Pogosto zastavljena vprašanja - partnerski program zoohit

Kako deluje partnerski program pri zoohit?

S partnerskim programom lahko zaslužite denar s pomočjo vaše spletne strani tako, da obiskovalce vaše spletne strani napotite na zoohit preko oglasnih pasic. Če bo izdelek v naši spletni trgovini kupljen preko vašega linka, boste prejeli procentualni delež od vrednosti nakupa.

Zakaj se partnerstvo z zoohit izplača?

S partnerskim programom pri zoohit lahko zaslužite. Pri vsakem naročilu na zoohit.si, ki je opravljeno preko vašega linka, zaslužite procentualni delež v višni 2 % neto vrednosti nakupa. Pri tem vam mi zagotovimo vse potrebne oglaševalske materiale in informacije.

Je partnerski program brezplačen?

Da. Sodelovanje v našem partnerskem programu je popolnoma brezplačno in brez tveganja. Ne vsebuje noenih časovnih rokov ali stroškov prijavnine, ravno nasprotno – za vsako naročilo opravljeno na zoohit.si preko vaše spletne strani, prejmete atraktiven delež od prodaje. Prav tako ni nobene vezave, partnerski program lahko zapustite kadarkoli želite.

Kdo lahko postane partner?

Partner lahko postane vsak, ki ima lastno spletno stran, bančni račun v Sloveniji in bi želel postati partner podjetja zoohit. Seveda smo še posebej veseli spletnih strani, ki so namenjene živalim in tistih, ki imajo visoko frekvenco obiska. Tako boste vi imeli korist v finančnem pogledu, za nas pa to pomeni dostop do novih potencialnih strank.

Kako se lahko prijavim?

Naš partnerski program je na voljo preko partnerske (Affiliate) mreže Awin, ki je vodilna evropska mreža za partnersko trženje. Za več informacij o Awin mreži ali o registraciji kliknite tukaj.

Ali prejmem informacije o mojih dosežkih & uspešnosti?

Da, vse informacije v zvezi z uspešnostjo oglasnih pasic, informacije o vašem zaslužku in ostalo, so dostopne na portalu Awin, v katerega se prijavite s pomočjo dodeljenega uporabniškega imena in gesla.

Kakšno plačilo prejmem v zoohit partnerskem programu?

Za vsako naročilo na zoohit.si, ki je bilo opravljeno preko linka z vaše spletne strani, prejmete provizijo v višini 2 % neto vrednosti nakupa.

Kako lahko direktno linkam povezavo na izdelke v zoohit trgovini?

Za partnerje, ki bi želeli linkati na povezave več izdelkov oziroma na celotno trgovino, nudimo posebne sezname z izdelki. V kolikor bi želeli linkati na povezave posameznih izdelkov v naši zoohit trgovini, nas prosimo kontaktirajte preko kontaktnega obrazca.

Na koga se lahko obrnem, če imam dodatna vprašanja?

V primeru dodatnih vprašanj glede partnerskega programa zoohit smo vam na voljo preko kontaktnega obrazca.