Hill's trgovina za pse in mačke

Hill's trgovina za pse in mačke

Hill's trgovina za pse in mačke

Hill's trgovina za pse in mačke

HILL'S PET NUTRITION: HRANA PREMIUM KAKOVOSTI ZA HIŠNE LJUBLJENČKE

Hill's hrana za pse in mačke premium kakovosti je zasnovana tako, da ima odličen okus in optimalno sestavo hranil, prilagojeno posameznim žviljenjskim bodobjem in posebnim potrebam. Hill's hrana je zelo dobro prebavljiva in ima visoko gostoto energije, zato ni potrebno hranjenje v velikih količinah.

O znamki Hill's

NAPREDEN PREHRANJEVALSKI KONCEPT ZA HIŠNE LJUBLJENČKE

Hill's vedno razmišlja korak naprej, tako da lahko vi in ​​vaš ljubljenček uživate danes. S svojimi recepti pomagajo psom in mačkam doseči zdravo telesno težo, starejšim živalim pa do sijočih oči – razlika, ki jo lahko vidite, občutite in ji zaupate. 

Klinično dokazano
Hill's hrana za pse in mačke

Razlika, ki jo lahko vidite, čutite in ji zaupate

Prehrana, ki temelji na znanosti

PREHRANA, KI TEMELJI NA ZNANOSTI

Hill's hrano za hišne ljubljenčke razvijajo veterinarji, strokovnjaki na področju prehrane in živilski inženirji. 

Odobrili partnerji živali

ODOBRILI PARTNERJI ŽIVALI 

Center za prehrano hišnih ljubljenčkov pomaga znamki Hill's razvijati napredno prehrano za najboljše življenje vašega ljubljenčka. 

Hrana, zavetišča in ljubezen znamke Hill's

 HRANA, ZAVETIŠČA IN LJUBEZEN ZNAMKE HILL'S

Hill's podpira zavetišča in pomaga zapuščenim živalim najti stalne domove. 

Hill's hrana za hišne ljubljenčke, posebej prilagojena za pse in mačke

Ali iščete posebej zasnovano veterinarsko hrano za vašega psa ali mačko? Tukaj je nekaj zanimivih dejstev o Hill's kot znamki:

  • Hill's je znana po svojih specialnih dietah Science Plan; terapevtskih hranah Prescription Diet, ki so razvite v sodelovanju s 150 veterinarji in prehranskimi strokovnjaki.
  • Sestavine v formulah so pripravljene v sodelovanju s preko 100 prehranskimi strokovnjaki.
  • Vsa hrana je pripravljena v skladu s strogimi in visokimi higienskimi standardi za zagotovitev najboljše varnosti živil za vašega hišnega ljubljenčka.

Prilagojena individualnim potrebam vaše živali, Hill's Science Plan in Hill's Prescription Diet ponujata široko paleto prilagojenih izdelkov. 

Iščete prilagojeno hrano za vašega psa ali mačko?

Blagovna znamka Hill's ponuja široko paleto visokokakovostne in preizkušene suhe ter mokre hrane za hišne ljubljenčke. Hill's pasjo in mačjo hrano delimo na blagovni znamki Hill's Science Plan in Hill's Prescription Diet. Hill's Science Plan ponuja vse, kar vaš ljubljenček potrebuje v različnih življenjskih obdobjih, od mladička do odraslega. Hrana prilagojena tudi za podporo posebnim potrebam, na primer hrana brez žit.  

Ali je veterinar priporočil posebno hrano za vašega psa ali mačko?

Poleg blagovne znamke Science Plan, ki ponuja predvsem izdelke za zdrave živali, blagovna znamka Hill's Prescription Diet vključuje vrsto posebnih izdelkov pse in mačke z boleznimi. Hill's Prescription Diet ponuja klinično preizkušeno hrano za pse in mačke za bolezni sečil, sklepov, kože ali za pomoč živalim in podporo pri zdravljenju prebavnih težav. Hill's I/D Dog in Hill's I/D Cat sta na primer zelo dobro prebavljivi hrani za odrasle pse ali mačke z boleznimi prebavil in lajšata akutne motnje absorpcije. Hkrati poskrbita za uravnoteženo prebavo. Hill's Prescription Diet hrana prav tako lahko pomaga pri hitrejšem okrevanju po operacijah ali nesrečah. 

Iščete okusne, a zdrave prigrizke za svojega psa?

Vsak rad razveseli svojega ljubljenčka tako, da ga nagradi in razvaja z okusnimi dobrotami. Žal je pogosto težko najti primerni prigrizek za psa s posebnimi potrebami. Hill's je zato poleg Hill's Science Plan in Hill's Prescription Diet razvil lastno linijo Hill's Snack za pse, katere sestava je optimalno prilagojena posameznim potrebam. To pomeni, da so Hill's Snacks primerni na primer za pse z občutljivostjo na različno hrano, prekomerno telesno težo ali starejše pse s težavami z zobmi. Od brezžitnih do hipoalergenih, primernih za vsak pasji smrček!