Ljubeča podpora naših superjunakov - zadovoljite njihove posebne prehranske potrebe z optimalnim obrokom!

Specializirana dietna prehrana za potrebe vašega junaka


Kljub različnim boleznim, ki lahko pestijo vašega kosmatinca, je vaš ljubljenček v naših očeh vsak dan pravi junak! Se ne pritožuje in nima slabih dni, izkazuje samo čisto veselje in borbeno moč. In vse to zahvaljujoč uravnoteženi in kvalitetni prehrani z optimalnimi sestavinami naših vrhunskih znamk!


Sedaj je pravi čas, da preizkusite novo dietno hrano za vašega ljubljenčka, saj vam le za kratek čas ponujamo 10% popust na znamke Smilla Veterinary Diet, Rocco Diet Care in Concept for Life Veterinary Diet!*

Vaša koda kupona: TOP10


Zagotovite svojemu superjunaku optimalno prehrano za njegove potrebe po ugodnih cenah!

Odkrijte naše priljubljene znamke dietne hrane!

Obstaja veliko privlačnih znamk veterinarske dietne hrane

Proizvodnja veterinarske dietne hrane za hišne ljubljenčke je strogo nadzorovana z zakonodajo EU

Kako naj vem, če jim lahko zaupam?

Zakonodaja EU določa visoke standarde za proizvodnjo veterinarske dietne prehrane. Za pridobitev dovoljenja za proizvodnjo dietne hrane za hišne ljubljenčke mora blagovna znamka dokazati, da "sestava njene prilagojene hrane ustreza namembnosti te hrane in da nima škodljivih učinkov za zdravje živali, zdravje ljudi, okolje ali dobro počutje živali." (Uredba (ES) št. 767/2009 z dne 13. julija 2009 in Uredba komisije (EU) 2020/354 z dne 4. marca 2020).

Concept for Life Veterinary Diet za mačke:

Concept for Life Veterinary Diet hrana za mačke

Concept for Life Veterinary Diet je popolna dietna suha in mokra prehrana za mačke, razvita z namenom pomoči pri obvladovanju določenih zdravstvenih težav mačk. To okusno hrano lahko uporabite za podpro veterinarski terapiji po predhodnem pogovoru z veterinarjem. Concept for Life Veterinary Diet - prilagojena posebnim prehranskim potrebam vaše mačke.

Mokra hrana ►    Suha hrana ► 

Najbolj priljubljeni izdelki:

Concept for Life Veterinary Diet za pse:

Concept for Life Veterinary Diet hrana za pse

Concept for Life Veterinary Diet je popolna dietna suha in mokra prehrana za pse, razvita z namenom pomoči pri obvladovanju določenih zdravstvenih težav psov. To okusno hrano lahko uporabite za podpro veterinarski terapiji po predhodnem pogovoru z veterinarjem. Concept for Life Veterinary Diet - prilagojena posebnim prehranskim potrebam vašega psa.

Mokra hrana ►    Suha hrana ►

Najbolj priljubljeni izdelki:

Smilla Veterinary Diet

Smilla Veterinary Diet hrana za mačke

Smilla Veterinary Diet je dietna popolna suha in mokra hrana za mačke, prilagojena specifičnim prehranskim potrebam mačk z določenimi boleznimi, kot so bolezni spodnjih sečil ali intoleranca na določeno hrano. Vsak okusen recept zagotavlja vaši mački uravnotežen obrok, razvit skupaj z veterinarji. 

Mokra hrana ►    Suha hrana ►

Najbolj priljubljeni izdelki:

Rocco Diet Care:

Rocco Diet Care hrana za pse

Rocco Diet Care je popolna mokra hrana za pse na osnovi mesa, prilagojena posebnim prehranskim potrebam. Četudi vaš pes trpi zaradi občutljivosti in različnih intoleranc na hrano, alergij ali ima preveliko težo, mu ni treba zamuditi svoje najljubše, z mesom bogate hrane. Ta okusna hrana je pripravljena le iz skrbno izbranih sestavin. Rocco – z mesom bogate jedi!

Mokra hrana ►

Najbolj priljubljeni izdelki:

Obstaja veliko privlačnih znamk veterinarske dietne hrane

Veterinarji potrjujejo kvaliteto veterinarske dietne hrane za pse in mačke znamke Concept for Life Veterinary Diet

"Concept For Life Veterinary Diet je popolna dietna hrana z visoko sprejemljivostjo in prenašanjem, zahvaljujoč uporabi visokokakovostnih sestavin. Hrana je enake kakovosti kot hrana najbolje prodajanih blagovnih znamk." - Franziska Pantelic, veterinarka

*PMC = priporočena maloprodajna cena ** Pogoji

Dostava

  • DPD

Varnost

Sledite nam

  • Google Play
  • App Store