdelati brez zagotavljanja podatkov.

4. Vaše pravice v povezavi z obdelavo teh podatkov

Od zoohit imate pravico kadar koli zahtevati potrditev o tem ali obdelujemo vaše osebne podatke in pravico do informacij o teh osebnih podatkih. Imate tudi pravico do popravka, izbrisa in omejitve obdelave podatkov, kot tudi pravico kadar koli nasprotovati obdelavi osebnih podatkov ali preklicati vaše soglasje za obdelavo podatkov ali zahtevati prenos podatkov. Za kakršno koli potrebo ali zahtevo po informacijah, preklic ali nasprotovanje obdelavi podatkov, prosimo pošljite elektronsko pošto našemu pooblaščencu za varstvu podatkov ali stikom navedenim zgoraj. Dodatno, imate pravico do pritožbe nadzornemu organu, če pride do kršitve zasebnosti.