Vse kar potrebujete za popoln izgled!

Vse kar potrebujete za popoln spomladanski izgled!

🌺 Pomlad je tukaj in z njo spomladanska preobleka! 🌺


Pomlad je čas, ko naši ljubljenčki začno postopoma menjavati dlako, saj z naraščajočimi temperaturami zimska dlaka postaja odveč. Za nas ljudi to običajno pomeni veliko krtačenja in razčesavanja.

Odkrijte našo široko ponudbo izdelkov za nego vašega ljubljenčka in izberite prave pripomočke, ki vam bodo pomagali pri učinkoviti negi dlake! ✂️Nega psa ✂

Nega psa

Želite biti popolnoma pripravljeni na menjavo dlake vašega ljubljenčka? Potem ste na pravem mestu, saj boste tukaj našli vse potrebne izdelke in primerno prehrano za sijočo in zdravo dlako! Ker pri menjavi dlake ni pomembna le redna nega, ampak tudi pravilna prehrana.

Izberite pravo negovalno sredstvo za svojega ljubljenčka iz naše pestre ponudbe izdelkov za nego – od krtač, strižnikov, šamponov do popolne prehrane za zdravo kožo in mehko dlako.

Nega mačke ✂

Nega mačke

Še posebej pomembno je, da poskrbite za dlako vaše žametne tačke na prehodu v pomlad in odstranite vso odvečno zimsko dlako. Ne glede na to, ali je vaša ljubljenka dolgodlaka ali kratkodlaka, vsak mačji kožuh potrebuje pozornost.

Razvajajte svojo mačko s pravimi krtačami in glavniki, ki bodo odstranili zimsko dlako in vaši žametni tački dali sijočo in zdravo dlako.

Odkrijete tudi ponudbo primernih prehranskih dodatkov, ki pozitivno vplivajo na imunski sistem in presnovo vaše mačke. 

Želite postati strokovnjak za nego?

Nega dlake pri psihNega dlake pri psih

Nega psov ni enoznačna in se razlikuje od pasme do pasme. V članku izvedite več, kako svojega štirinožca navadite na krtačenje in kateri glavniki in krtače najbolje podpirajo nego dlake vašega ljubljenčka. 

Preberite več ►
Nega kožuha pri mačkahNega kožuha pri mačkah

Čeprav mačke običajno same poskrbijo za svoj kožušček, lahko svoji mačji lepotici dodatno pomagate pri negi dlake z rednim krtačenjem – še posebej, če imate hišno mačko. V članku vas čakajo vsi napotki o pravilnem negovanju dlake in izbiri najboljše krtače za vašo mačko. 

Preberite več ►