Yoshi: naš oboževalec Super Maria

Naš zoohit sodelavec Yoshi
  • O meni
  • Moji najljubši izdelki
  • Želim si
  • Moj profil
Yoshi 🎮

Yoshi 🎮


Pozdravljeni, moje ime je Yoshi in sem že eno leto zaposlen v zoohitu kot Content Manager. Ker imam tukaj res veliko dela, potrebujem dobro ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem. To ravnovesje ohranjam z igranjem videoiger, katerih sem velik ljubitelj. Super Mario je moja najljubša, zato sem dobil vzdevek po njem. Po službi, ko se mama igra igrice, sedim pred televizijo in lovim vse, kar se premika. Moja sestra Minnie me ne sme motiti - tukaj je potrebna popolna zbranost.

Rad se učim novih trikov, zato sem tudi zelo dober v prinašanju - tega sem se naučil od svojih pasjih kolegov na sestanku ekipe.

Yoshi v službi

Yoshi priporoča: Wild Freedom Adult pločevinke mokre hraneTako divja, da jo moram ukrotiti 🐱Wild Freedom

Od vse mokre hrane v zoohitu mi je Wild Freedom preprosto najboljšega okusa. Vsebuje veliko okusnega mišičnega mesa in je pripravljena brez žit ali drugih umetnih dodatkov. Mama vedno zelo pozorno spremlja kakovost moje prehrane!

Preizkusite sedaj ►
Yoshi priporoča: Tigeria Freeze Dried Snacks prigrizke za mačkeVredno vsakega napora 💪Tigeria

Preval naprej, preval nazaj, zapleši v ritmu konga - noben trik ni pretežek za slasten Tigeria priboljšek. Zamrznjeno posušen ohrani številne hranilne snovi in naraven okus. Brez nepotrebnih dodatkov, brez žit in sladkorja - ker mi je kvaliteta v moji prehrani pomembna. 

Preizkusite sedaj ►

V prostem času rad..