Wolf of Wilderness oprema

Wolf of Wilderness oprema - novo na zoohit!

DIVJINA KLIČE

Začnite naslednjo pustolovščino z zunanjo opremo Wolf of Wilderness.

Našo opremo za pse odlikuje izjemna praktičnost in vsestranska funkcionalnost. Pri tem je posebna pozornost namenjena visokokakovostnim materialom in natančni izdelavi, naravno-modno, v "Wolf of Wilderness" - izgledu. Da se bo vaš pes lahko tudi v naravi počutil kot doma!

Torba za hrano

Praktična torba za hrano je idealna za na pot in za shranjevanje suhe hrane, če načrtujete z vašim psom izlet v divjino, kajti trpežen zunanji material in notranja plast ščitita pred zunanjimi vplivi in vlago.

Spalna vreča

Pasja spalna vreča je izdelana iz kakovostnih, zračnih materialov, je prešita in mehko podložena, tako da je poskrbljeno za udobnost. Model ima stransko zadrgo; odprta se lahko uporablja kot odeja. Divjina kliče!

Dummy za trening

Dummy za trening je odličen pripomoček za zunanje aktivnosti z vašim psom, kot so igre metanja, prinašanja in iskanja. Dummy je robusten in mehek hkrati, zanka za roko mogoča enostavno nošenje, s pomočjo zadrge in ježek traku pa ga lahko napolnite s poslasticami.

Pasja podloga

Ta Wolf of Wilderness pasja podloga je idealna za potovanja in za aktivnosti na prostem. Spodnja stran je izdelana iz vodoodbojnega poliestra in tako zanesljivo ščiti pred mrazom in vlago, zgornja stran pa iz mehkega velurja služi kot udobno ležišče za vašega psa.

Frizbi

Ta frizbi je izdelan iz robustnega, vodoodbojnega površinskega materiala, na sredini pa je mehko polnilo iz pene, zaradi katerega frizibi ni le ploven, ampak ga pes lahko zanesljivo ulovi in vanj ugrizne. Model ne vsebuje ostrih robov in zelo dobro leti, tako da je poskrbljeno za brezskrbno igranje v divjini.

Torbica za prigrizke

Ne glede na to, ali ste v šoli ali se igrate v divjini – s torbico za prigrizke imate poslastice vedno pri roki, saj jo lahko s karabinom enostvno pripnete. Zgoraj vrvica za zapiranje, spodaj dodaten prostor, ta torbica iz modernega in trpežnega materiala ni le praktična, ampak tudi elegantna.

Pokrov za pločevinke

S pokrovom za pločevinke „Wolf of Wilderness“ ste odlično opremljeni za zanesljivo zapiranje in sranjevanje odprtih pločevink z mokro hrano. Pokrov je izdelan iz kakovostnega silikona, pločevinko neprodušno zapre in poskrbi, da hrana ostane dalj časa sveža. Univerzalen za 400 g in 800 g pločevinke.

Posoda iz nerjavečega jekla

Pasja posoda z "Wolf of Wilderness" – logotipom je izdelana iz nerjavečega jekla. Material je odporen na praske in lomljenje, ustrezno vzdržljiv in popolnoma nevtralnega okusa. Spodnji rob iz silikona preprečuje drsenje posode. Absolutni Must-Have!