Hugo: naš mali zmajček

Naš zoohit sodelavec Hugo
  • O meni
  • Moji najljubši izdelki
  • Želim si
  • Moj profil
Hugo 🐉

Hugo 🐉


Pozdravljeni, sem Hugo in že eno leto delam v zoohitu kot Shop Manager. Čeprav sem star šele eno leto, sem s starejšim bratom Harriejem doživel že veliko razburljivih dogodivščin. Poimenoval me je mali zmajček, ker vedno skačem nanj. Ne znam še bruhati ognja, vendar sem z vsakim poizkusom bližje.

Ko Harrieju omogočim počitek, rad skačem po svoji mamici. Včasih ostanem za objem, vendar ne predolgo. Ker me na terasi že čaka naslednja pustolovščina: raziskovanje stvari, iskanje zakladov, poslušanje ptičjega petja in razdeljevanje mojih igrač.

Hugo v službi:

Hugo priporoča: Concept for Life Indoor Cats suha hrana za mačkeTudi embalaža je okusna 📦Concept for Life

Vse odkar sem dopolnil eno leto, si privoščim hrano za odrasle - in kaj naj rečem? Kot lahko vidite, zaradi nje nisem postal bolj zrel, vendar mi pomaga ohranjati idealno težo in zmanjšuje količino sprimkov dlak. Suha hrana Concept for Life Indoor Cats je narejena zame po meri!

Preizkusite sedaj ►
Hugo priporoča: mačja igrača Funny ButterflyLeteči metulj 🦋Mačja igrača

Ve se, da sem najboljši lovec. Zato mi verjemite, ko rečem, da ta metulj res tekmuje s tistimi v naravi! Igrača za mačke Funny Butterfly mi zagotavlja izjemno dolgo zabavo med igro. In če bi se preveč divje igral, so na voljo trije rezervni metulji.

Preizkusite sedaj ►

V prostem času rad..