#1 ZNAMKE

Vsakemu lastniku hišnih ljubljenčkov je v veselje, da bo za svoje kosmatince kupil le najboljšo kakovost! Naše stranke spletnih trgovin zooplus in zoohit so odkrile neverjetno razmerje med ceno in kakovostjo, ki jo ponujajo nekatere izmed naših izbranih blagovnih znamk. Zaradi priporočila "od ust do ust" pa so te znamke v vseh trgovinah zooplus in zoohit v Evropi postale najbolj prodajane v naslednjih kategorijah:

Najbolj prodajane znamke pasje hrane v zoohitu:*

Odkrijte najbolj prodajane znamke hrane in prigrizkov za pse!
Wolf of Wilderness suha hrana za pseSuha hrana za pse brez žitWolf of Wilderness

Wolf of Wilderness suha hrana brez žitaric temelji na izvorni prehrani volka v naravi. Z visokim deležem svežega mesa, 100% recepturami brez žitaric, obogatena z gozdnimi jagodami in divjimi zelišči, vašemu psu ponuja uravnotežen in vrsti primeren jedilnik, ki sledi instinktu volka.

K nakupu ►
Rocco mokra hrana za pseMokra hrana za pseRocco

Mokra hrana Rocco vsebuje predvsem velik delež vrhunskega mesa in drobovine. Nežno pripravljena, da ohrani odličen okus in pomembne hranilne snovi - idealna za zadovoljitev vseh potreb vašega psa, ki ljubi meso! Z veliko dobro sprejetimi vrstami, temelji na potrebah psov in je brez žit!

K nakupu ►
Rocco prigrizki za psePrigrizki za pseRocco
Rocco ponuja veliko izbiro prigrizkov vrhunske kakovosti z visoko vsebnostjo mesa. Želite svojega kosmatinca trenirati, razvajati ali pa ga le malo zaposliti? Rocco nudi prigrizke za vsak okus in priložnost. Naj bodo to slastni mesni trakovi ali suhi naravni prigrizki - vaš pes bo navdušen!
K nakupu ►

Najbolj prodajane znamke mačje hrane in opreme v zoohitu:*

Odkrijte najbolj prodajane znamke hrane in prigrizkov za mačke!
Purizon suha hrana za mačkeSuha hrana brez žitPurizon

Navdih iz narave: 70% izbranih živalskih sestavin z veliko vsebnostjo mesa in rib, 30% visokokakovostnega sadja in zelenjave v receptih brez žit, ki zagotavlja visoko vsebnost beljakovin, najmanj 42%. Namesto žita ali riža vsebuje 30% visokokakovostnega sadja, zelenjave in zelišč.

K nakupu ►
Tigerino pesek za mačkePesek za mačkeTigerino

Tigerino pesek je prilagojen potrebam vaše mačke. Ne glede na to, ali gre za visokokakovosten glinen ali silikaten posip, je ta pesek izjemno vpojen. Zavira bakterije in ustavi neprijeten vonj v nekaj sekundah. Poleg tega je tudi cenovno zelo dostopen!

K nakupu ►
Cosma prigrizki za mačkePrigrizki za mačkeCosma

Cosma Snackies so naravni premium prigrizki za mačke, pripravljeni iz 100% čistega mesa ali rib. Liofilizirani prigrizki so zaradi intenzivnega okusa in arome zelo iskani pri mačkah!

K nakupu ►

 *Na podlagi prodaje vseh zooplus/zoohit trgovin. Zadnja posodobitev: 05/12/2022.