Naša predanost ljudem

Naša predanost ljudjem

Za nas je še posebej pomembno, da ustvarimo delovno okolje, ki nudi podporo in v katerem se naši zaposleni dolgoročno dobro počutijo. Trajnostni odnosi z našimi zaposlenimi in našimi strankami so za nas bistvenega pomena. 

Raznolikost & vključenost

Program raznolikosti in vključevanjaProgram raznolikosti in vključevanja

V našem programu nenehno izboljšujemo ukrepe za spodbujanje raznolikosti in vključevanja glede na kulturno ali geografsko ozadje, spol, spolno usmerjenost, starost in invalidnost. Vsi naši zaposleni imajo možnost prostovoljnega dela in doprinosa na posameznih tematskih področjih.

Medkulturno okoljeMedkulturno okolje

Naša ekipa zaposlenih vključuje ljudi iz več kot 60 držav, ki s podjetjem sodelujejo na različnih lokacijah po vsej Evropi. Vemo, da je sodelovanje med ljudmi z različnimi idejami, prednostmi in sposobnostmi ključ do uspeha. S kulturnimi dnevi še posebej krepimo medsebojno razumevanje raznolikosti.

Ženske v našem podjetjuŽenske v našem podjetju

V zooplusu vzdržujemo skoraj polovično razmerje med spoloma, saj je 49% naših zaposlenih predstavnic ženskega spola. Da bi tako ostalo, se v podjetju osredotočamo na kampanje zaposlovanja, ki so izrecno usmerjene na ženske, prav tako pa smo vzpostavili interno mrežo za povezovanje žensk.

Odličen kraj za delo

Osebni razvojOsebni razvoj

Aktivno spodbujamo vseživljenjsko učenje. Naši zaposleni so deležni optimalne podpore že od prvega dne zaposlitve. Našim zaposlenim nudimo med drugim interna in zunanja usposabljanja ter strokovno podporo skozi njihov poklicni razvoj.

Zdravje in dobro počutjeZdravje in dobro počutje

Da bi zagotovili dobro počutje naših zaposlenih, jih celostno podpiramo pri ohranjanju zdravja in kondicije. V ta namen med drugim omogočamo preventivno zdravstveno oskrbo in usposabljanja iz varnosti, organiziramo spletne tečaje vadbe in nudimo dostop do aplikacije za promocijo zdravja.

Hibridni način delaHibridni način dela

Svojim zaposlenim vseskozi nudimo prilagodljive načine dela, katere so zaposleni lahko izkoristili tudi za čas pandemije koronavirusne bolezni. Hibridni način dela v pisarni in dela od doma je pri nas standardni model dela in zagotavlja visoko raven učinkovitosti in udobja za naše zaposlene.

Duh zooplusaDuh zooplusa

Skupne točke naših zaposlenih daleč presegajo vsebino našega dela. To vidimo predvsem v družabnih interakcijah, ki se še posebej izkazujejo na naših nepozabnih dogodkih in zabavah - naj bo to božična zabava na strešni terasi ali virtualni kuharski večer.

Naše smernice

Varstvo podatkov

Varstvo podatkov: Zaščita osebnih podatkov in zagotavljanje visokih IT standardov varnosti je naša osrednja prioriteta. Zato imamo namenske oddelke, ki zagotavljajo prav to zaščito in skladnost z ustreznimi zakonskimi zahtevami. Poleg tega se naši zaposleni v celotnem podjetju nenehno izobražujejo o načelih varstva podatkov in zasebnosti.

> Več informacij o varstvu podatkov na zooplus

Poslovna etika: V zooplusu* zavzemamo jasno stališče do odgovornega in zakonitega ravnanja. Zato so naši zaposleni in poslovni partnerji zavezani k ustreznemu kodeksu ravnanja v podjetju. Naš sistem upravljanja skladnosti zagotavlja, da se ustrezne smernice izvajajo v posameznih oddelkih in izvaja ustrezne nadzore ter usposabljanja. V primeru kršitve veljavne zakonodaje ali naših standardov skladnosti lahko zaposleni prijavijo to kršitev preko notranjega sistema za prijavo nepravilnosti ali neodvisne zunanje pisarne varuha človekovih pravic.

> Več informacij o kodeksu ravnanja v podjetju zooplus

* Spletna trgovina zoohit je del podjetja zooplus.